Jump to content

SadMP

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SadMP

  • Rank
    zomaar een lid

Contact Methods

  • MSN
    sadMP
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    België
  • Interests
    kweken, vissen,
  1. En dat kan dan slechts vanaf een kg of zo.... :?: :?
  2. en in welke verhoudingen prijs gewicht is dat dan verkocht...? moet je dat dan wel goedkoop verkopen of blijven de prijzen hetzelfde (iets van 2500 € per kg.) :?:
  3. Hee daar luitjes...., hebben jullie (iemand) geen idee of je je wiet kunt verkopen aan coffeeshops...) als dat werkelijk zo zou zijn, kan je me dan vertellen in welke coffeeshops ik dit kan doen... en per hoeveel gram of kilo kan dit...?
  4. "als je afzuig lucht in je slaapkamer laat uitkomen denk ik dat jij of je harum zuurstof gebrek gaan krijgen " uhhm...Dat is anders ook niet logisch.... aangezien wij juist zuurstof nodig hebben en stikstof afgeven en de planten juist omgekeerd is dit juist een hele verbetering.... :wink: zo zie je maar weer " de kweker voor de plant en de plant voor de kweker..." toch?
  5. Die klootzak mogen ze van mij afschieten, dat is geen kweken. ...Shiiiit... Oni heeft voor de volle 200% gelijk, :twisted: alleen zou ik het anders zeggen :wink: :wink:
  6. dat is toch geen antwoord op de vraag... :? Nochtans zou ik het ook graag weten. Geen flauw benul....
  7. Met zelfde hoeveelheid.... Sterkere high maar duurt minder lang... alsof het meer geconcentreerder is over een kleinere tijdsspanning Met mindere hoeveelheid.... Nog altijd sterke high maar kort van duur.... zelfde als met een tulp dus... Ik rook toch liever een gewoon hollandaiseke....
  8. kan je die haze ook buiten kweken? gauw ja... die nl x haze..... :wink:
  9. CRAZY PEACE OF ART that is.... 8O 8O echt wel knap gedaan, met wat....? mooi,mooi,mooi...
  10. Ik dacht dat het Northern Light was die gekruist was met wietje X....
  11. als ik naar de reet ben.... chilly muziekje....RAGGA, Saint Germain gaat er dan ook wel in... en dan gaan racen of schieten op t computertje met de muziek lekker luid BTW...een aanrader Loop eens weg van de wereld..zoek een leuk plekje aan het water of diep in het bos... sigaartje smoren en dan lekker de hele dag relaxen en de zonsondergang chekke.... :wink: of eventjes een hengeltje uitslaan.... je kan zoveel doen.... zelf het domste van het domste wordt de max met een sigaartje... persoonlijk zou ik eerder zot komen met slipknot aan mn oren...
×
×
  • Create New...