Jump to content

gabba

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About gabba

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Ohh das mooi klote dan, en zo'n LED lamp van 90 Watt, zou dit beter effect hebben?? Bedankt BTW dat je het voor me nagevraagd hebt!!
  2. Hij heeft 25.000k... Ben best te spreken over de werking ervan tot nu toe! Uiteraard kan ik pas definitief hierover iets zeggen wanneer ik geoogst heb
  3. Bedankt voor jullie hulp! Ze trekken alweer wat bij gelukkig.... Dit krijg je er dus schijnbaar van als je je bij (blijkbaar een slechte) growshop laat adviseren! Wat betreft die spaarlamp... dat schijnt een speciale kweeklamp te zijn die ik gewoon bij de growshop heb gekocht. Hij geeft net zoveel lumen als een reguliere HPS lamp, heb ik me laten vertellen. De lamp hangt best een redelijk stukje boven de planten, en ze groeien er niet naartoe. Vroeger wel eens eerder met een gewone spaarlamp gekweekt met als resultaat dat de planten maar in de hoogte bleven groeien. Is nu absoluut geen sprake van!
  4. Zijn inderdaad stekken, zal wel een paar dagen wachten met water geven.| Vallen ze nog te redden, ze hebben het namelijk (nog) niet allemaal??
  5. Heb gewoon netjes de hoeveelheid aangehouden zoals op de fles vermeld staat.... Maar begrijp uit je reactie dat dit toch teveel is? Hoe kan ik dit oplossen??
  6. Help sommige van mijn white widow krijgen bruine bladeren of blaadjes sterven zelfs af. 5e dag bloei, stekjes staan nu een week in de kast. water met wortelstimulator en bloeivoeding van canna, om de dag een wegwerpbekertje water per plant. Temperatuur 22/23 met licht uit en 25 met licht aan, 300Watt spaarlamp. Zitten in potten van 8liter gevuld met potgrond van de growshop. Ph van het water zit rond de 7 https://www.wietforum.nl/uploads/1275588301/gal...10224_21817.jpg https://www.wietforum.nl/uploads/1275588301/gal...0224_205662.jpg https://www.wietforum.nl/uploads/1275588301/gal...10224_13494.jpg Sorry voor de kwaliteit van de foto's maar hoop dat jullie er iets mee kunnen....
  7. ja ik geduld kan ik wel een beetje hebben als et echt moet...maarreh waar mijn wietje hangt is egt nie veel warmer als buiten dus volges mij ken ik dan w8en tot ik een ons weeg en gloof me dat zal bij mij lang duren...maar zou die kou nie egt een ramp zijn??
  8. Hallo, ik heb dus wel goede wiet maar ik krijg em ook nie helemaal goed droog, want ik krijg em niet verkruimelbaar, me ruimte is wel goed geventileerd en donker maar ik denk dat et er te koud is...wat kan ik er aan doen om wel goed droog(verkruimelbaar) te krijgen??
  9. Terrrrring, okeej als je een lange joint gaat draaien okeej maar als je er dan ook nog ff teringveel wiet ingooit, dan mot je echt knetter zijn als ie op is, volgende week zijn de ouders van een maat van me op vakantie, dan ken ik ook proberen zo een lange te maken....
  10. gabba

    Pot

    Nee het ik doe het niet voor bezuiniging op water en voeding of zo :wink: maar als ik bijv. een dagje weg ben hangen me planten gelijk slap, dus dat is de rede :!:
  11. Jiehaaaaaaaaaaaaaa! :drinking: DISCO IN JE HOOFD :!:
  12. gabba

    Pot

    Ik heb buiten een plant staan, die in een pot staat. Vorige week heb ik die plant overgepland van een 7liter pot naar een 10liter pot, maar ik mot em nou alweer verpotten. Ik wil hem wel in de pot houden want dan kan ik em altijd in de zon zetten. Maar wat is nou het beste om onderin de pot te doen, bijv. iets wat beetje water vasthoud?
  13. gabba

    bladkundige

    Wanneer gaan planten ongeveer buiten eiglijk over in de bloei??
  14. Ik heb geen idee, kheb nou zelf geprobeerd een oogst te behalen, maar denk dat dat mislukt is, maar 'de meneer van de growshop' zei dat als ik wiet had dat hij het wel van mij op zou kopen maar kweet nie voor welke prijs
  15. Het beste kun je dit bij je growshop vragen, want mijn growshop koopt het ook van mij op en verkoopt het naar eigen zeggen daarna vanzelf door aan een coffeeshop
×
×
  • Create New...