Jump to content

RoffaSmokes

Members
  • Content Count

    150
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About RoffaSmokes

  • Rank
    PietjeFuk
  • Birthday 06/20/1937

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Bat country
  1. @ Keesthemad & Stoner ; Hahaha, wat zijn we weer stoer man? Ach ja.. De waarheid zal zich vanzelf openbaren.. toch? Peace.
  2. Wikileaks is volgens mij allemaal bullshit, de laatste tijd is het weer in 't nieuws, puur om mensen te lokken en om ze op het verkeerde spoor te zetten. Denken jullie nou echt dat de USA strikt geheime documenten die voor 't publiek zichtbaar zijn op één site zouden accepteren, ik neem aan dat men best weet dat de media en talloze andere bedrijven/instellingen/ noem maar op uit eindelijk in de handen zijn van een of een aantal personen. uiteraard zullen d'r ook wel wat echte documenten op Wikileaks staan,( Bijvoorbeeld de al bekende video met US militairen die erg moordlustig waren) maar zeker geen documenten of papieren over hoe de echte situatie nu inelkaar zit. Heb er wat over zitten surfen, misschien is dit een mooie link, bevestigde ook mijn vermoedens.. maar ik kan het fout hebben natuurlijk http://www.niburunews.com/index.php?option...a&Itemid=30 Adios!
  3. 30-10-2010 zijn de dames in de bloei gegaan, we zitten nu dus 5 weken in de bloei, of 36 dagen. Haze; Nog geen hele dikke topjes, Maar ze zullen dikker worden met de tijd, ze moeten ook nog haast 8 á 10 weken staan.. dus volgens mij komt da wel goed éh. Alleen zijn ze sinds ze onder 3x600WATT HPS'ers staan wel enorm gegroeid, maar dat geld voor alle planten.. ben eigenlijk nog steeds bang dat ze in de lampen gaan groeien, hoewel de groei er volgens mij bijna uit is, ik had ze echt niet zo lang moeten voorgroeien, maja, had de middelen er op dat moment ff niet voor.. iig al een hoop geleerd voor de volgende keer, dan zet ik ze gelijk op 12/12 of hooguit 2 weekjes voorgroei, ligt uiteraard aan de strain. Haze is leuk, maar de volgende ronde ga ik toch echt voor hawaiian snow & Ko kush Early Skunk ; Heerlijke dikke compacte toppen met een lekker zoet geurtje, ze zijn echt knettermassief. ze moeten nog zo'n 2 of 3 weken dus ben benieuwd naar het eind resultaat... Blue Mistic; En dan hebben we natuurlijk nog de 2 BM's, krijgen ook al heerlijke toppies, ook een heel fruitig geurtje, erg lekker! ze zijn echter niet zo compact als de Early Skunk.. een beetje losjes eigenlijk terwijl het toch een indica is.. maar de BM moet ook nog 4 weken bloeien, 2 weken langer dan de early skunk ik spot alleen wel hier en daar al wat bruine draadjes. vind wietforum alleen verder een beetje dood, bedoel krijg nooit reacties hier ofzo.. maar goed, nog een fijn weekend. MAZZEL!
  4. Succes met je kweek gozer, staan er lief bij. Roffa.
  5. Hoi, 1,5 liter is wel erg veel voor jonge zaailingen, cellofaan folie d'r overheen spannen lijkt mij ook onnodig, gaat allemaal prima zonder.. zorg alleen voor een LV van rond de 50-60% een een hoge LV is trouwens niet eens zo noodzakelijk voor planten uit zaad, dis meer voor stekken. Ik zou ook nog even wachten met voeding geven. en 2 weken folie d'r overheen zou ik niet doen zorg dat de potten waar je zaadjes instaan goed vochtig zijn, niet zeiknat. Greetz Roffa.
  6. Ik praat dagelijks met m'n planten, ... Tja, moet toch bij iemand me hart luchten. soms lijkt het ook of ze naar me zwaaien, dan schijnen ze een heel klein beetje te bewegen, van rechts.. naar links.. een heel klein beetje, moet je maar's kieken. ja echt..
  7. Waarom blow ik? Inprinicipe ben ik ook uit nieuwsgierigheid begonnen, later kwam ik achter de voordelen die het geeft wanneer het op een medicinale basis wordt gebruikt. Zo ben ik onder andere uit depressies gekropen, Het lijkt mijn fijne motoriek beter te beïnvloeden soms was ik nogal klunzig of liep ik een beetje op een vreemde manier Ook neemt het de misselijkheid en pijn weg van een aantal darmvirussen; Vaak kan ik ook niet eten zonder dat ik erg misselijk wordt, als ik een blow rook heb ik hier niet zo'n last van. Ik kom ook heel moeilijk in slaap. met een goed indica jointje slaap ik binnen 10 minuten, sativa of haze voor door de dag, geeft mij dan toch wel een meer sociale high en energieker. Alleen jammer dat het wel een prijzig medicijn is, of vervuild zoals in de meeste shops, eigenlijk.. Godzijdank kweek ik nu m'n eigen Pharma's. Greetz Roffa.
