Jump to content

Afrobot

Full member
  • Content Count

    305
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Afrobot

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Volgend jaar landmijnen op de toegangsweg. Nah. Korte metten ermee.
  2. Hey Carpe, dat klinkt als een goed plan. Enige probleem is dat we allen weinig tijd hebben momenteel (jeeej, examens). Nu, ik veronderstel dat je als je puur voor zaad gaat, je niet veel zorg moet besteden aan die planten. Allemaal bedankt voor de troostende woorden.
  3. wij gaan prob ook voor lowryders in de mais, en nog enkele guerilla plantjes. Dat worden dan NYCD's, jamil sayyida en NDB's. We hebben nog geen vaste plannen, maar dat zijn de zaden die we nog bezitten. Nog eens bedankt naar de gulle schenker ervan, nu we zelf geen zaden kweekje kunnen doen gaat dat zeker van pas komen!
  4. Boswachters lijkt me sterk; dat was een oerwoud van netels, daar kwamen zeker en vast geen boswachters of andere vormen van bosbeheer langs (dan zou je toch op z'n minst zien dat het bos onderhouden wordt...) Geen idee wat boa's zijn, tenzij je de slang bedoelt. We zijn ook eergisteren geweest, niet gisteren (slechts gisteren de post gemaakt). Maar het lijkt me uitzonderlijk sterk dat we gezien zijn; we letten immers altijd op dat er niemand is, controleren de beiden kanten van het pad, voor we naar buiten gaan. En het was redelijk laat + zo donker dat we niets nuttigs meer op de spot konden doen...
  5. Het is wel verdacht dat ook al het 'afval' weg is... doorgesneden flessen en blikjes die we op een hoop hadden gesmeten zijn verwijderd... Alsof ze echt alles opgeruimd hebben... dat doe je toch niet als je gewoon wat planten komt stelen?
  6. En bij deze eindigt ons avontuur. Platte banaan liet mij net weten dat alle planten weg zijn, zowel die van hem als van ons, tot de laatste plant uitgetrokken. Ook andere spullen die rond de spot lagen zijn weg. Komt dat even hard aan...
  7. Gisterenavond even die 2 mannen gaan verwijderen. Hier een foto van z'n ballen: Het ging om een buiten mix, en de NDB.
  8. hij heeft ze al ontkiemt, bewaren zal dus moeilijk zijn Tis idd nogal laat, maar als je ze niet buiten zet ben je er helemaal niets mee neem ik aan. Dus gwn doen he, zoals carpe zegt, dan heb je miss nog een paar grammetjes weed.
  9. leuk stelletje kerstbomen heb je daar
  10. Stuk voor stuk heel mooie planten! Proficiat ook met je ontsnappings-move
  11. Die eerste plant staat niet bij onze andere planten (zo'n 20m verderop, met veel begroeiing en heuveltjes tussen), dus die overwegen we te laten staan om enkele vrouwelijke takken mee te bevruchten. Zaad voor volgend jaar maken. De 2de plant staat wel degelijk op ons veldje, dus die zal ik professioneel onderuithalen, wakaaa!
  12. Gisteren nog eens even gaan kijken, en wat foto's gemaakt. Spijtig genoeg met de gsm dus erg goede kwaliteit is het niet. Dit is een foto van de mogelijke man die ik vorige keer heb gespot: En hier nog een foto van een andere plant die ballen lijkt te tonen: Scherper kreeg ik de foto's niet. Afro
  13. Pfff, da's stevig balen! Zo respectloos en laag bij de gronds... En inderdaad, die inbreuk op je privacy laat een naar gevoel achter. Da doe je toch gwn niet.. Better luck next time? ps: En als je buiten wil kweken maar geen plaats heb, kom gezellige mee guerilla'n he!
×
×
  • Create New...