Jump to content

MisterOnwetend

Full member
  • Content Count

    353
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MisterOnwetend

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. owkej thnx voor t opbeurend antwoord:P.. ik probeer morgen vroeg foto te maken. het groeit op zich goed. ook de paar wat achter bleven.. zelfs kleine haartjes beginnen al.. heb 3dagen voorgroei gedaan en zit nu 1 week en 2 dagen of zo in de groei op 12/12 .. voorgroei was `18u
  2. zo. tussenstand. op zich gaan de plantjes goed.. zijn alleen 4 die niet willen doorkomen maar dat kwam doordat ik bij de voorgroei waarschijnlijk te veel voeding heb gebrukt wat die 4 niet aankonden. ik had geen wortelstim meer.. ook geen geld meer voor te halen. maar de rest gaat goed. staan nu iets langer dan n week. je begint t al te ruiken dus ik moet langszaam mn afzuiging gaan aanzetten. de lv is boven de 50% dus dat zit ook wel goed. toen ik op zolder had kreeg ik m nooit boven de 40% en had ik ook redelijke opbrengsten. Dadelijk in de bloei met afzuiging aan als de lv lager moet dan gaat dat ook wel lukken. temp is ook goed. kan niet mooie fotos maken want heb geen kaartje voor mijn camera en op me gsm heb ik geen flitser haha.
  3. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Owkej. maja zoals ik al zei ik had alle spulle er nog van liggen. en diegene bij wie ik dat fix daar kan ik al altijd veel op de bonnefooi doen ma nu had ik zoiets ik kan niet aan de gang blijven met vragen die matst me al genoeg. een paar stekjes gaan denk ik mislukken. ik denk vanwege de voeding in het begin. dan heb ik idd minder planten hangen. scroggen is toch met zo net erover he?
  4. Gewoon stekken inderdaad:) hey fritzl.. ja had toen gekeken in mijn berging. dacht dat ik daar onder mijn woonruimte kwam. dat was niet zo.. en dan zou ik mijn laminaat van de grond moeten trekken om daar n luik te maken. dan word t weg werken weer shit:D Ja.. denk ook een jungle.. maja hoop ook een jungle.. is alleen maar goed dan:P.. temp is tot nu toe goed. ventilator komt inderdaad. als ze wat groter zijn. thnx voor de rest:) ik weet ik weet.. meer op goed geluk dit. als ik snel zie dat t niks word dan houd het op. maar op deze manier is de enige manier. dank voor je reactie owja en temp. omlaag krijgen gaat wel lukken. maar ben bang misschien te veel. heb n afzuiging 2500. en koolstoffilter.
  5. Collega's. Ik ben eindelijk na 1 jaar of zo weer begonnen. alleen stuk kleiner. heb n kast verbouwd. maak vanavond foto's. Heb echt geldshit door priveomstandigheden waardoor ik wel moest. en heb t moeten doen met de spullen wat ik al had. grond en stekken heb ik kunnen regelen omdat diegene n naaste is. voeding had ik nog over. maja.. wortelstimulator weer niet. en heb gewoon niet t geld gehad om dat te kunnen kopen. dus ben nu bij 18u fase. had eerste dag ma btje budmax (staat op 1e week kan). en terra grow. .dag erna alle terra grow (staat op ook voor wortelvorming). wat kan ik btr doen?> terra grow blijven geven of alleen water tijdens de 18u periode? vanavondd maak ik wat foto's en stuur ik wat maten door. kast iis ong. 120 breed. 70cm lang. 2mtr hoog. 10x 11 liter potten en 5x 7. .. heb ph-. atazyme. superdrive. budmax. terragrow en terrabloom. lamp 600 wat. temp kreeg ik geregeld 34graden lamp aan. 26 lamp uit. lv tegen de 40. maar ga vanavond een vernevelaar ervoor zette. was eerst bang aangezien t water is dat t tegen de stroom komt.. maja voor dat die stoom zeg ma bij de lamp is is het al verdampt toch? groeten
  6. Cooltube heb ik ook dit moment niet het geld voor.. okej dan komt dat ook in orde:D goed idee Oke dankje. heb al eens in een grotere ruimte 2 lampen gehad van 600 wat en was het ook erg warm.. laat staan in zo klein kast:).. maar kan idd proberen eerst:)
  7. had al uitgerekend dat ik van 11liter potten er 5 naast elkaar kan zetten. en ik heb 1cm te weining in de lengte anders kon ik zelfs 3 rijen maken haha. morgen is er wat meer licht en maakt ik wat fotos voor zover het kan voor het idee. en voor de luchttoevoer gaten wilde ik eerst gaten door de muur maken of: een extra deur maken achter de deur die er al zit en daar dan de toevoer en uit voer in knutselen. en nu ter plekke schiet me te binnen dat ik kan werken met 2 delen:. dat ik bv een plank met lengte 20cm en breedte zo breed als de deur helemaal boven in plaatsen met daar de gaten voor in/uitvoer lucht. en dan hieronder een plank/ extra deur:)?ps. 600 watt is oke dus.. alleen had ik zoiets van het word zomer en een kleine ruimte maar dus hoe krijg ik het hier weer koel? zo;n slang idd is een goed idee. zou dat ook helpen als deze iets hoger (lees boven de lamp) .. als ik hem namelijk helemaal beneden heb verlies ik weer ruimte.
