Jump to content

lapansi

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lapansi

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. nu vroeg ik me dus af of deze 'zadenkweek' nog te redden valt. de linkse gele kanaries zijn dus de adh47. ik gok dat het een voedingsprobleem is? het grondje was verrreee van ideaal. stekkegrond/compacte 10l aarde blokken van de action blokken die eigenlijk voor guerilla waren bestemd en daarnaast wat gewone bemeste aarde. verder hebben ze ook geen voeding of niets mee gekregen zielige plantjes, zijn ze nog te redden?!wat doe ik ermee,suggesties
  2. hoihooi, ik neem aan dat dit nog redelijk maar niet optimaal te doen is,maar hoor graag jullie mening. zelf zat ik te denken aan auto white whidow,auto northern light en/of adh47. hoogstwaarschijnlijk van plan om ze in het mais te zetten,wanneer ze slechts alleen ontkiemt zijn. niet voor gegroeid greeeeetsz
  3. ook door ene jan smeeds? deze fucker heeft me dus ook opgelicht. als het om een redelijk bedrag gaat kan je het aangeven bij de bank, bij een aantal klachten wordt er ook werk verricht. *je kan trouwens ook naw gegevens aanvragen bij de bank als je aangeeft dat het verkeerd gestort is, dan krijgt hij over 1 maand een brief met het verzoek om terug te sturen en anders krijg jij naam en adres gegevens toegestuurd. overweeg ook om zelf langs te gaan.
  4. zo die groeien rap, wat is nou eigenlijk het pak m beet gemiddelde aantal zaden dat je wel mag verwachten als de omstandigheden gewoon redelijk zijn. het verschilt allemaal, maar een gemiddelde? 350? ik volg je, succes!
  5. ik volg je al een tijdje,staat er allemaal mooi bij!
  6. het ontkiemen in de 10l 'compacte aarde' van de action raad ik je af. op de een of andere manier doet mijn zaad het er niet bepaald goed in. het kan natuurlijk ook aan het zaad liggen.
  7. ik zou in ieder geval wel goed uitkijken op de marktplaats van growshop .nl want daar zitten toch wel een aantal oplichters tussen. 10 dagen geleden voor 50 euro zaden gekocht alleen zegt de koper maar dat hij het geld niet ontvangen heeft terwijl dit wel het geval is. er is ook geen typefout gemaakt want hij stuurt het zelfde reknr naar elk ander. zonde ;) !!
  8. bedankt allemaal! ze zijn wel prijzig moet ik zeggen, als je in ieder geval niet van plan bent om ze te herbruiken. maar handig zijn ze zeker!
  9. bedankt Carpe_diem ! maar ik bedoel dus voornamelijk van dat plastic wegwerp materiaal met cellen erin, en het liefst zo diep mogelijk voor een sexy penwortel.
  10. kent iemand toevallig een webshop waar ik handige Zaaitrays of kweekplaten kan bestellen die ik zou kunnen gebruiken om mijn autoflowers in voor te groeien? mijn dank is groot!!!
  11. ik stel me eventjes kort voor omdat dat wel zo netjes is. ik las voornamelijk eerst alleen,maar het is wel zo vriendelijk en handig om af en toe te reageren op de vele nuttige posts voor nu,lapansi 19 jaartjes jong met passie voor kweken hehe maar ben nu weer even verder lezen en surfen!!!
×
×
  • Create New...