Jump to content

Dutch Ganja

Members
  • Content Count

    138
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dutch Ganja

  1. Zo, na een lange tijd weer een update van mijn kant! Kan weer terugkijken op een goed seizoen De zomer was dan wel ontzettend bagger, het najaar heeft het meer dan goed gemaakt ! Afgelopen 3 weken niks anders gedaan dan mijn avonden gevuld met knippen, knippen en nog eens knippen! Ben momenteel nog steeds bezig, daarnaast heb ik al een goede 1015g droog waar ik dus erg tevreden mee ben... Vragen , suggesties ; ik hoor jullie !
  2. idd niet het slimste wat je kan doen... Als de plant voedingstekort heeft haalt deze dit uit andere bladeren, meestal vanaf onder af... Voortaan gewoon laten zitten!
  3. Ik zal morgen even wat foto's plaatsen! Ze gaan idd erg hard... De grootste is nu al rond de 170 Ik wil de prijs van grootste boom uiteraard wel ontvangen haha! Zien er verder erg gezond uit, geef amper een x water / voeding , ze doen het helemaal zelf! Wel zo af en toe is een x toppen, de damus zijn al erg breed , minstens zo breed als hoog dus gaat erg lekker
  4. Zonde man, lees het net pas! Daar gaan alle mooie plannen + onze strijd om de grootste kasplant
  5. Doe ze nou toppen eigenwijs Levert je straks veel meer op! Kijk maar in mijn topic hoe ze erbij staan ! Verder zien ze er goed uit hoor !
  6. Danku voor de reacties! Gaat spannend worden dit jaar PK Ze gaan erg hard, merk wel dat het toppen veel effect heeft op de breedte van de plant ! Het zijn al flink brede planten, net zo breed als hoog Ze zitten nu allemaal rond de meter a 1,20, dus gaat wel aardig Erg gezond, geen teken van gebrek meer na het beetje bijvoeden , ben dus erg tevreden tot op heden! Ben wel benieuwd wanneer ze geslacht gaan tonen, ook al zij het Fem zaden , toch even afwachten Foto's ! :
  7. Ze zijn naar mijn idee wat aan de lichte kant, qua kleur bedoel ik dan... of komt dit door je camera instellingen ?
  8. Duidelijk ondervoeding... Zanderig dus weinig voedingsstoffen in de grond, gewaagde plek voor een guerilla hoor! Je zou wat voedingskorrels kunnen strooien rond de stam, indien het dan gaat regenen trekt er wat in de aarde, verder is het gewoon lastig!
  9. Deze ga ik volgen En @ Plantkas ; ik schrijf me ook in voor die award
  10. Zo weer even een update van mijn kweekie! De damus gaan erg hard, zitten nu rond de 70cm en zijn mooi groen zoals op de foto's te zien Nog geen last van bladproblemen, lichte vorm van fosfor tekort dus klein beetje bij gaan voeden! Plantjes hebben vanaf vrijdag tot vandaag zonder water te geven gestaan, en stonden er nog keurig bij, dus het grondwater voorziet ze al ! Ze worden al aardig breed, ben benieuwd wanneer ze gaan voorbloeien!
  11. En we gaan vrolijk door! Plantjes gaan erg goed, zijn nu al net zo breed dat als ze hoog zijn Dus verwacht er aardig wat van als dat zo doorgaat! Geef nog helemaal geen voeding of iets dergelijks, alleen een beetje water wat ik binnenkort al ga afbouwen, zodat ze zelf voor de watervoorziening kunnen gaan zorgen ! De foto's! :
  12. Ben ik met een update! Planten gaan erg goed, mede door het stralende weer. Op donderdag 5 mei de plantjes getopt , groeien gewoon keihard door zonder ook maar enig moment van stress. 4e plantje is erbij gekomen, was op vrijdag 6 mei boven de grond en vandaag ( 9 mei ) naar de kas gebracht ! Nog nergens sporen van ziektes of wat dan ook! Gaat super ! Geen voeding meegegeven tot dusver ! Plantjes zijn erg vol , internodes zitten dicht op elkaar, komt ook wel door de vele zonuren per dag natuurlijk! Ik laat de foto's verder het woord doen! @ JNKIE ; dat van die lichturen zal wel loslopen met het weer van de afgelopen weken
  13. Met 11 liter potten halen ze de meter wel... Voor het betere resultaat zou ik toch wel een grotere pot gaan gebruiken, denk eerder aan 30 of 40 liter potten...
  14. ten 1e, verwijder je foto met jezelf erop. Als er ook maar iemand is die je die dag heeft gezien, ook al is je gezicht geblurred, en komen hoe dan ook via welke manier op deze site terecht en herkennen je , ben je de sjaak... Ik weet het , de kans is klein maar voorkom elk mogelijk risico bij het plaatsen van een verslag! Verder zien je spots er heel erg mooi uit! Ga je volgen!
