Jump to content

Dutch Ganja

Members
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dutch Ganja

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Zo, na een lange tijd weer een update van mijn kant! Kan weer terugkijken op een goed seizoen De zomer was dan wel ontzettend bagger, het najaar heeft het meer dan goed gemaakt ! Afgelopen 3 weken niks anders gedaan dan mijn avonden gevuld met knippen, knippen en nog eens knippen! Ben momenteel nog steeds bezig, daarnaast heb ik al een goede 1015g droog waar ik dus erg tevreden mee ben... Vragen , suggesties ; ik hoor jullie !
 2. idd niet het slimste wat je kan doen... Als de plant voedingstekort heeft haalt deze dit uit andere bladeren, meestal vanaf onder af... Voortaan gewoon laten zitten!
 3. Ik zal morgen even wat foto's plaatsen! Ze gaan idd erg hard... De grootste is nu al rond de 170 Ik wil de prijs van grootste boom uiteraard wel ontvangen haha! Zien er verder erg gezond uit, geef amper een x water / voeding , ze doen het helemaal zelf! Wel zo af en toe is een x toppen, de damus zijn al erg breed , minstens zo breed als hoog dus gaat erg lekker
 4. Zonde man, lees het net pas! Daar gaan alle mooie plannen + onze strijd om de grootste kasplant
 5. Doe ze nou toppen eigenwijs Levert je straks veel meer op! Kijk maar in mijn topic hoe ze erbij staan ! Verder zien ze er goed uit hoor !
 6. Danku voor de reacties! Gaat spannend worden dit jaar PK Ze gaan erg hard, merk wel dat het toppen veel effect heeft op de breedte van de plant ! Het zijn al flink brede planten, net zo breed als hoog Ze zitten nu allemaal rond de meter a 1,20, dus gaat wel aardig Erg gezond, geen teken van gebrek meer na het beetje bijvoeden , ben dus erg tevreden tot op heden! Ben wel benieuwd wanneer ze geslacht gaan tonen, ook al zij het Fem zaden , toch even afwachten Foto's ! :
 7. Ze zijn naar mijn idee wat aan de lichte kant, qua kleur bedoel ik dan... of komt dit door je camera instellingen ?
 8. Duidelijk ondervoeding... Zanderig dus weinig voedingsstoffen in de grond, gewaagde plek voor een guerilla hoor! Je zou wat voedingskorrels kunnen strooien rond de stam, indien het dan gaat regenen trekt er wat in de aarde, verder is het gewoon lastig!
 9. Deze ga ik volgen En @ Plantkas ; ik schrijf me ook in voor die award
 10. Zo weer even een update van mijn kweekie! De damus gaan erg hard, zitten nu rond de 70cm en zijn mooi groen zoals op de foto's te zien Nog geen last van bladproblemen, lichte vorm van fosfor tekort dus klein beetje bij gaan voeden! Plantjes hebben vanaf vrijdag tot vandaag zonder water te geven gestaan, en stonden er nog keurig bij, dus het grondwater voorziet ze al ! Ze worden al aardig breed, ben benieuwd wanneer ze gaan voorbloeien!
 11. En we gaan vrolijk door! Plantjes gaan erg goed, zijn nu al net zo breed dat als ze hoog zijn Dus verwacht er aardig wat van als dat zo doorgaat! Geef nog helemaal geen voeding of iets dergelijks, alleen een beetje water wat ik binnenkort al ga afbouwen, zodat ze zelf voor de watervoorziening kunnen gaan zorgen ! De foto's! :
 12. Ben ik met een update! Planten gaan erg goed, mede door het stralende weer. Op donderdag 5 mei de plantjes getopt , groeien gewoon keihard door zonder ook maar enig moment van stress. 4e plantje is erbij gekomen, was op vrijdag 6 mei boven de grond en vandaag ( 9 mei ) naar de kas gebracht ! Nog nergens sporen van ziektes of wat dan ook! Gaat super ! Geen voeding meegegeven tot dusver ! Plantjes zijn erg vol , internodes zitten dicht op elkaar, komt ook wel door de vele zonuren per dag natuurlijk! Ik laat de foto's verder het woord doen! @ JNKIE ; dat van die lichturen zal wel loslopen met het weer van de afgelopen weken
 13. Met 11 liter potten halen ze de meter wel... Voor het betere resultaat zou ik toch wel een grotere pot gaan gebruiken, denk eerder aan 30 of 40 liter potten...
 14. ten 1e, verwijder je foto met jezelf erop. Als er ook maar iemand is die je die dag heeft gezien, ook al is je gezicht geblurred, en komen hoe dan ook via welke manier op deze site terecht en herkennen je , ben je de sjaak... Ik weet het , de kans is klein maar voorkom elk mogelijk risico bij het plaatsen van een verslag! Verder zien je spots er heel erg mooi uit! Ga je volgen!
×
×
 • Create New...