Jump to content

Ton

Members
  • Content Count

    128
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ton

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Ik wil ook graag mijn account verwijderen.
  2. Aha...als ik dus goed heb ingelezen zijn de laatste ch.berry's om en hangen/liggen te drogen. Die gaan de 1/1 verhouding tenslotte bepalen. Errug spannend hoor die nieuwe update... Hokkie helemaal leeg/klaar voor de test nu?!? p.s. had je prachtig gekleurde k.f. zo graag onder de microscoop bekeken maar hij heeft het niet mogen redden. Is net iets te lekker gemaakt.... Tja en die ko k is gewoon een ervaring, wat heb ik daarvan genoten.
  3. Joww pik je laat je niet gek maken he...wij kunnen jou hier helemaal niet missen zie je wel...en gewoon lekker blijven updaten van al dat lekkers!!! hoe zit dat met die ch.b. nog niet om? Enne, bij wie moet ik me aanmelden voor die fanclub?!?
  4. Naakt naar binnen?!? Chicks?!? Wiet...maar gaat dat niet stinken op gegeven moment?!?
  5. Poll kerel, van al je lekkere samples kom ik niet verder dan de 1e die ik proefde, de ko kush. Wat een lekker spulletje heb je weer gemaakt!! Ik verheug me op het proeven van de andere samples.
  6. Zeker dat ik deze topic ook ga volgen. Hoe meer ik weet hoe meer ik besef wat ik nog niet weet. (A.Einstein) Thanks for the info Polletje... Keep on growing....
  7. Nog nooit zo'n mooie kerstboom gezien. Iedereen het allerbeste voor allertijden...Keep on growing.
  8. Ondanks dat ik niet op genezing durfde te hopen begin ik er wel enthousiast van te worden. Althans meer dan van chemo-therapie Zou het niet goed zijn als we dit zouden laten monitoren door een arts die hiet voor open staat om zo de geneeswaarde of symptoom-bestrijding van de plant aan te tonen? (ideetje van cannabusiness ) Ik durf me gerust ter beschikking te stellen. Zeker als ik er andere mee zou kunnen helpen... http://www.myspace.com/video/vid/61018809
  9. Ik wordt erg nieuwsgierig waarom ik al beter op de olie kan? Ik kan me voorstellen dat het mijn longen meer ontlast gezien thc van zichzelf al hoestverwekkend, is ook via de vaporiser. Zal de uitwerking voor zo'n dy hard blower als ik hetzelfde blijven?
  10. Ben zelf terminaal en rook nog als een schoorsteen. Gelukkig heb ik mijn vaporiser voor mijn wiet om de hoest te onderdrukken. Ik ben nog vrij zwaar en neem geen chemo om mijn kwaliteit zolang mogelijk hoog te houden. Als het straks slechter met mijn longen gaat hoop ik over te stappen op wietolie. Ik heb er een enorme steun aan zowel lichamelijk als geestelijk, in deze bange tijden. Erg jammer dat het nog zo in de verdomhoek zit. Gelukkig zijn er mensen die oog hebben voor deze lastige zaken en to the resceu komen. (thanks to Polletje)
  11. Als dat zo bij ons in de koffieshop ligt lopen ze de vernis van de deur...
  12. Ik kan ze zo ruiken...gek he... En wat een kleurrijke plaatjes. Ik zou willen dat ik groot was...
  13. Als je ze niet geknipt had hadden ze vanzelf wel omgevallen. Dat komt omdat ze graag tussen vloei liggen aan het eind... Ben benieuwd naar de foto's. Vergeet geen tijgerbalsem op je vingers te doen, goed tegen de spierpijn.
  14. Als dat niet voorbestemd is om tussen een papiertje te eindigen...
×
×
  • Create New...