Jump to content

TheCrawler

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About TheCrawler

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Lichtlek is een courante oorzaak voor herma's dit moet je zeker oplossen
  2. Hallo, Ik heb nog geen ervaring met Indoor growing en ik ben de technische mogelijkheden aan het onderzoeken of het wel mogelijk/verstandig is om een tentje te plaatsen. En ik zit met een klein vraagje ivm de afzuiging. Nu de muren van mijn woonst zijn aangesloten aan een schouw, een soort van ventilatie voor vocht laat ons zeggen. Dus deze muren zijn ook voorzien van ventilatie kleppen zodat de kamer zelf ook kan ventileren en nu vroeg ik me af of ik deze kleppen kan gebruiken om mijn afzuiging op aan te sluiten? Ik heb mijn twijfels of dit wel verstandig is maar wou toch eens polsen bij mensen met ervaring. Als iemand een andere oplossing??? Bedankt!
  3. Mijn Afgan kush en lowryder lekker aan het doorgroeien Lowryder blad flink toegetakeld Alles in zen geheel.. Kan iemand me vertellen waarom het blad zo toegetakeld is want heb geen beestjes gevonden :s
  4. Begint al lekker vol te staan met groentjes Dit is die PCH lange stengel die ik verpot heb en er nu veel beter uit ziet De Afgan Kush
  5. Heb nu mijn bestelling binnen gekregen, - Cutting booard van GHE die ik in gebruik zal nemen waneer ik de andere zaadjes laat uitkiemen -Ph meter (deze heb ik zonder probleem kunnen calibreren) -EC meter (tijdens het calibreren van dit toestel zag ik dat dit toestel dus niet tot 138ppm zoals in de handleiding staat dus heb ik hem op 13 afgesteld - Superthrive (vitaminen en hormonen)
  6. Heb me snel een nieuwe EC en PH meter aan gekocht welgenaamd de Milwaukee, cd611 Ec Meter en Ph600 Ph Meter. Heeft iemand al ervaring met deze meters ?
  7. Knal dat ding gewoon uit de lucht lol
  8. whazuup welke zou je me dan aanraden? btw fotos zijn geupload naar een album, had de kans nog niet gekregen om deze te kunnen uploaden srry.
  9. Blommer heb de de Purple chily Haze al aarrdig dieper gezet toch een 2-3 cm in een 1.5L pot denk ik en hopen op het beste. Thx voor de feedback Groetjes Math. Serreke, het is nogal moeilijk om voor de perfecte lichtregeling te zorgen door het werk (3 shiften contract) maar doe men best ik laat men plantjes nu binne zette rond 7-8uur waneer de zon al wat begint te zakken samen met de temperatuur. Donderdag geven ze al wat beter weer dan zullen ze er met vole teugen van kunnen genieten lol.
  10. Ja die PCH heb ik iet wat te lang in de kleine serre gezet is me gezegd geweest omdat hij wat te lang word maar wist niet dat ik hem dieper mocht potten had wat bang dat ze zou beginnen rotten, maar alvast bedankt voor de tip zal deze zeker doen.
  11. Hallo, Woordje vooraf, Ik zou graag iedereen willen bedanken die info op deze interessante forum geplaatst heeft deze was zeer leerijk voor mij. Dit is de eerste keer dat ik deze plantjes probeer heb al ervaring met andere groentjes en plantjes in de tuin. Omdat ik nog een groentje ben in heel dit gebeuren zal ik nog veel fouten maken, dus opbouwende kritiek is altijd welkom, dus als ik dingen fout doe mag je me er altijd op wijzen of enkele nuttige tips zijn hierbij dus ook altijd welkom. Ik hoop op een vruchtbare zomer en wens jullie dit ook toe. Selectie van de zaadjes - Lowryder (fem) - Afgan Kush (fem) - Early girl (nog niet gezaaid of geplant) - Magic bud (nog niet gezaaid of geplant) Voor ik kon beginnen moest ik dus naar de lokale boerenbond gaan enof groenwinkels. Wat heb ik daar gekocht? - Kleine greenhouse met een 50W verwarming install. voor een stevige wortel - Potgrond - Meststoffen ( Vinasskali, beendermeel, kalk, algoflash) - Labelstokjes ( zeer belangrijk waneer je verschillende plantjes wil zetten) - Sproeiertje - Ph waarde meter - Pottjes etc Wat en hoe heb ik het gedaan? - Zaadjes laten uitkiemen door vochtige wattjes en in een kommetje met zilverpapier - Deze heb ik dan laten uitkomen in men kleine greenhouse tot ze een goede lengte hebben gekregen en een stevige wortel. - Heb me onlangs een grotere greenhouse aangekocht en rechtgezet (echt geen lachertje!). Nu zet ik men stekkjes hierin. Dit zijn men lieftallige vrouwtjes, lowryder, Afgan Kush en ook een stekkje van een vriend Purple chily haze Dit is mijn kleine greenhouse met 50W verwarminginstallatie Dit is men grotere greenhouse die nog voorzien moet worden van wat cement aan de poten en dan klaar is om in gebruik genomen te worden. Moet wel nog de grond bewerken en aanvullen met porgrond. Dit was het dan tot nu en hopelijk lukt dit allemaal, laat een commentje achter of PM me als je tips wilt geven.
  12. Hoi iedereen zal me even kort voorstellen, Ik ben Mathieu en na enkele dagen googlen heb ik besloten om me te registreren op deze forum omdat hier veel nuttige info te vinden is dankzij jullie . Ik heb helemaal geen ervaring in het teelen van de plantjes maar deze zal weldra veranderen. Ik zal me vooral richten op het Outdoor kweken dus alle nuttige tips zijn altijd welkom. Een van mijn hobbys is dus het consumeren van deze plantjes en heb genoeg natuur om me heen dus heb ik besloten om zelf te beginnen. Als er enige vragen zijn mag je ze gerust stellen . Groetjes Math.
×
×
  • Create New...