  8. owja. en waar ik de lucht inlaat en lucht uitlaat het beste kan. ik dacht zelf luchtinlaat ongeveer op 1.50 mtr hoogte en lucht uitlaat zo hoogmogelijk?
  9. Hey mensen. ik wil wat proberen. Ik heb een muurkast in mijn huis. maten: Lengte: 67cm, breedte 127cm en hoogte 237cm. ik kan 11liter poten gebruiken of 7 liter.. welke kan ik het beste gebruiken? van die 7 kan ik net iets meer kwijt. ik heb 600wat lampen en trafo maar is denk ik te warm voor zo klein hokje.. of is dit wel te realiseren daarmee? welke moet ik anders pakken, en wat voor afzuiging. ik hoor het wel. ben m langzaam al op aan het knappen, vijverfolie, reflectiefolie. tips zijn allemaal welkom! groeten
  10. Ik heb het gemeten:) mijn kast is: 1,30 bij 65. hoggte is 2 meter das geen probleem. kan ik beter paar 7liter potten neerzetten dan minder van 11 liter.. heb de kruipruimte ook ef snel kunnen bekijken, heb een plank weg gekregen.. is dieper dan ik dacht. 1,20. zoiets. maar is wel gek:S.. want kruipruimte ingang is in de berging, en wat ik zo in t donker beetje kon zien was die ook het enige gedeelte (onder de berging dus:S) morgen ef beter kijken. lijkt me toch logisch als het onder het hele huis doorloopt.
  11. Ik heb zelf nog 600watters liggen maar ik denk dat dit te veel is voor een kast he. dus ik ben aant denken aan een lamp van 400wat. afzuiging lijkt mij ook shit. kleintje. maar ik ga kijken of ik nog een grote plank achter de deur kan maken voor de slangen voor verse lucht en lucht af te blazen. ik ga dadelijk eens meten:) Ik ga even precies meten:P is wat duidelijker haha
  12. hey mensen allemaal bedankt voor de reacties en tips. ik moet eerst ef zien het luikje open te krijgen hahaha. is steviger vast dan ik voorheen dacht:S.. zou in een muurkast beter zijn? ik heb van die inloop kasten. in de muur. 1,00 lang bij 1,50 breed zoiets . zou er denk ik 8 11 liter potten in kwijt kunnen. is nix. ik weet het. maar als je mijn situatie kent is elke beetje mooi meegenomen:D.. ik heb me huis te koop dus er komen ook wel eens mensen langs. lampen zou ik sowieso snachts aandoen en muurkast kan ik afsluite kan geen hond in kijken. maja als het in een ver stadium is en de afzuiging aan moet blijve mot ik wel kijke hoe en wat.. iemand tips hoe ik het best verse lucht in en uit kan laten gaan via muurkast?
  13. Hey collega's . ik ben lang niet meer hier geweest omdat ik de boel heb moeten afbouwen om bepaalde redenen. Nu ben ik weer genoodzaakt om iets te beginnen maar kan het wederom door bepaalde omstandigheden niet op me zolder doen. Enige geheime ruimte wat ik heb is de kruipruimte zo groot als de woonkamer maar volgens mij nog geen meter hoog. (dat kan ik volgende week eens rustig nakijken) heb er eens in geneusd tijdens verbouwingen maar kan me niet meer zo voor de geest halen. nu heb ik gewoon geld nodig en was ik van plan (aangezien de hele kruipruimte verdeeld is over de hele woonkamer) het een beetje dieper te graven en het zand zo veel mogelijk opstapelen naar de hoeken toe. zodat ik in het midden uiteraard iets meer dan 1 meter diepte heb:D. hebben jullie tips waar ik aan moet denken ? aangezien het een andere omgeving is kwa luchtvochtigheid, tempratuur , verse lucht etc. tegenover de zolder, begin ik eerst met 16plantjes in 11 liter poten onder 1 lamp van 600wat. (om te kijken hoe het aanslaat hier onder) was eerst van plan om een heel groot stuk zwart vijverfolie te gebruiken om een hok te maken met wat latten eromheen. dit gebruiken als (vloer) en wand. gat maken voor een slang rechts en ene links van het zeil. ene voor toch verse lucht naar binnen te trekken(via de kieren in de kruipruimte?) en andere kant voor de lucht weer uit te blazen (warmte en geur etc.) ik denk dat op deze manier de tempratuur rondom het hokje ook wat warmer blijft aangezien het in de zelfde ruimte word uitgeblazen. is dit enigzins te realiseren op deze manier? iemand tips zijn echt welkom. en wat voor grote afzuiging. want die 2400wat ong wat ik eerst had past niet door de openeing:D?
×
×
  • Create New...