Jump to content

Mikeh18

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mikeh18

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Bedankt voor de reacties Ik twijfel om voor een klein LED-paneel te gaan (link) moet ik hierbij nog op iets speciaals letten? Kwam via deze site ook een aantal 300watt LED-panels tegen, en vroeg me af of ik hier dezelfde/betere resultaten mee zou kunnen behalen t.o.v. een 250watt HPS (uiteraard wel in een wat groter tentje).
  2. Wat zou een goede lampkeuze zijn voor deze afmetingen? Ik zat zelf te denken aan tneon, maar deze zijn volgens mij te breed Thnx
  3. Is al opgelost, bedankt voor je hulp !
  4. Hey The-Predator, Dacht ik zelf ook al, waarschijnlijk dat er volgende ronde al een nieuwe lampenset komt van Gavita, maar eerst eens kijken hoe het allemaal verloopt. De softbox word aangesloten met Sonoconnect slangen, dus hoop op een stil hokje. Zal eens kijken of ik aan een grotere smartpot kan komen, op de website waar ik de spullen heb besteld hadden ze niet groter dan 60L versies. Weet jij trouwens een goed adresje voor de aarde? aangezien ik de All-mix nergens/weinig tegen kom. Gr Mike.
  5. Heb na jou advies geluisterd en de S-vent Auto Trafo 1.5A genomen Softbox is de 500M³ versie (Het slakkenhuis hangt in rubbers) dus als ik het goed begrijp met loshangende motor. Helaas heb ik momenteel niet het budget om ook nog de Gravita lampenset te kopen, wil dit in de toekomst nog wel aan gaan schaffen. De eerste ronde gaat dus de Lumatek 250W + Philips Son-T Pia Plus (spiegelkap) gebruikt worden. Daarnaast gaat een Smartpot 60L gebruikt worden met de All-mix / Lightmix combi. Gr, Mikeh.
  6. Helemaal goed, heb zojuist de laatste spullen besteld. Iedereen bedankt voor jullie hulp, ik zal binnenkort in de Micro-sectie ook een verslag bijhouden. Grtz Mike.
  7. Ziet er allemaal netjes uit Ga zelf binnenkort starten in een DR60, dus leuk om te volgen.
  8. Geluid is niet extreem belangrijk, het moet natuurlijk niet buiten op straat te horen zijn. Heb op advies van iemand ook maar besloten een Davin DV12 Schakelkast aan te schaffen, lijkt me toch een wat veiliger idee.
  9. Bedankt voor de nuttige tips allemaal, onderstaande spullen gaan er sowieso bijkomen. Sannie Starters pakket (Fem mix 6 stuks) Plagron Light-mix 4x Smart pot 11,1 Liter BLT Clip Fan Betreft de lamp ben ik er voor mezelf nog niet helemaal uit, dit aangezien ik wel met een bepaald budget in gedachte zit.
  10. Oke bedankt, bij deze is een Clipfan aan de bestelling toegevoegd. Wat zouden jullie adviseren om als Grond/voeding te gebruiken, zat zelf te denken aan de Lightmix + bacto voedingset. Omdat deze tent niet echt de ideale maten heeft, vraag ik me af of het betere is meerdere kleine potten (dus ook meer planten) of 4x 11L/aardebak neer te zetten.
  11. @Nighthaunter Voor een Gavita IR moet je toch nog steeds een kap gebruiken, of kan dit met enkel de lamp worden aangesloten ? Helaas heb ik momenteel niet de mogelijkheid een grote tent neer te zetten. Mischien een volgende keer, eerst maar eens kijken hoe het gaat bevallen.
  12. Hallo allemaal, Na veel te hebben gelezen op het forum, heb ik besloten zelf een poging te doen. Onderstaande spullen heb ik reeds in mijn bezitting, en zou hier graag jullie mening over horen. Kweektent Secret Jardin DR 60 (60x60x140) Lumatek Ballast + Philips Son T Plus 250w Vents VK100 + Carboriginal filter 125/250 250m3 LeGrand schakelklok Clip on fan Klimaat regelaar Fan-control+ thermostaat Thermo/hygro min/max meter Is deze setup verder compleet ? of welke verbeteringen/veranderingen zouden jullie mij adviseren.
  13. Ik wens je veel succes met deze ronde !! Ben zeer benieuwd hoe ze het gaan doen
  14. Hey ! Ik ben dus Mikeh18. Ben hier al een tijdje aan het rondlezen naar het growen van de plantjes. Wat mijn vooral intereseerd zijn de Micro-kweekjes, dit aangezien ik zelf ook een soortgelijk kweekje wil starten. Heb hier momenteel al een DR60 staan, maar ben nog aan het twijfelen over de juiste setup qua belichting. Waarneer ik de setup compleet heb zal ik ook een kweekverslag hiervan bijhouden. Grtz Mike.
×
×
  • Create New...