Jump to content

Ramiz

Members
  • Content Count

    132
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ramiz

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Vorige week heeft de politie mijn plantjes ontdekt. Ze hadden nog maar 2 weekjes te gaan. Ik ben zo vreselijk benieuwd naar hoe ze erachter gekomen zijn. Ik ben pas verhuist en heb echt aan niemand vertelt waar ik woonde. Ik heb een brief gekregen van de politie waar in staat dat ze ENECO hebben verzocht om een stroom meting te doen. Waarom hebben ze dit gedaan? Was de politie al iets op het spoor? Ben ik verraden of is het pure pech? De dag dat ik begon met stekken is er 5 verdiepingen boven me een andere plantage ontmanteld. Heeft dit er toe geleid dat ik ook ben gepakt? Wordt er helemaal gek van! Maar nu de echte vraag die hier in dit topic hoort. Ik wil nu een "anti-detectie relais" gebruiken. Google op "SMS DIPJE". Wie kan mij uitleggen hoe dit werkt en of dit wel echt nut heeft? Hoe doet (in mijn geval) ENECO een meeting? Ik las dat ze even het stroom eraf halen en vervolgens een piek meten?
  2. Ik heb hier ook last van gehad. Gebruikte zelf 12 lampen en elke dag stonden er wel een paar uit. Lampen telkens vervangen, maar dan was het de volgende dag weer raak en stonden (meestal dezelfde) ze weer uit. Na heel veel nieuwe lampen en travo's en nachten wakker gelegen te hebben wist ik ineens wat het probleem was: TE LANGE SNOEREN!!! Van de lamp naar het stopcontact! 600w : MAX 20 Meter 400w : MAX 10 Meter 240w: zal nog een stuk korter moeten!
  3. Mijn ph staat op 8 kan dat een reden zijn? Foto's zijn er vanavond.
  4. Licht = 600 watt philips Medium:Plagron light mix Dag: 28 EC: 1,6 Temp: 20-25 graden LV -50 -75% De bladeren van mijn silverhaze planten staan echt bijna kaarsrecht omhoog.. Wat is hier het probleem? Afstand tussen plant en lamp is circa 50cm.
  5. Heb voor straf 2 dagen op een houten vloer geslapen zonder kussen. Bizar domme fout, maar ik doe er niks meer aan. Ze staan inmiddels helemaal pikdonker in de nachtperiode. Zaterdag ochtend gelijk het probleem opgelost. De planten zijn circa 110cm lang. Gaan deze nog veel doorgroeien?
  6. Ook ik heb slechte ervaringen met roofmijten. Het werkte bij mij dus totaal niet. Vervolgens heb ik roofwantsen gekocht die vast kwamen te zitten in de zogenoemde "vreugde" webben van de spint. Dik 100 euro weg en het resultaat was: 0 Doe mij maar masai van bayern.. en als dat niet meer helpt.. vertimec.
  7. Ik heb een hele stomme fout gemaakt. Toen ik mijn plantjes op 12/12 zette deed ik dat van 8 uur s'ochtends tot 8 uur s'avonds. Ik merkte na een paar dagen dat er geen genoeg lucht toevoer was en besloot een raampje open te gooien. Waar ik geen rekening mee heb gehouden is dus dat doordat raampje er licht naar binnenvalt! Ik zit nu op 25 dagen waarvan 21 bloei. De plantjes bloeien wel. Alleen vind ze toch een beetje te lang geworden. Hebben ze nu door het licht van buiten al die tijd in de groei gestaan? Want ik zie genoeg bloeiharen en topvorming.
  8. Ja het waren echt 5 lange dagen.. Teveel en te vroeg water gegeven van onderen. Daarna dronken ze wel aardig goed moet ik zeggen, op enkele planten na. Aarde is ververst met 15% en 1% bio supermix.. ook wat perlite toegevoegd voor de luchtigheid. Ben benieuwd..
  9. LED STEKJE, Laat ze nog maar een weekje staan. Zeker nog 5 dagen.
  10. Mijn stekken hadden nauwelijk wortels en ik had een voorgroei van 3-4 dagen. Dat een reden misschien?
  11. Water de eerste week van boven gegeven. Daarna van onderen. Toen ik na een week voor het eerst water van onderen gaf heb ik ze iets teveel gegeven. Er bleef 5 dagen een laag water op de bodem liggen.
  12. Hallo mensen, Ik ben net klaar met mijn eerste kweekverslag. Er zaten wat mindere planten tussen die onder anderen kleinere toppen hadden, dunnere stammen en het blad bleeft donkergroen. Na het knippen heb ik de 11Liter potten omgegooid om te kijken naar de wortels en zie hieronder het resultaat. Een slechte wortelgroei. Wat kan ik doen om dit te verhelpen? Ik gebruikte bij de kweek: -Bio Nova light mix (was al een ronde op gedraaid) -Enzymen+Wortelstimulator van Plagron Foto's:
  13. Oorzaak van de mindere planten kunt u hier zien: Foto 1= slechte plant Foto2 en 3 = de betere planten
  14. Ramiz

    Haze kweek 2 en 3

    Mijn ervaringen met de kweek van Haze. Mij is vertelt dat het Amnesia is, maar volgens mij is het geen pure haze. Ik heb er niet zoveel verstand van. Dus wil jullie mening horen
×
×
  • Create New...