Jump to content

Vito Corleone

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Vito Corleone

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Location
    Nederland
  1. Planten net weer naar buiten gebracht en het ziet er niet zo fijn uit. De bladeren hangen en sommige top-uiteinden hangen er ook maar bij. Ik hoop dat het vandaag wat bijdraait want hier schijnt nu aardig de zon. Hoe is het bij jullie na de stortbuien?
  2. En al gaan kijken? Toen ik vanochtend keek zag ik dat de wind echt te sterk werd.. Het werd zovaak heen en weer gehaald en als ik aandrukte 5 minuten later weer.. Dat ze in staat waren eruit de vliegen, had ze 4 dagen geleden voor dit weer overgepoot.. Dus meteen de schuur in.. op tijd kijken zal meer helpen dan niet kijken toch
  3. Ik heb ze net toch maar even in de schuur gezet.. Deze stortbuien zijn me iets teveel van het goede haha Hopelijk snel beter weer en ze kunnen weer naar buiten, wachtend op het zonnetje.. Ik had er even een lamp boven gehouden en wat een mooi gezicht, denk gelijk aan een binnenkweekje. Het leek wel alsof ze meteen lekker herstelde en de grond droogt dan natuurlijk veel sneller op.. Jammer genoeg kon ik de lamp er niet boven hangen anders had ik het zeker even tijdelijk gedaan.
  4. Lijkt me best een goed idee voor als je geen zwart/wit-folie thuis heb. Ik denk wel dat het kan helpen man, als je het op dezelfde manier aanpakt. Extreem veel regen kan zorgen tot overbewatering dan gaan je bladeren hangen En denk als het lang doorblijft gaan dat ze stikken en langzaam doodgaan.. Ik ben er niet zeker van ben ook maar een beginneling. Maar ik denk dat ik zelf ook die vuilniszakken gaat plaatsen als het weer hevig gaat regenen.
  5. Ja dat is zeker ook een goed idee en heb daar al wat vaker aan gedacht, maar.. Mijn tuin is zo hobbelig als wat en zelfs de stenen zijn heel irritant. Er zitten soort van steentjes in de tegels, goedkope rotzooi volgens mij. En bijvoorbeeld als je naar de schuur wil zit er ook een ophoging. Dus zou ook niet echt veel helpen hier haha
  6. Bedankt voor je snelle reactie.. Ik lees al zeker een paar jaar mee dus meeste stickys heb ik wel doorgenomen.. Outdoor had ik alleen een beetje onderschat misschien. Bedankt iig..
  7. Ik heb hier gisteren een stortbui over me heen gehad.. En ik heb gelezen dat het zo nog een tijdje doorgaat Kunnen mijn planten gewoon in de tuin blijven staan? Ze staan in 65 Liter potten en er zitten uiteraard gaten onder in.. 65 Liter gevuld met water is niet echt iets wat je elke dag wilt tillen.. Maar ik vraag me of na een paar dagen wateroverlast het invloed heeft op iets? Overbewatering of iets, kan ik er iets tegen doen?
  8. Nu we het over het weer hebben.. Ik heb hier net een stortbui over me heen gehad.. En ik heb gelezen dat het zo nog een tijdje doorgaat Kunnen mijn planten gewoon in de tuin blijven staan? Ze staan in 65 Liter potten en er zitten uiteraard gaten onder in.. Maar ik vraag me of na een paar dagen wateroverlast het invloed heeft op iets?
  9. @Amnees, ik heb met niemand medelijden maar liever in de handen van een kweker dan een geuniformeerde klootzak.
  10. die klerelijers blijven maar kwekerijen oprollen.
  11. Bedankt voor alle welkomst-berichten..
  12. ROTTERDAM - Veel mensen associëren wiet met drugsgebruik. Je kunt er ook iets anders mee, namelijk op je huid smeren. Als we de cosmeticaproducenten mogen geloven verzacht en beschermt het je velletje. Ook zou het je celvernieuwing stimuleren. Zo bevat hennepolie veel vitamines A, B1, 2, 3 & 6, C, D & E en antioxidanten die je huid beschermen. Hennepolie is een 'droge' olie die goed wordt opgenomen door de huid, maar niet veel vettigheid achterlaat. Het belooft het vocht in je huid op peil te houden. Dat meldt VrouwOnline.nl. Patchoeli Veel hennepplanten zijn niet eens bruikbaar als drugs, maar zijn bijvoorbeeld bedoeld voor de gezondheid van je huid. Zo ook patchoeli, een hennep-soort. De olie die van de patchoeli-plant kan worden gemaakt, belooft de zintuigen te prikkelen en hartstochtelijke gevoelens op te roepen. De olie is zacht voor de huid en heeft een ontsmettende en schimmeldodende werking. Ook helpt het tegen depressieve gevoelens. Een bodylotion met patchoeli schijnt ontstekingsremmend te werken en zou helpen bij psoriasis en eczeem. Het is zeer geschikt voor de droge, beschadigde, geïrriteerde huid. Flower Power In India, waar ze patchoeli puchaput noemen, besprenkelen ze hun kleding al jaren met olie van de patchoeli, vanwege de bacterie-remmende werking en de fijne geur. Tijdens de Flower Power-periode in de jaren '60 en '70 was patchoeli-parfum een ware trend. De hippies die India bezochten namen het parfum mee naar Europa en Amerika. Zin in een beetje peace en love in jouw badkamer? Kneipp heeft een heuse op Power Flower-geïnspireerde lijn met hennep en patchoeli als ingrediënten. Ook The Body Shop verkoopt een eigen hennep cosmeticalijn. (MDS) Bron : AD.nl
  13. Misschien is dit wel in scene gezet? Om het standpunt nog duidelijker te maken. Corruptie is er nog steeds en anders vind ik de klappen gedeeltelijk terrecht. De staat etc blijf een zooitje, vind ik.
  14. Dit jaar is mij heel erg tegengevallen.. Ik moest de plant vervroegd neerhalen vanwege toprot. Ik had ook een te kleine pot en vanwege prive omstandigheden te laat met overpotten etc.. Verder heb ik me helemaal op 2011 gefocust nu!
×
×
  • Create New...