Jump to content

nadorst

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About nadorst

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo, Wil deze week m'n eigen stekken gaan snijden en heb een paar mooie moeders! Nu heb ik van een kennis een potje met Rhizopon AA Tabletten gekregen, nu probeer ik hier wat over terug te vinden en heb ik de volgende vragen: Welke dosering voor de tabletten moet ik gebruiken voor inwateren, en voor het sproeiwater? moet ik hiernaast nog stekgel/poeder gebruiken? moet ik nog wortelstimulator in het sproeiwater doen? En natuurlijk wat zijn de ervaringen met deze tabletten?
  2. denk dat ik het hok maar bekleed met gipsplaat, maar is er iemand die me kan vertellen of ik er een 400watt in kan hangen of is het hokje daar te smal voor?
  3. Heb in mijn nieuwe huisje een inbouwkast waar ik een ruimte heb van 110x55 en wil hier een klein hokje van maken, nu heb ik 2 vragen - de binnenkant kast is van board, hoe maak ik dit brandveilig? - wat voor lamp hierin zetten: heb nog liggen 400watt, en spaarlamp 125watt alvast bedankt!
  4. ding had niet voldoende druk! toen nog maar extra pomp ertussen!
  5. gas agegraat is niet nieuw meer, bekende van me ook eens gedaan, werd na 2 keer gepakt http://www.rtl.nl/components/actueel/4inhe...p.avi_plain.xml
  6. nee niet van zaad, zijn stekken, vanmiddag hoedjes gemaakt met stokjes en plastic zakjes, maar die kachel blaast daar gewoon onderdoor, en had geen zakken die om de potten heen pasten! morgen weer een poging, net even 3 liter water onderin het hok gegooit, morgen weer verder knutselen!
  7. zonde, genoot van de foto's en verslagen! wil zelf misschien ook een keer gaan proberen jammer dat je niet meer post! maar toch heel veel suc6 met kweken verder!
  8. oke ga vanavond maar eens even hoedjes in elkaar knutselen bedankt voor de tips
  9. Heb een kast in de schuur staan met 5 dames, nou heb ik hierin een klein straalkacheltje moeten zetten omdat de ingezogen lucht niet warmer is dan 4 graden, dus zou je zeggen: Temperatuur probleem opgelost! maar door de warmte van dit kacheltje komt de luchtvochtigheid op ongeveer 30% Hoe krijg ik de luchtvochtigheid omhoog? is 2x per dag sprayen met een plantenspuit genoeg? of kan ik beter op een andere manier gaan verwarmen?
  10. leuk idee die koeling, nog een paar opties zijn: koelbox (electrische), waterkoeler (zoals zomers in sportscholen staan) of cooltap http://home.zonnet.nl/rsetteur/waterkoelen...elen_linken.htm
  11. je kan ook heel makkelijk je propagator verwarmd maken dmv een warmtemat, ook nog een idee: Bak: 50x35 (gamma) vullen met water en je kan precies 2 kleine propagators op de randen laten steunen, warmte-elementje voor een aquarium erin, en je hebt 2 verwarmde propagators voor bij elkaar ongeveer 35 euro!
  12. zijn de zaden van sannie gefeminiseerd/female dan?
  13. heel raar, mijn therm/hygrometers geven vanaf afgelopen week ook allebei 2 streepjes aan bij %LV
  14. Heb je misschien een foto van je verwarmingssysteempje? lijkt mij ook wel wat, hoe ik tenminste niet zo'n energievretende kachel aan te zetten!
×
×
  • Create New...