Jump to content

HolyMollie

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About HolyMollie

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Goed dat het CCSVI- verhaal hier gepost is, want het inmiddels is duidelijk dat er een relatie is tussen CCSVI&MS. Dus alle MS'ers hier, neem een kijkje op http://www.ccsvi.nl voor alle informatie!
  2. Je bent goedkoper uit (6,5 euro de gram dacht ik) als je Bedrocan besteld (met recept weliswaar!) bij Hanzeplein in Groningen (wordt per post verzonden). Link: http://www.hanzeplein.nl/ Ik bestel daar altijd mijn medicinale wiet en het scheel toch zo'n 3 euro de gram. Is het echt zo dat Bedrocan bestraald wordt? (vind ik toch een minder prettig idee...)
  3. Ook ik heb (PP)MS en gebruik Bedrocan tegen de spierspasmen. Toevallig gisteren weer naar de neuro geweest en ik heb het voor mekaar gekregen dat hij de mediwietverklaring heeft getekend. Sinds dit jaar weer eens een 'buiten'kweekje (in de serre) gestart (om de kosten een beetje te drukken want de zorgverzekering wil niet vergoeden). Je krijgt de duurste medicijnen vergoed (met de meest gruwelijke bijwerkingen waardoor je je alleen maar verrotter voelt) maar als je een natuurlijk medicijn wil, dan gaan ze moeilijk doen *zucht* Zelf gebruik ik geen reguliere medicijnen want behalve chemo heeft mijn neuro niets anders in de aanbieding voor me. Ben er ook niet rouwig om want ik denk dat de medicijnen linker zijn dan de ziekte zelf. Wel gebruik ik Low dose Naltrexone (zonder bijwerkingen en krijg dat ook op recept) omdat ik daar hele goede verhalen over heb gelezen van andere MS'ers in Amerika. Het zou de ziekte af moeten remmen en soms zelfs stop moeten zetten maar tot nu toe (na 2 jaar) hier niet zoveel resultaat, behalve dan dat ik de afgelopen twee jaar niet een verkoudheidje heb gevat (en dat is een zeer gunstige bijwerking!) Ik strompel in huis achter een rollator (voel me echt een oud wijf soms) en buitenshuis in rolstoel of scootmobiel. Eind oktober gaan we een weekje naar Spanje en willen de bedrocan ook meenemen (zonder afgevoerd te worden...) ;-) Ik heb een schengenverklaring laten tekenen door mijn neuro (moet nog goedgekeurd worden door een of andere instantie) dus als het goed is kunnen we op pad met ons medicijn! Ik rook dmv een jointje (ben een roker) en door middel van een verdamper (vulcano). Prima apparaat maar een jointje blijft toch nostalgie. Fijn om te weten dat hier andere MS'ers zitten. Altijd handig om ervaringen mee te delen!
  4. Bedankt voor het warme welkom en de links. Ik ga zeker proberen die mediwietverklaring te laten ondertekenen door mijn neuro! De kids zijn nu in de minderheid in huis, dus geen probleem meer met 'mijn hobby'! Daarnaast heeft natuurlijk het idee dat ik het nu gebruik als medicijn (en dat het goedgekeurd is door de neuro) ook meegeholpen. Regelmatig roep ik hier: tijd voor mijn medicijn! (heb ik in iedergeval nog één voordeeltje van mijn MS...)
  5. Beste luitjes, Aangezien er weinig vrouwen op dit forum te vinden zijn, dacht ik dat kan beter, dus er is er weer ééntje bij! Ik ben 46 jaar, rook al sinds mijn 15e regelmatig een blowtje, heb in het verleden wel eens een buitenkweekje voor eigen gebruik gewaagd maar omdat onze kids dat vréselijk vonden (wij dachten dat we hippe ouders waren) heeft het een aantal jaren stil gelegen. Inmiddels heb ik sinds 2 jaar MS (K*T-ziekte) en krijg van mijn neuro medinale wiet op recept. Om die kosten een beetje te drukken, heb ik dit jaar weer wat plantjes buiten staan (kinderen op één na het huis uit) dus geen gezeur meer. Ik heb hier al heel wat uurtjes als gast gelezen en veel info vandaan gehaald (mijn dank is groot), ben eerlijk gezegd meer een lezer dan een poster. Nou dat was het!
×
×
  • Create New...