Jump to content

Snelbinder

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Snelbinder

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Afstand bestuurbare koekoeksklok met 16 kleppen?
  2. High polliepol, Nou ik zie dat je gewoon lekker bent door gegaan met haarlak spuiten en poedersuiker strooien....zo mag ik t zien! Gr. Snelbinder, de strakste...
  3. En jij doet dat soort dingen niet zeg je......nou dan moe jij mij nog maar is uitleggen hoe t kan dat ik op een paar van die foto's suiker ziet zitten?!? :rofl
  4. Huh, gaat de plant daar kapot van dan...?? Dan kan je dat denk beter niet doen polliepol want anders hebbie dalijk geen wiet meer om te roken...kelderkweek zeg net dat ze daar kapot van gaan dus niet doen..!!! Kan die poedersuiker geen kwaad dan wat ie nou heb gestrooid?
  5. Hoiiiiii Polliepol, Wat een mooie planten heb jij daar zeg hee! Strooi jij die poedersuiker over je planten heen zodat ze later extra zoet smaken alsie ze rookt???
  6. We hebben het hier over 1 solitair trekkend exemplaar op zoek naar geschikt leefgebied..... Uit 1 wolf een heel roedel toveren is lastig maarrrrr...t is te doen: Probeer de solitaire wolf net zo lang te stressen totdat ie herma trekjes gaat vertonen en zichzelf bevrucht. Het werpen van de pups kan bij mannelijke exemplaren overigens enige complicaties opleveren, dus zoek voor het uitproberen van deze zelfbevruchtingstheorie het liefst een teefje.
  7. Hallo daar met zn allen, ik kom mij even voorstellen hier.... Mijn naam is snelbinder...al een kleine 135 jaar lees ik mee hier op dit geweldige forum en uiteindelijk ben ook ik gezwicht en heb mijzelf een kleine setup aangeschaft......dat wordt dus hakken en zagen met die hap! Als alles is aangesloten en draait zal ik een poging wagen tot het maken van een verslag..... Later!
×
×
  • Create New...