Jump to content

Wirie

Members
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wirie

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Thanks MarkZ, ik zal ze goed in de gaten houden. Mochten ze oranje kleuren pluk ik het helemaal leeg daar. ( wel zonde voor de maand voorgroei maar ja) Zo niet gewoon doorgaan. Niks aan te doen!
 2. Thanks knutsel. Zit nu terug te denken.....Had de mannetje eraf gesneden toen hok dichtgedaan en toen lampen uitgingen alles natgespoten. Dus denk niet dat ik ze heb betast. Het was eergisteren dat ik de mannetje had weggehaald. Je kan waarschijnlijk nog niks zien he of er wat loos is?
 3. Dus ik moet nu al me plantjes op bruin haar gaan checken bij de oksels?
 4. Heb ze nagelopen maar kon niks zien. Wanneer zie je het eigenlijk of ze wel of niet bevrucht zijn?
 5. Eruit trekken lukte niet dus heb vanaf de stam erafgesneden. Heb ze natgespoten toen me licht uitging. Straks toch voor de zekerheid ff erdoorheen lopen om te kijken of hij de enige was.
 6. Aight thanks man. Schrok me rot toen ik hem zag. Had 2 dagen niet gekeken vandaar. Zal ze natspuiten voor de zekerheid.
 7. Volgens mij namelijk wel. Zit in dag 15 12/12. Heb het er tussen uit gehaald. Kan geen kwaad toch dat die zo kort er tussen stond? B.v.d.
 8. Aaah sorry. Had regels gelezen en zag het er niet tussen staan.
 9. Ben gewoon benieuwd wat de prijzen zijn voor verschillende soorten wiet.
 10. @tim Wat kan ik dan ipv Regulator gebruiken want die gebruik ik nu namelijk. Hoeveel zal het me gaan kosten ongeveer voor dat automatisch systeem voor 11 lampen of te wel 190 11 liter potten?
 11. Owja kutkweker. Ik wou je ook vragen of het wat uitmaakt of ik me planten automatisch watergeef of met de hand. Je zou denken val wel doordat wanneer je automatisch watergeeft het maar op 1 plek komt en met de hand over je hele pot. En maakt het veel uit alsje 3 dagen oude voeding geeft?
 12. Dat van Carpe Diem is voor de smaak toch? Eerlijk gezegt gaat het mij meer om het gewicht Ik denk dat ik toch minimaal 9 weken ga doen dan.
×
×
 • Create New...