  15. ziet er goed uit! ga je volgen hoor als mede kaskweker
  16. De kwaliteit is beter dan normale buitenwiet... Je hebt toch minder last van vocht dan als ze echt buiten staan, en mijn toppen van vorig jaar waren echt kneiterhard, echt net binnenwiet! heb het ook voor de prijs van binnenwiet kwijt kunnen raken... Kwaliteit in vergelijking met binnenwiet ; het is denk maar wat je gewend bent, een goeie kaswiet is naar mijn idee beter dan binnenwiet ( gewoon meer puur natuur ) , gewoon om het feit dat het licht van de zon niet te overtreffen is ... maarja, dat is mijn mening!
  17. Als ik jou was zou ik ze juist in volle grond zetten nu... Als je ze goed plaats, en dan bedoel ik met genoeg ruimte tussen de planten kan dit lijkt me geen kwaad? De tijd die tussen nu en het tonen van geslacht zit kan je mooi gebruiken voor het ontwikkelen van de wortels in de volle grond, zal de lengte van plant ook ten goede komen lijkt me... In mijn optiek heeft het alleen maar voordelen !
  18. Ze gaan lekker! Groeit als, tja , wiet ? Als het de hele zomer dit weer is heb ik een grotere kas nodig Plantjes zijn nu 10 dagen boven de grond, en staan sinds 19 april in volle grond...
  19. Nog een kaskweker, klinkt goed;) Uit ervaring kan ik zeggen dat je ze beter in volle grond kan zetten, zullen ze zeker weten groter van worden + je hebt minder gedoe met water geven, wat in een kas nog wel is lastig kan zijn ivm hoge tempraturen! Ik ga je volgen
  20. Ben benieuwd naar je kweek als mede kaskweeker succes!
  21. Danku allen voor de reacties Wat ben ik van plan anders te doen dan vorig jaar ? - Had vorig jaar last van lichte fusarium bij de planten die dicht bij de ruit stonden. Heb het idee dat het met de grond te maken had op dit stuk van de kas. Heb ze dit maal verder bij de ruit weg gezet, in nieuw gegraven gaten. Hierdoor hoop ik eerdere besmetting te voorkomen! Hierbij wil ik toevoegen dat ik schimmels van BAC heb toegevoegd om een beter bodemleven te creëren. - Wat mij vorig jaar duidelijk is geworden is dat bijvoeden in volle grond tijdens de groei eigenlijk overbodig is. Naar mijn idee werkte dit eerder tegen dan mee. Dit ga ik dus ook minderen. - Meer & eerder toppen voor een bredere plant die meer zon vangt. ; Vorig jaar ook goed bevallen, alleen was ik eigenlijk veelste laat met toppen. Dit ga ik dus eerder doen, en meerdere keren bij alle vertakkingen. Dit zal ervoor zorgen dat ik tijdens de bloei meerdere hoofdtoppen heb. Enkele grote hoofdtoppen veroorzaken naar mijn idee sneller rot door de omvang. Door veel verschillende hoofdtoppen te creeren zullen deze in omvang wellicht minder groot zijn, alleen zal het eindresultaat beter zijn. - Kleine vertakkingen eerder verwijderen ;Door dit toe te passen creëer ik meer ruimte voor de grote vertakkingen waardoor er weer meer licht ( licht is gewicht ) doorkomt. Alle kleine beetjes helpen! Vorig jaar heb ik ook dit te laat gedaan. - Teldor van Bayer ; Vorig jaar goede ervaring mee. Dit jaar frequenter behandelen om zo toprot nog meer tegen te gaan. - Doordat ik de plaatsing van de planten heb veranderd ten opzichte van vorig jaar heb ik betere ventilatie. De planten staan nu recht onder een ruit die open kan. Betere ventilatie = minder vocht dus minder kans op rot. Door deze betere voorbereiding hoop ik op een beter resultaat dan vorig jaar. Ondanks dat vorig jaar een goed jaar was heb ik weer heel erg veel bijgeleerd. Je bent met deze hobby NOOIT uitgeleerd...
  22. High, Nieuw jaar , nieuwe kansen... Vorig jaar ondanks de slechte zomer en nazomer een ontzettend goed resultaat weten te behalen in mn kas met het tot nu toe weinig gebruikte soortje LSD van Barneys Farm ( zie mn verslag van vorig jaar , http://www.wietforum.nl/Barneys-Farm-LSD-t69971.html ) . 1200g droog van 2 planten waarvan 902g van 1 plant Planten waren ongeveer 4 meter hoog, en net zo breed Dit jaar ga ik dat proberen te overtreffen met de Heribei Opstelling is 3x Heribei fem. Waarom niet meer ? Als het net zulke planten worden als vorig jaar ben k 4 maanden aan het knippen , en het blijft toch een hobby voor me Zaadjes zijn al ontkiemt en zullen deze week naar de kas verhuizen , foto's volgen !
  23. Ik win Mn LSD van Barneys Farm waar ik in totaal 902 gram vanaf haalde
×
×
  • Create New...