Jump to content

pat01

Members
  • Content Count

    88
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pat01

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Beste forum bezoekers , de website indoorgarden.eu bestaat die niet meer of waar kan ik de site vinden
  2. Geef je nog steeds om de 2 dagen water of laat je je bak nu alle dagen vollopen. Gaat goed daar planten zijn veel veranderd..
  3. @ Lostchild Er zit bij mij inderdaad geen actieve inlaat op en daar zal het probleem zitten
  4. Met de afzuig ga je het niet redden , ik heb softbox 1500m3 en heb al problemen met 2 lampen in die tent en dan staat de tent op het noorden frisse kamer , temp loop bij mij op to 33 graden met 2 lampen en 1500m3 afzuig en het is nog niet warm.. Ik zou zeggen minstens 2000m3 en die zal het nog niet redden in de zomer met 3 lampen..
  5. Hallo , Omdat er zoveel verschillende kleuren hier op het forum staan zie ik het licht door de bomen niet meer.. Kan ik de TL kleur cool white 640 gebruiken om stekken te wortelen en voor te groeien..
  6. Zit er in die voedingsbak dan een verdieping waar het water naartoe loopt met pompje want anders blijft er toch water staan of je moet een stofzuiger gebruiken..
  7. Hier ga ik ook even bij zitten ben benieuwd , En meteen een vraagje , waar pomp je dat overtollige water naartoe aangezien deze bak gewoon op de grond staat , of blijft dat water staan tot het is opgedronken.. Groetjes
  8. En voor de rest denk ik dat er weinig interesse is om de plantjes te redden
  9. @green tomato , mijn EC die zit juist volgens het bac schema daar raden ze aan een C van 1.9 in de 2de week bloei.. Mijn planten zien er volgens mij goed uit en zijn bijna 2 weken aan het bloeien maar ik zie nog weinig bloemvorming is dat normaal ..
  10. Hallo Stoned , eerst en vooral veel succes toegewenst , in verband met het ijzer tekort weet je dat zeker , ik geef mijn planten grondwater met 0% ijzer ( word hier gecontroleerd door firma elke 6 maand ) en voor de rest geef ik gewoon voeding aan mijn planten en staan mooi groen. Ik ben ook maar beginner maar heb veel geleerd deze ronde Voor der rest luchtvochtigheid moet omhoog En staan deze nog steeds in zaai en stekgrond deze bevat geen voeding zo ja voedsel tekort
  11. Krijgen we geen update meer of heb je hem al opgerookt
  12. Ik heb het probleem dan toch uiteindelijk gevonden.. @chriet Inderdaad ze hebben in het begin teveel water gehad , maar ik wist niet dat de grote bladeren door teveel water kwam we hebben weer wat bijgeleerd chriet Ik dacht steeds dat mijn Ph meter kapot was maar dat is niet het geval ik heb nog wat test uitgevoerd zoals de PH meten van nieuwe aarde die gemiddeld 6 is en de PH meter die duid 6.2 dus ik denk dat dat goed is.. Ik merkte het ook aan de planten er is eentje bij die sneller vooruitgaan tegenover de andere en die ene die laat ook al goed haar bloei zien en de andere niet , nu heb ik de PH genomen van die ene plant en de PH is veel lager dan de andere maar toch nog te hoog het was 7,2 en de andere die staan op 8,4 , dus die met de lagere PH doet het beter.. Beste mensen wat moet ik nu doen alle dagen met 0.2 ph naar beneden gaan of direct meer afzuren.. En bedankt iedereen om mee te helpen denken Dus ik denk dat we nu kunnen beginnen kweken De luchtvochtigheid die was inderdaad wat te hoog maar ik he de afzuiging wat harder laten draaien en heb momenteel 47%
  13. inderdaad die staan wat omgebogen.. veel dank ik heb iets belangrijk bijgeleerd.. Nog 1 vraagje , als ik mijn staal neem neem ik aarde en doe er demi water bij zonder dat ik naar de hoeveelheid kijk kan daar de fout liggen moet het echt zo zijn 50% aarde 50%water..
×
×
  • Create New...