Jump to content

R!cine

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About R!cine

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Nu ik het zelfde type vsa heb en deze ook moet gaan bekabelen is dit een erg handig topic .. Ik snap hoe ik de lamp en de stekker er op aan kan sluiten. Enkel heb ik nog wel een vraag ... Op de laatste foto van 'mann' zie ik nog een rode,witte en een bruine draad. Worden hier de twee componenten in het apparaat gekoppeld ofzo ?? Wie kan hier wat meer duidelijkheid geven ? Alvast bedankt !!! ( vandaag een 400W setje aangeschaft )
  2. .. die heeft een behoorlijke klap van de molen gehad ja -.-"
  3. Na enige absentie van mij hier op het forum een kleine update. Door de slechte (na)zomer en vooral de regen van de afgelopen dagen zit het nou niet echt mee... De dames bloeien net zo traag als de slakken er over heen kruipen. * zucht Hier alvast een paar foto's: - Begint al wat meer wit te worden. ^^ - Die rood/paarse verkleuring duid dit op een voedings probleem? ( Barney's farm - red dragon ) Heb voor alle zekerheid de aarde doorgespoeld met een emmer regenwater, just in case. Ik moet er ook maar even bij vermelden dat de toppen nog niet echt lekker 'vol' raken, waar blijft die zon?!! Moet ik een booster gaan overwegen? zo ja: welke? Voeding : BioBizz , Bio-Bloom ( npk 2.0 - 6.0 - 3.5 ) 5 ml op 1 L. elke waterbeurt. alvast bedankt
  4. R!cine

    project10

    1 x Amnesia lemon 1 x Red dragon 1 x LSD 1 x SnowBud 1 x White widow
  5. Ze staan er mooi bij! En die kat,.. wat een baas zeg! Succes met het verdere proces. mvg, Ray
  6. @ Blowaap "Dus je wilt ze hun hele leven in die potjes houden? - ze zijn allang verpot. - en staan al geruime tijd buiten in het zonnetje. Deze week zal ik weer eens wat foto's maken.
  7. Dat de kiemblaadjes geel verkleuren is normaal, ze zullen er naar loop van tijd afvallen. Mijn aluminiumfolie heb ik maar snel afgehaald. Door de reflectie ervan zijn de onderste blaadjes wat verbrand
  8. "negeren van een stopteken", er was dus al iets 'verdachts aan deze auto/persoon. Anders was hij wel gewoon gestopt, even 3 minuutjes met de blauwebroeders babbelen en rustig de reis vervolgen..
  9. @vrolijkeklopzak: Ik heb ze bewust met een iets langer stammetje gehouden (om rot tegen te gaan.). Als ze over een week of 4/5 groter zijn gaan ze in cementkuipen, en dan komen ze wel iets dieper te staan. - Wat voor bloeimiddel en/of booster ga jij gebruiken voor je buitenplantjes?
  10. Dit is het vervolg op mijn eerdere topic. De dames staan inmiddels in 11-liter potten op Gold label special mix. Zie hier de foto's: groeten!
  11. Allereerst bedankt voor uw spoedige reactie , djzusie@ : Ze staan idd onder de TL (pas vanaf dag 5 toen ik op zolder een oud 60w. badkamer armatuurtje vond..), hangt nu +/- 3 cm boven de planten. Het was niet echt de bedoeling om de wortels door de potjes te laten groeien, ik wil ze namelijk niet verdrinken XD. Rich @ : Zaterdag pot ik ze over in de growmix, maar gaat het stammetje niet rotten als deze onder de grond staan? En kunnen ze nu al tegen de voeding in de aarde? Opnieuw starten is helaas geen optie.. heb geen zaden meer en anders loop ik weer 3 weken achter op schema. Na zeer voorzichtig de dames een nieuw onderkomen te hebben gegeven komen ze lekker buiten in het zonnetje staan. Mits de weergoden het toelaten natuurlijk.. Groeten, Ray
  12. Oké plantjes staan nu 14 dagen. Zelf vind ik dat ze nogal zijn gestrekt en ik moet ze nu met saté-prikkers op hun plek houden. Wanneer moet ik overgaan op de growmix? En .. hoe worden de stammetjes wat dikker? Of komt dit nog wel? (staat sinds vandaag een fan op,misschien dat ze van wat beweging we meer gestimuleerd wat dikker te worden..) groeten.
  13. Met dit uitstekende weer van de laatste tijd staan mijn plantjes (zijn wel wat gestrekt) buiten. Wanneer het donker is gaan ze voor alle zekerheid toch maar weer even naar binnen.. Verder maak ik me niet al te veel zorgen.. zoals je al zei " het blijft onkruid" Als het geheel er wat spectaculairder uit gaat zien plaats ik wel eens even een foto.
×
×
  • Create New...