Jump to content

brandaris

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About brandaris

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. He lost child ik zie er toch maar vanaf bouw zelf wel een hokje is veel goedkoper. Ik heb aan de zijkant een muur en aan de achterkant ook dus hoef in principe maar 2 wanden en een plafond te maken. Alleen hoe of wat kan ik nu het best een deur gaan maken?
  2. Middag allemaal ik vroeg me af. Zijn er hier mensen die ervaring hebben met de g tools kasten en apparatuur ? Of zeggen jullie bouw zelf een hok van hout en mdf. Vind ze ernamelijk wel degelijk uitzien en handig. Maar ook een hoop geld Ook zag ik op de website van hun de prima klimt filters zijn deze goed of raad iemand me een ander merk aan. Het liefst koop ik gelijk alles goed zodat ik achteraf geen gezeur krijg natuurlijk. Hoop wat tips t krijgen. Greets me.
  3. Ik had hiervoor ook al een acount genaamd camel1987 maar op een of andere manier ken ik hier niet meer mee inloggen. dus had me al voorgesteld .
  4. Hoi mede forum gebruikers. Ik heb een klein vraagje. Ik heb 5 prachtige dames buitenstaan, nu heb ik wat geknutseld ivm met het watergeven. heb wat druppelaars aangesloten en een watertimer zodat ze gewoon regelmatig water krijgen. Met de hand is nogal moeilijk ivm met mijn werk, daarom op deze manier. nu heb ik dus een watertimer en druppelaars van 2 liter/ uur hoeveel water kan ik het beste geven. Ik kan de watertimer (gardena 1030 D card) instellen op 3 x per dag. en dan elke keer dat ze water krijgen van 0 tot 180 minuten. dus 60 minuten zou 2 liter water zijn. Hoeveel liter water hebben de planten nodig ze staan nu 3 weekjes ongeveer. hieronder heb ik wat foto's. groeten wil
×
×
  • Create New...