Jump to content

Gwithian

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Gwithian

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Iemand al geblowd met joints in de gaten van de buis van de blokfluit? Je moet de voorkant en achterkant van de blokfluit draaien, alle gaatjes dichtplakken - behalve degene waar je de joints insteekt en eentje voor lucht. Dan steek je de joints in de gaatjes hou je dat ene gaatje dicht, inhaleer je en hou je het gaatje open (zoals bij een bong). Maximum wat wij gedaan hebben, was met 3 joints erin... Aanrader.
  2. Maar nu een week niet blowen, da's moeilijker
  3. Bedankt voor de reacties. Ben net terug van het ziekenhuis, alles is goed gelopen
  4. Bedankt voor de reacties. Bij mij is het dan al ongeveer 48 uur geleden dat ik nog geblowd heb, zou het dan nog steeds een effect hebben volgens jullie?
  5. Hoi Overmorgen moet ik mijn verstandskiezen laten trekken, daarvoor ga ik onder narcose.. Nu heb ik gisteren nog een paar jointjes gerookt. Kan dat kwaad voor de narcose? Alvast bedankt!
  6. Gwithian

    Bad Trip

    Als je je goed voelt, is dat inderdaad geweldig . Maar als je je slecht voelt, lijkt dat eindeloos te blijven duren.
  7. Gwithian

    Bad Trip

    Ik was op dieet, had geen suiker gegeten en toen wat teveel gerookt. Ik voelde een enorm sterke zwaartekracht, wou telkens op de grond gaan liggen, was heel bleek en moe. Ik kon me telkens maar op 1 ding concentreren, voelde alles veel harder. Elke minuut leken er wel tien. Ik had steeds het gevoel dat ik opgesloten zat in mijn lichaam en ik wou eruit (klinkt vaag, ik weet het). Ik had ook de vreemdste gedachten en vond het niet leuk. Verder moest ik 3 keer overgeven en voelde ik me zwaar misselijk. Hoe kan ik dit vermijden? Heb ik teveel gerookt, of kwam het door andere omstandigheden? Misschien teveel gepanikeerd? Groeten, Gwithian
  8. Hoi, ik ben nieuw hier. Het leek me leuk hier wat ervaringen uit te wisselen over weed. Ben zelf maar een beginner dus dat kan wel handig zijn. Grtz, Gwithian
  9. Dazed and Confused is mijn favoriet. Geweldige film!
×
×
  • Create New...