Jump to content

nezzyboy

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About nezzyboy

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    weet bijna niemand!!
  1. Leuke topic speedy en iedereen fiets op z,n eigen manier al doende leert men,ben 63 jaar heb al heel veel planten het levens licht laten zien en vindt het dan ook niet gepast dat je van sommige mede growers die dan zogenaamd de wijsheid in pacht denken te hebben van die sarcastiche opmerkingen krijgt!!! verder wens ik je bij je volgende kweek weer veel plezier!! mvg.NEZZY.
  2. :spliff:Ziet er erg mooi uit cas. lees met plezier je topic ben benieuwt wat je er af gaat halen.
  3. Stekken gaan goed Willem niet over voeden snel gebeurt! blijf je volgen is altijd leuk en leerzaam!! veel succes! mvg. Nezzy.
  4. Hallo beste growers and smokers heb me al lang geleden voor gesteld NEZZY is de naam 63 jaar jong lees al heel lang graag jullie leuke en leerzame verslagen heb nog niet eerder gereageerd maar ik kan het nu niet meer laten ELMO!!, want wat jij laat zien is genieten voor mij heb zelf in het verleden heel wat gegrowt nu nog vooor de hobby en liefde voor de plant heb nu 1 jack herer van sannie er staan wordt een super scrog van een plant, verslag komt er nog van in een keer als zij klaar is.! ELMO jouw veldje ziet er top uit mooi gebonden op het net ,voor de rest kan ik alleen nog zeggen als je wil weten hoe het moet!!!! LEZEN en deze topic blijven volgen van ELMO!! succes verder met je kwek en ik kijk met belangstelling uit naar het eindresultaat mvg. NEZZY. sorry ik bedoel kwa naam niet elmo maar IMO sorry hier voor. nezzy.
  5. Hartelijk dank , voor je geduld,heb nog niet zoveel ervaring met forums,maar het gaat wel lukken,was wel een beetje geschrokken,wens je veel sucses met je kweek,en ik blijf je belangstellend volgen. groetjes, nezzy!
  6. Hallo beste groeivrienden,ik ben nezzyboy,61 jaar jong en een oude grower uit de jaren 60/70,er is in de loop der jaren er veel veranderd in deze hobby,en zoals jullie weten het bloed kruipt toch waar het heen wil,of niet vandaar dat ik al een tijdje op het forum aan het snuffellen ben,en ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over de prachtige resultaten die er behaald worden door menigeen van jullie,ook de bijzonder nuttige informatie die men aan elkaar uit wisselt,heb inmiddels het een en ander bij Sannie besteld dus dat wordt binnenkort weer genieten,als ik een beetje weet hoe het forum werkt zal ik met de tijd ook een leuk verslag er van doen. Nou dit was de kennis making,wil je wat weten dan hoor ik het wel,en ik wens iedereen veel kweek genot
  7. Er is iets niet goed gegaan!sorry!!
  8. Hallo!!beste mede growers! Wie is wie,kan je hele leven wel een vraag blijven (?)!! Ik ben Nezzyboy, ben 59,en heb de nodig kweek ervaring, poosje stil gelegen,maar bij het lezen en bekijken van alle inzet door iedereen op deze leuke side en forums krijg ik weer de kriebels,gaat op deze leeftijd waarschijnlijk ook niet meer over! Ik ben van beroep fijn instrumentenmaker, doe nu niets dus heb alle tijd,ben een perfectsionist dus alles moet er altijd goed uitzien als u begrijp wat ik bedoel!!(Bommel).Ben gezien mijn age nog niet te oud om te leren, en zal dan ook zeker regelmatig een vraag of een leuk verslagje doen over mijn ervaringen waar ik mee bezig ben,wat mij betreft veel ROOK plezier!! en wees voorzichtig,we lezen elkaar NOG!!!!GRrrrrrzz.
×
×
  • Create New...