Jump to content

spectra chronic

Members
  • Content Count

    167
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About spectra chronic

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 07/18/1988

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

488 profile views
  1. Zie hier de laatste ubdate van deze kweek. Het totaal gewicht is geworden: 64gram, wij zijn hier erg blij mee Op naar de volgende kweek: white widow, g13haze,utopia haze. Foto van onze pot wiet ; Greetz, Spectra c.
  2. @Jaymaestro ja idd 8x18 watt tl. @vlaanders Ja man kan zeker niet wachtten, maar ik heb al een tijdje terug een proeftopje afgehakt, smaakte prima! Greetz, Spectra c.
  3. Ubdate tijd: Ze zijn om! Hangen nu te drogen in de growroom, hebben zo'n 300 gram aan bladmateriaal van de planten afgehaald, hier is hasj van gemaakt. De dames blijven nu nog zo'n 2 weken drogen. Foto's; Greetz, Spectra c.
  4. Hee vudew, Das lang geleden De dames staan terug onder de kunstmatige zon, we wachtten inderdaad nog minimaal een week met oogsten. Greetz, Spectra c.
  5. Hee Thommytt, Het aantal witte haren valt wel mee hoor het is alleen het kleine topje wat je op de foto zag die nog veel witte haartjes heeft de rest is allemaal bijna compleet bruin. Verder wil ik ze wat eerder oogsten omdat ik me meer op het effect wat dan vrijkomt wil richtten (head high). Bedankt voor je reactie. Greetz, Spectra c.
  6. Dames en heren, het einde is in zicht. Zojuist hebben we het scrog net verwijderd en zijn we begonnen met flushen. Hierna gaan de dames nog 3 dagen in het donker, 2/3 weken drogen, 3 weken curen. Ze gaan in ieder geval na het weekend om . PICSS!: Enjoy!, opmerkingen/ complimenten zijn altijd welkom. Greetz, Spectra c.
  7. Dat heb je goed gezien! JA ik was een weekje weg en in mijn afwezigheid is mijn collega grower vergeten de lampen hoger te zetten Maar ja maakt verder ook niet zoveel uit, toppen zijn flink aan het groeien Greetz, spectra c.
  8. Beste allen, Nieuwe week, nieuwe ubdate. Net een dikke choco joint gerookt dus dat verklaard het gebrek aan tekst. Foto's: Zo genietze Greetz, Spectra c.
  9. Hee skoffa, Leuk dat jeouders akkoord zijn gegaan. Hollands hope is uiteraard een uitstekend beginner soortje, ik ben zelf ook niet al te lang terug begonnen met (binnen) kweken, en heb hier ook Hollands hope voor gebruikt (zie link) het word een flinke plant! hou hier rekening mee. Verder veel succes verder, en ik zal nog even laten weten hoe het gaat smaken (is nu aan het afbloeien). Greetz, Spectra c.
  10. Hee dontknow, Je verteld dat je je plantje twee weken geleden hebt getopt, maar het lijkt alsof je plant niet verder is gegroeit, is het toppen niet helemaal goed gegaan of zie ik het gewoon verkeerd? Verder leuk soortje, ben benieuwd naar de afloop. Greetz, Spectra c.
  11. Hee Jaymeastro, Ik at je topic ff door te lezen ; -Deadmau5 in het paradiso was echt uber konings man. -Hoe gaat het met de Hollands Hope? Bakt je moeder er wat van -30gram moet zeker te halen zijn Greetz, Spectra c.
  12. Dat valt nog wel mee inderdaad, alleen uitkijken voor vervolgbezoek . Veel succes met je kweekje ik ben benieuwd naar die great white shark; leuk soortje!. Greetz, Spectra c.
  13. Hee Jaymaestro, Een oerwoud is het zeker! We hebben in de eerste instantie gekozen voor Hollands Hope omdat het ons een goede begin soort leek. Dus in dat opzicht vind ik het dan ook niet jammer. Ik heb momenteel op het balkon ook nog 8 stekjes en 3 andere soortjes staan, zal er binnenkort eens pics van maken. Jij in ieder geval ook veel succes! Greetz, Spectra c.
  14. Ik zie ballen!! Je hebt inderdaad een herma, kan je hem/haar niet ergens anders kwijt? Greetz, Spectra c. Ps. Ik zou hem/haar zo snel mogelijk weg halen beter te vroeg dan te laat toch?
×
×
  • Create New...