Jump to content

FricoRico

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About FricoRico

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Wellicht ben ik te voorbarig maar graag jullie oordeel.
  2. Scherp opgemerkt! Zo lui als ik ben heb ik van de andere plant geen foto gemaakt. Ik zal binnenkort weer een foto update plaatsen. De planten lopen nu richting de 3 a 4 weken. Volgens mij zijn ze veelste klein op dit moment?
  3. Het is inderdaad gigantisch slecht buiten. Ik ben vandaag ook begonnen met het toevoegen van voeding. Ecostyle vloeibaar voor groente en kruiden. Iemand die mij hierover tips kan geven? Hoevaak deze mix door het water geven etc.
  4. De plantjes zijn ondertussen aardig gegroeid maar het ontbreken van zon zal ze toch enigszins geremd hebben! Ze zijn nu bezig met hun tweede setje bladeren waarbij het volgende setje zich ook ontwikkeld. Volgens mij loopt alles iets langzamer dan normaal, tenminste die indruk heb ik. Zoals beloofd wat nieuwe pics
  5. Interessant topic! Heb zelf ook een aantal van deze goedkope blokjes aangeschaft. Ben op het moment bezig om een paar ontkiemde AK47 hierin voor te laten groeien.
  6. Volgens mij kan het overheen plaatsen van de flessentopjes geen kwaad aangezien de dop eraf. Voor de zekerheid anders ter hoogte van de plant een aantal gaatjes prikken rondom zodat ook hier lucht circuleert.
  7. FricoRico

    Koopjes!

    Voor de liefhebbers heb ik nog een ebay shop waar een chineze vriend allerlei spullen verkoopt! De levertijd is lang maar over het algemeen prima spul voor zeer weinig geld. Zelf heb ik hier een digitale hygrometer gescoort! http://stores.ebay.com/digitalzone88_Home-...634Q2ec0Q2em322
  8. Geinige kweek! In dit topic staan leerzame dingen die ik als beginnender kweker zeker kan gebruiken. Ik ga deze volgen.
  9. Update Ook het tweede plantje is ruimschoots boven de grond en kan elk moment zijn helmpje verliezen. Gisteren bij de Praxis voorbemeste cocospotgrond meegenomen. Ik zit nu alleen nog te twijfelen of ik deze ga mixen met de huidige universele potgrond. Wat raden jullie me aan? Foto
  10. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Hey! Dat zijn nog eens snelle reacties! Als het goed is werkt de foto nu wel! Thnx 4 de tips, ik zal eens opzoek gaan naar wat cocosaarde en voedingsupplementen.
  11. Medekwekers, Na een lange poos hier rondgeneust te hebben heb ik ook besloten om me aan een kweekje te wagen. Zelf ben ik absoluut amateur met kweken vandaar dat ik gekozen heb voor lowryder 2. Bedoeling is 2 x vrouw en 1 x man te kweken voor een zaden kweek en gewone opbrengst. Zodra het geslacht bekend wordt ga ik de planten op verschillende locaties plaatsen om bevruchting te verkomen. Alle zaden gaan in 9 liter potten voorzien van universeele potgrond, mochten de planten door te verkleuren aangeven voeding nodig te hebben wil ik gedroogde koeienmestkorrels gebruiken. Het eerste plantje is zoals op de foto te zien boven gekomen! Graag hoor ik jullie tips!
  12. De meningen over het nut van regenwormen lopen nogal uiteen, maar kwaad kan het zeker niet! De wormen overleven in een goede gezonde grond. Tegen de voeding kunnen ze vast ook wel!
  13. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Zelf ben ik ook begonnen met een autoflower kweekje! Mij is aangeraden om ze te potten in 9 liter, er werd bij verteld dat dit genoeg is en veel mensen ze in 5 liter potten.
  14. Ziet er allemaal zeeer goed uit! Ik hou deze in de gaten ben zelf een soortgelijke kweek van plan.
  15. Mooi verslag, ik ga je volgen! Ben zelf ook van plan wat lowryders 2 te gaan kweken!
×
×
  • Create New...