Jump to content

Leblonde

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Leblonde

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hej ! Ik ga binnen enkele dagen wat inkopen gaan doen voor de eerste keer in Tillburg, nu wou ik jullie mening weten over de Growshops in Tillburg en welke aan te raden zijn of af te raden zijn. En welk gerief er goede kwaliteit heeft ( zaadjes, ... ) Thxx
  2. Kweekkast, tent, buiten, binnen zijn veel manieren e ;-)
  3. Eindelijk iemand dat antwoord, nu weet ik tenminste het verschil ! Ik heb buiten kweek gehad en dat was toch een goeie 4-5 maand kweken.. Thanks Fifodido !
  4. Noob is zo een term voor een beginneling, een spotnaam voor een beginneling..
  5. Inderdaad ik weet dat dit een stomme vraag is.. Ik wou eigenlijk gewoon weten of er een verschil is tussen de duur als je hem zou buiten zetten of de duur in een kweek kast, in een kweek kast zal het wel veel sneller gaan en ik denk ongeveer een 3maanden, maar ik wou gewoon een beetje duidelijkheid, maarjaa..
  6. Excuseer ZE ! ik geraakte gewoon niet goed wijs uit de meeste verslagen, wou dit ff voor de duidelijkheid vragen, maar als ge al niet wilt antwoorden.. Als een mens al geen verduidelijking mag vragen !
  7. Hej mede blowers ! Ik ga een domme vraag stellen mss maar ja in het indoor kweken ben ik nog maar een echte beginner! Nu vroeg ik me af hoe lang het proces in een kweek kast duurt ? Want met tijdens het rond kijken op dit forum ben'k al serieus verschoten geweest bij de foto's hoe snel ze groeien precies.. Ik zelf was eerst begonnen met buiten kweek en had een lekker plant (waarvan ik 170 gram heb kunnen afhalen, toch een lekkere oogst vind ik ;-) ) Maar nu vind ik het eens tijd geweest om binnen te gaan kweken omdat ik niet wil afhangen van het seizoen :-) Dusja al een eerste beginners vraag hiermee gesteld ;-) Thx alvast !
  8. Nice ! Heb direct al zin op een jointje
  9. Hoe doe jij je eigen kweek, heb al buiten kweek gehad, maar denk eraan om binnen eentje te zetten in mss een kweekkast.. ?
  10. Hej iedereen ! Ik ga al een lange tijd naar Breda, maar steeds opnieuw begin ik te merken dat de kwaliteit aan het verminderen is ( naar mijn mening ). Nu is mijn vraag: Zou ik naar Breda blijven gaan ? Of zou ik eens naar Maastricht of Tillburg gaan? ( Of een andere stad die erg aan te raden is en die niet te ver ligt wanneer je van Brussel komt ) En welke shops zou je dan gaan? Dus concreet : Wat zijn de beste shops van ofwel Breda, ofwel Tillburg ofwel Maastricht? Alvast bedankt ;-)
×
×
  • Create New...