Jump to content

stoned everyday

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About stoned everyday

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. meestal tussen de .4 en .6 gram als dat nie genoeg is draai ik er gewoon noch 1
  2. 2008 was ik naar spanje op vakantie had 10 lekkere grammetjes hasj meegenomen samen met 5 gram wiet dacht ga stiekem op strand hasj roken . op het strand aangekomen bleek ik niet de enige te zijn met die gedachten het halve strand zat smoken 2009 in duitsland ook meegenomen.
  3. NLX of bubbel net welke zak me het liefst aankijkt
  4. ik neem altijd een halve puik doe er evenveel wied bij ff husselen op een blauwe smoking binnenste buiten spiraal tipje rechts ff pielen dicht likken en afscheuren en dan is het weer zo ver tijd om hem meester te maken.
  5. mestal zegge we ff zuurstof happen maar ook wel gewoon jonko braap toeter vakkel knetter stik piloneke
  6. ja gewoon eerlijk zijn en vertellen hoef je ook niet moeilijk te doen om het te vertopen probleem opgelost. werkt al 4 jaar lang geweldig raak je het nooit kwijt en je bent geen half uur veder als je er 1 wil roken.
  7. ja dat kan je wel zeggen zelfs keer tabak gehad van agent na dat ik bijna gepakt was. had net me laatste tabak op gemaakt in die joint die weg gegooid om dat die achteraf gezien aardige agent er aan kwam. het gewoon gevraagd of die een sigaretje voor me had was geen enkel probleem.
×
×
  • Create New...