Jump to content

Vido

Members
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Vido

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Die film die je bedoelt zoek ik ook en heb hem nu gevonden iedegeval die ik zocht maar denk dat jij die ook bedoelt hij heet Homegrown uit 1998. Groet
  2. Vieze flikkers, echt levenloos waar moet je nu je spul hale!
  3. Ik ben ook opzoek naar een deens soortje heb er een gevonden royal dane via zenseeds.com zijn hun vertrouwelijk iemand ervaring?
  4. Bij 2 amnesia haze heb ik last van een aparte soort vergeeling het is op 3,4 blaadjes verdeeld over de 2 planten. Iemand enig idee wat dit zo is? Ze staan onder 600watt, zitten ong 3 weken op 12/12 sinds 1 week is er lichte topvorming. Water geven gaat nog op gevoel normaliter gaat dit redelijk. Voeding Canna geen gekke dosis gegeven maar is me eerste keer amnesia. Ph en Ec waarde van voedingswater die ik geef is Ph 6,5 ec 0,9. Hoop dat iemand er een verklaring voor heeft. vriendelijk groet, vido
  5. Die plaatjes voor lumatekreflector enig idee of link waar je deze zou kunnen aanschaffen? Menig onlinegrowshop bied zover ik weet het niet aan of ik kijk verkeerd.
  6. Met ketting werkt perfect ps. lampenkap met folie verwijderd
  7. nu jullie het tog over tneon hebben. Is het ook beter om 150 watt te nemen voor een voorgroei hok aangezien ze daarna onder 600 wwatt gaan of is 110 watt voordeliger ik weetnie hoeveel dit van mekaar scheelt in duur van de groei als ik met 150 watt zeg maar 1 week voorgroei dat dit met 11o watt anderhalf week duurt. Ik weet dat meer licht/watt gewicht is maar dit geld meer voor in de bloei lijkt me vandaar dus ook de vraag 150 of 110 voor alleen de voorgroei. Hoor graag jullie advies en of tips etc. Grt. vido.
  8. Aaah haha die Harry's doright is meesterlijk voor een short movie op acteer werk na, een mooie aanrader bedankt! johnsons moet ik nog eens op me gemak gaan kijken. grt,
  9. Ik zit nu de eindfase van me bloei en heb al beetje getopt maar nog niet alles. Het rijpt niet allemaal even geleidelijk nu heb ik dit geconstateerd ----> alleen bij 1 plant op 2 plekken, is dit erg? en wat is het?
  10. Vido

    1e Kweek Master Kush

    1e Kweek Master Kush uit zaadjes begonnen
  11. Ik doe het omdat het niet mag
  12. Heb net een film gezien van een Nederlandse regisseur Tom Six en dit was zeker wel wat aparts echt een aanrader als je van originele horror films houd! Wel wat low-budget maar de 2de die eraan komt zal wel beter worden. Uiteraard gaat het om een nazi duitser die geschifte experimenten doet. Maar ik vond hem reete grappig. Check Hem! http://www.moviemeter.nl/film/60180 Hier trouwens een link waar je hem helemaal kunt zien alleen bij mij duurde laden wel eventjes maar heb niet het snelste internet. http://stagevu.com/video/fckqlougkwoe
  13. Vido

    Pim Fortuyn,

    Wat ik wel weet is dat Pim van jonge marrokaantjes hield en waren meer die dat weten zou schandaal zijn als hij president werd en dat eruit was gekomen dus hij moest wel gaan.
  14. Vido

    VSA zoemt/bromt

    Hey shenkie ik snap je B.A.L. nu ik zie er hier eentje: B.A.L. E.V.S.A. 600w remote E.V.S.A. plug and play inclusief kabels productomschrijving E.S.V.A. is de laaste ontwikkeling in kweekland deze digitaleballast is voorzien van een printplaat, in tegestelling tot zijn voorgangers die gebruik maken van een spoel. Hierdoor is deze V.S.A. lichter, produceerd meer lumen, en wordt niet warmer als 35 graden. Tevens is dit een van de veiligste trafo's op de markt. Geschikt voor 600watt lampen. 90 euro is dit wat ofniet?
×
×
  • Create New...