Jump to content

PP1979

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About PP1979

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Gewoon 220 v aan de binnenkant van de schutting, werkt altijd. En als je ze hoort jodelen schiet je ze met een pomp bugs, dan heb je nooit meer last van ze. grtm p. Meschien een nieuwe topic (domste rippers ooit) grtn. p.
  2. Ik dacht dat dat in sept was, of is dat voorbloei?? grtn p.
  3. Je medium is te nat geweest daardoor is het stek voetje denk ik bruin geworden(rotten) Kan ook nergens vinden of je licht gebruikt,een tl doet wonderen met 24/0. grtn p.
  4. Alle zaadbanken zijn 1 pot nat. Ze leveren wat ze hebben en niet wat je vraagt.(op sannie na wat je leest) Ik vind het schandalig,3 mannen en dat voor gefeminiseerd zaad. grtn p.
  5. Ik vroeg het me af of het kon niet dus. Dan gaat hij maar samen buiten spelen met 1 vrouw. Dan hoeft hij ook niet meer in het tehuis te komen,en zijn de resterende dames rustig. grtn p.
  6. Daar zit wat in, Schoonmaken en afspuiten dan spoel je alles weg. Is de ballen er afknippen meschien een oplossing..??? Maar dat vindt hij denk ik niet fijn. grtn p.
  7. Met zijn allen hebben we een zee aan ervaring. grtn p.
  8. @HB Maar gingen ze ook bestuiven op 18 uur, daar ben ik bang voor dat stuifmeel dan op de lampen kappen komt. En de oogst zonder zaden afgerond..??? Hoe heb je ze dan van hum stuifmeel ontrokken de ballen weg gehaald..?? grtn p.
  9. is dat 100% zeker ook als de ballen er al aan zitten..??? p.
  10. dag mensen Kan een manlijke plant een vrouwtje bestuiven op 18 uur??. (normaal op 12 uur toch??). Een vroegtijdige zaadlozing bedoel ik. ik heb moeders op 18 uur staan kan daar veilig een man bij..???? denk zelf van niet. grtn p.
  11. PP1979

    aardbeien

    zet er een aardbij man in krijg je meschien een lekkersoort wietje. grtn p.
  12. Ik heb nu de ppp,ww,ak48 van nirvana. Tot nu toe alls ontiemt en groeiend. De ww en ak48 gaan zelfs zeer mooi, behalfe de ppp die groeien langzaam tegenover de rest. maar het is afwachten of het wat is met ontkiemen en groeien ben je er nog niet. ak 3.5 weken oud en de rest z/w folie zijn de ppp grtn p.
  13. hier wat pics van de amnesia moeders. deze is bijna 3 maanden en 70 cm hoog Deze moeders zijn is 2 maanden 55 a 60 cm hoog Zoals je ziet is er genoeg getopt ook aan de zijtakken. Ik denk zelf nog een maandje moeten en dan zijn ze klaar om met stekken te beginnen. En dit is een ak48 van nirvana van 3.5 weken,met de internodes lekker dicht bijelkaar. Zijn alle 10 gelijke hoogte en ontwikkelingen. En zo zien alle zaailingen eruit onder 400w hpi. Met z/w folie zijn ppp van 2.5 weken( z/w/ folie is een testje) En rechts onder nog 5 ww van nirvana rest is al buiten spelen. Verder is het afwachten en verdiepen in de meest complete voeding voor de moeders. Maar de hps lamp laat ik ertussen hangen zolang ik niets raars merk.(of iemand moet mij dat sterk afraden) Ben toch benieuwd of ze mooiere stekken leveren met 2x400hpi en 1x 400whps, of slechter. grtn p.
  14. Ik heb meerdere malen getopt het zijn ook mooie struiken van 60 a 70 cm hoog en mooi van kleur en de grote bladeren haal ik ook regelmatig weg zodat het licht dieper komt. verder zijn de omstadigheden wel goed 28 graden lv 60 to 80% om bij te voeden heb ik stikstof vloeibaar,wormenmest vloeibaar mocht er tekorten komen. grtn p.
  15. @weetje ik heb ze nu bijna 2 maanden aan het groeien in 18 ltr potten en er zitten nu 10 tekken aan per plant.(amnesia) en ik wacht nog een maandje met stekken.(zou dat te lang zijn lijkt me niet). De bio green lijkt me wel interesant maar is de algagrow dan te licht?? @molmol Bij mijn vorige moeders waren het pp maar ook een stuk bossiger dus meer stekken 20+ per plant. Ik zal morgen wel wat foto`s van de moeders maken.
×
×
  • Create New...