Jump to content

popov

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About popov

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. wauw wat een zalig uitgebreid verslag met mooie foto's Mogen er ook Belgen komen aankloppen voor zo een mooi lekker topje ? ik wil wel de afwas ofzo doen dan Volgende week verhuis ik naar een app met een terrasje waar ik volgend jaar een paar dames hoop te kunnen plaatsen ,en het kijken naar foto s als deze maakt me helemaal in de stemming om aan de slag te gaan. Hopelijk dat die mooie struik nu snel lekkere stevige bloemmetjes voor je begint aan te maken succes popov
  2. Bublicious , nr 1 , lekker zoet special smaakje Big buddha cheese Silver haze Amnesia WW
  3. damn , ziet er allemaal super lekker uit .. vooral die bluehammer ziet er sexy uit. Ik krijg plots zin om kamers te ontruimen en in te richten tot kweekkamers bij het lezen van de mooie verslagen op dit forum :lol:
  4. thanks en ja sorry ... deze topic had ik dus op 1 of andere manier gemist .
  5. Hopelijk kunnen de ervaren kwekers mij helpen met bevestigen van het geslacht van mijn babies . De foto's zijn van de 2de ronde zaad uit mijn voorgroei kastje dat ik paar maanden geleden in elkaar knutselde uit een ikea kast . Ik zelf doe enkel voorgroei momenteel . 2x18 watt T31 De eerste ronde waren met Herijuana zaadjes van sannie waar ik merkelijk genoeg niet op dit fenomeen ben gestoten tijdens de voorgroei . De 2de ronde zijn white widow zaadjes van shaman en staan nu iets langer als een week in het voorgroei kastje . Bij de dagelijkse controle gistere merkte ik op 2 planten wat ik aanneem voor balletjes en op een andere haartjes . Na wat rondkijken op het forum las ik iets over voorgroei puberteit ,.... nu denk ik wel te weten welke man en vrouw zijn maar aangezien ik nog nooit eerder een mannelijk plant in voorgroei zijn geslacht heb zien aantonen had ik graag nog is de bevestiging gehad ... just to be sure . Waarschijnlijk komt er nog dit jaar een kleine bloeiplaats aangezien ik elke dag meer en meer verliefd word op deze mooie plantjes , vooral het kijken naar anderen hun kweek verslagen werkt aanstekelijk Mischien dat ik later nog een topic maak van mijn recycled incognite voorgroei kast Hopelijk is het duidelijk genoeg . Dus , 1 man 2 man 3 vrouw ? Mercikes !!! PS: Wietforum.nl is gewoon super , boordevol goede informatie ... top forum . thanks .
×
×
  • Create New...