  8. Hey allemaal, Het werd weer is tijd voor een update. De planten gaan nog steeds lekker, staan gezellig allemaal te bloeien.. Helaas is een van de blue mistic's afgelopen week gesneuveld, gelukkig was het de kleinste en zwakste van de 3, ik was wat takjes aan het weg halen onder 't plantje zodat de hoofdbuds de nodige extra energie krijgen, alleen stonden de hoofdtopjes erg dicht op elkaar, dus ik leuk slim met me grote klauwen en met voorzichtigheid een heel klein beetje buigen, en hoppa, hele stam gespleten op de plek waar ze getopt was:blink:, ja ken me eigen krachten nie jonguh! Helaas, wel leuk was dat het plantje toch al wat budjes had gemaakt, weliswaar niet rijp en naar natgrass stinkend heb ik ze er afgehaald en er kwam toch een nette 5gram droog af.. ik had hier met de bong wat van gerookt maar vond de smaak zeer onaangenaam, later heb ik het in een grip zakje gedaan, en daarna weer op de kachel gelegd om te drogen, toen een toet uitgedraaid, hier werd ik zeer high van.. niet stoned en loom, iets wat ik totaal niet had verwacht, het zou kunnen dat het de voeding is geweest die voor het effect zorgde.. maar volgens mij is dit niet het geval., en de smaak was nog niet eens zo heel slecht achteraf.. ruikte alleen een beetje funny. al met al kan ik zeggen dat de doorsnee coffeeshop wiet mij niet zo'n effect geeft, ook voelde het toch wat aardser.. 't gaf een fijn idee dat je weet wat er met je budje is gebeurd, ik realiseer me weer waarom ik ben begonnen met kweken. maar goed verder,,, nog een vervelend iets van de afgelopen week, is dat ik ook, bij de blue mistic's een aantal ballen heb gespot. blijkbaar een hermasyndroom , maar volgens mij is het gewoon een foutje geweest ofzo.. of misschien toch door stress , want ik heb de ballen verwijderd en ze zijn na een week nog niet opgedoken, of ik moet er toch echt over heen kijken.. aankomende week ga ik nuchter even alle plantjes nog een keer checken, heb geen zin in verrassingen.. ook begonnen sommige van mijn planten wat paarse steeltjes te krijgen, ik had al door wat dit veroorzaakte, de temperatuur was te koud wanneer de lampen uit waren.. dit word nu verholpen met een kacheltje, precies waar de lucht in gezogen word, dus ze krijgen nu warme lucht aangezogen. de paarse bladsteeltjes zijn al weg aan het trekken. Ik hoop dat ik het een beetje oké doe zo voor de eerste keer verder hier nog wat recente pics van hoe het er nu bij staat; De Groeten vriendjes en vriendinnetjes!
  9. @stikkie goeieavond! Ja, de early skunk en blue mystic heeft een heletijd een tekort aan licht gehad 't is voornamelijk 3 vingerig blad, heel veel 1 vingerig blad valt reuze mee, zijn dr maar 2 ofzo die 1 bladvinger hebben. en dit geld alleen voor de 3 misty's en de skunk., zijn toch afdankers, en ze zijn trouwens al weer normaal blad aan het aanmaken, de haze is 100% Irie man.. zolang de haze maar goed gaat, da's t enigste wat telt.
  10. Plantjes zijn lekker aan het bloeien, Vooral de blue mistic's en de early skunk.. maar bij de haze komen nu ook allemaal topjes tevoorschijn. Blad probs zijn ook weg , zitten trouwens een paar plantjes bij die 2 en een half blad vinger hebben , maar dit hebben maar 3 planten ofzo, en bij het nieuwe blad dat door komt tel ik 5-6 vingers, dus no problems.. Ze staan nu 11 dagen in de bloei. Wat picca's ; Haze Blue mistic Zijn flinke planten geworden. De early skunk Ook al wat topjes De planten schieten sinds ze onder de hps lampen staan wel de lucht in heb het vermoeden dat ik ga zitte klote met de lengte van de planten.. maar goed, dat zien we wel.. dat was 't m weer voor nu, De groeten!
  11. @ tim, Oke, gelukkig.. je hebt me van de stress afgeholpen maat
  12. Oké, vandaag is er iets naars gebeurd.. de planten hebben ongeveer 14 en een half uur licht gehad blijkbaar heb ik gister avond de schakelaar verkeerd gezet dus zijn de lampen niet uitgegaan, nu was ik vanochtend niet thuis, en zou m'n pa ze uitzetten.. dit istie vergeten en dus toen ik net thuis kwam branden ze nog.. nu heb ik hier en daar wat gelezen over reveggen.. dat je planten helemaal misvormen en fuck'd up worden als ze van bloei weer naar groei gaan. nu vraag ik me af ; is het nu einde verhaal met mijn planten? of maakt die 2 uurtjes langer niet uit?. weet uiteraard dat dit niet de bedoeling is maar goed.. weet ff niet wat ik moet doen word helemaal gek lol. dus maar wat nu te doen ; de planten gewoon 12 uur donker geven? betekend dat ze dan pas rond 00:30 weer licht krijgen, want half 1 heb ik ze uitgezet normaal gesproken gaan ze aan om 22:00.. of moet ik gewoon doen alsof er niks gebeurd is en ze om 22:00 weer aanzetten, en er deze keer voor zorgen dat de schakelaar goed staat en ze om 10:00 weer uitstaan? stress..
×
×
  • Create New...