Jump to content

Wirie

Members
  • Content Count

    227
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wirie

  1. Thanks MarkZ, ik zal ze goed in de gaten houden. Mochten ze oranje kleuren pluk ik het helemaal leeg daar. ( wel zonde voor de maand voorgroei maar ja) Zo niet gewoon doorgaan. Niks aan te doen!
  2. Thanks knutsel. Zit nu terug te denken.....Had de mannetje eraf gesneden toen hok dichtgedaan en toen lampen uitgingen alles natgespoten. Dus denk niet dat ik ze heb betast. Het was eergisteren dat ik de mannetje had weggehaald. Je kan waarschijnlijk nog niks zien he of er wat loos is?
  3. Dus ik moet nu al me plantjes op bruin haar gaan checken bij de oksels?
  4. Heb ze nagelopen maar kon niks zien. Wanneer zie je het eigenlijk of ze wel of niet bevrucht zijn?
  5. Eruit trekken lukte niet dus heb vanaf de stam erafgesneden. Heb ze natgespoten toen me licht uitging. Straks toch voor de zekerheid ff erdoorheen lopen om te kijken of hij de enige was.
  6. Aight thanks man. Schrok me rot toen ik hem zag. Had 2 dagen niet gekeken vandaar. Zal ze natspuiten voor de zekerheid.
  7. Volgens mij namelijk wel. Zit in dag 15 12/12. Heb het er tussen uit gehaald. Kan geen kwaad toch dat die zo kort er tussen stond? B.v.d.
  8. Aaah sorry. Had regels gelezen en zag het er niet tussen staan.
  9. Ben gewoon benieuwd wat de prijzen zijn voor verschillende soorten wiet.
  10. @tim Wat kan ik dan ipv Regulator gebruiken want die gebruik ik nu namelijk. Hoeveel zal het me gaan kosten ongeveer voor dat automatisch systeem voor 11 lampen of te wel 190 11 liter potten?
  11. Owja kutkweker. Ik wou je ook vragen of het wat uitmaakt of ik me planten automatisch watergeef of met de hand. Je zou denken val wel doordat wanneer je automatisch watergeeft het maar op 1 plek komt en met de hand over je hele pot. En maakt het veel uit alsje 3 dagen oude voeding geeft?
  12. Dat van Carpe Diem is voor de smaak toch? Eerlijk gezegt gaat het mij meer om het gewicht Ik denk dat ik toch minimaal 9 weken ga doen dan.
  13. Is het niet zo dat als de haartjes 80% bruin zijn dat ze dan klaar zijn? En met voeding doe ik juist beetje extra van al dat spul erin. Regulator,Topboost,K en toen het nog kon P. Dit waren de zelfde stekkies als de vorige ronde. En de haartjes waren na 8 weken al 80% bruin verkleurd.
  14. Zal die topic ook volgen. Ik vraag me alleen af waarom ik nog paarse stelen heb af en toe. Heb ook een plant met bultjes boven op de hoofdtop. Weet iemand wat dat is? Zal volgend keer wel fotos ervan schieten. Temp max is 28 en min is 21 trouwens. Zit nu op een ec van 1.9 en een ph van 6.0 Ik doe er trouwens sinds vorig week dinsdag al K bij. Ik volg gewoon de kweekschema van canna. Daar staat dat ik bij week 9 moet knippen.
  15. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Vorige ronde waren ze al oogstklaar na 8. Bijna allemaal bruine haartjes. Zal je morgen wel fotos laten zien kan je zelf oordelen
  16. @kutkweker Soort dat ik heb is PP. zover ik weet moeten die dingen 8 volle weken 12/12 toch? @soca Het woord opgeven ken ik niet Foto's komen morgen als het goed is.
  17. Is weer tijdje geleden maar ben ik weer Heb alleen nog geen fotos maar dat komt heel binnenkort. Zit nu op dag 44 van 12/12 en het gaat naar mijn doen goed. Toppen zijn aardig vol en hard al. Heb nog een dagje of 10-11 te gaan voordat ik ze omkap. Ik ga de laatste 5 dagen stoppen met K geven. Dan ga ik afgezuurt water met enzymen geven. Dat zijn 2 a 3 waterbeurten. Denken jullie dat 2 a 3 waterbeurten genoeg is om de ec en de ph weer normaal te krijgen in mijn medium? Heb trouwens nog helemaal geen last gehad van ongedierte.
  18. Dus het enige verschil van haze tegen over pp is dus de bloeitijd? Je haalt dus kwa gewicht er het zelfde uit?
  19. Wat ik dus wil weten is of de eindgewicht van de hazesoorten die je noemde lager is als die van de pp met dezelfde hoeveelheid plantjes.
  20. Zoals in de titel al staat wil ik weten of daar veel verschil in is. Zover ik weet moet een hazesoort 1-2 weken langer bloeien en heeft ietsje minder voeding nodig. Alleen weet ik dus niet of de eindgewicht zelfde is of lager zit als de pp. B.v.d.
  21. Thanks Green-Lady. Ja denk dat ik dat ga doen. Zit nu op dag 17 12/12 en het ziet er goed uit naar mijn mening. Zal wel wat fotos schieten de volgende keer.
×
×
  • Create New...