Jump to content

Gees

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Gees

  • Rank
    zomaar een lid

Profile Information

  • Location
    Belgie
  • Interests
    rarara
  1. En hoe begin je er dan aan? Je neemt je fles en zet deze goed vast veronderstel ik, maar dan..... Doe je het met een gewone handboormachine of een kolomboormachine? En moet je het glas koelen ofzo?
  2. Hey, Ik heb zelf een waterpijpje maar ik vind de zelfgemaakte waterpijpen van Oni wel dik in orde. Oni hoe krijg je die gaten in de fles gemaakt?? heb zelf ook wel zin om zo'n pijp te maken maar heb geen idee hoe je een gat maakt in een glazen fles zonder deze te breken. Zou je daar mss enige uitleg over kunnen geven aub?
  3. Sorry dat ik even in jullie boeiende dicusie maar ik kom hier ook even iets verkondigen ivm mijn geloof: Ik geloof dat als ik men planten goed verzorg en op tijd en stond voeding geef, ik heel mooie planten en mooie toppen ga hebben!! Knap he! Zo'n discussies eindigen toch nooit jongens!!! Ik woon in een stad in Belgie waar veel migranten wonen en specifiek moslims (meer specifiek Marrokanen) en het beste wat die gasten gedaan hebben sinds ze in de jaren 70 naar hier zijn gehaald om te werken, is de laatste jaren Marrokaanse thee huisjes opengedaan waar achter ( of onder zoals je zelf wil) de toog Marrokaanse shit (hasj) verkocht wordt! Wil gewoon zeggen: die gasten zijn goed voor hun shit (hasj) maar voor de rest heb ik er toch nog ni veel goed van gezien Peace out :arrow:
  4. Ok heb een vraagje in verband met biologische voeding, Het is geweten dat als men gemalen visafval vermengt met water men dit kan geven aan de plant tijdens de bloei (fosfor) Nu was ik daarstraks lekkere mosselen aan het eten en toen alles op was bleef er alleen nog het beetje water over onderaan in de pot! Vermits dit toch een aftreksel is van die mosselen en mosselen toch ook een zeedieren zijn vroeg ik me af: Zit hier ook fosfor in en kan men dit dan verdunt met water ook aan de plant toedienen (uiteraard na gefilterd te zijn door een doek) De zelfde vraag dan met tonijn, als men een blikje tonijn natuur opent giet men dit water in de gootsteen maar als men dit water nu verdunt en toevoegt aan de planten?? Zit hier ergens logica in of is het de zuiverste bullshit? Ps: De mosselen waren zeer lekker
  5. Bedankt, ga dit direct uitproberen en een printje maken zodat ik dit volgend jaar ook kan toepassen! En idd het mag wel iets kosten bedoelde gewoon dat ik momenteel niet veel geld kan uitgeven aan al die flesjes enz. en om de buurt op men dak te krijgen door (al kotsend) wa vissen door de mixer te draaien da zie ik nu ook weer ni zitten
  6. Oooooooooooooooh goed da ge da zegt dan laat ik het ook meteen vallen! Ben ni van plan om mezelf en men vrienden kotsmisselijk te roken, wat een geluk dat ik het te weten kom. Bedankt serap!!! Wat is dan een goeie voedingsstof voor tijdens de groei? En vermits de bloei begonnen is wat kan ik dan nu het best geven? Maar vermits ik geen rijke gast ben en ik al heb gelezen over natuurlijke producten in de Sticky, wat is dan ideaal voor de bloei? Ge zie nen absolute beginner he, ma dan weet ik het al voor volgend jaar.
  7. Vermits ik er niet veel van ken de volgende vraag: Een vriend van me gaf/geeft z'n buitenplanten soms Substral (je weet wel het groene flesje met vitaminen en mineralen in voor de tuin). Nu heb ik dit ook al een paar keer gedaan, maar haalt dit iets uit of niet? Zou ik dit nog doen of er gewoon mee stoppen? Ps: als dit fout is maak me niet meteen af want is men eerste kweekje!
  8. Ik heb een waterpijp en hier blijft ook telkens teer inplakken, om deze nu te reinigen ben ik gewoon even langs een muziekwinkel geweest waar ze blaasinstrumenten verkopen en heb ik daar een buisje waar men de instumeneten mee kuist gekocht. Dit is simpelweg een buisje waarmee men een blokfluit kuist en dan gewoon met dreft en zeer warm water en kuisen maar. Zeer eenvoudig en zeer goedkoop!!
×
×
  • Create New...