Jump to content

Maikel..

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Maikel..

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb in het jaar dat ik blow nog maar 2 keer echt vette lachkicks gehad. Eerste keer dat ik er een kreeg was ook de eerste keer dat ik echt blowde, ik begon gewoon te lachen om niks en ik bleef maar lachen van m'n eigen lach heeft wel een uurtje of langer geduurd. Tweede keer was afgelopen donderdag, kwam door een vriend die iets droog zei, iedereen ging neer.
  2. Maikel..

    Bad Trip

    Heb ik altijd als ik geblowd heb. als ik bepaalde dingen zie of meemaak krijg ik een nostalgisch gevoel.
  3. Ik kijk meestal gewoon wat tv met een zak chips.
  4. Heb ik hier ook nog liggen. Best wel handig.
  5. Heb er net weer eentje gerookt. Goed spul zeiden ze, ik ben wel een beetje stoned maar het had veeeeel beter gekund hoor.
  6. Net een erg lange Amnesia joint gerookt. Ik zei nog tegen mezelf dat ik maar de helft zou oproken, maar het was donker en voor ik het wist had ik hem helemaal op. Ben nu pokkestoned.
  7. Nope, ik ga altijd kopen, of ik rook mee met vrienden. En als ik van m'n eigen stuff rook, dan rook ik er meestal maar eentje of zelfs maar een halve. Ik word namelijk heel snel stoned.
  8. En wanneer moet je het gaasje vervangen? Alvast bedankt voor de informatie.
  9. Ik bedoel geen bong, maar zo'n klein pijpje. En moet je er dan gewoon de vlam van je aansteker er inhouden, of hoe gaat dat?
  10. Hey, Ik ben Maikel en ben afkomstig van Lier, in de provincie Antwerpen. Ik rook al af en toe weed van mijn 14, en sinds een paar weken rook ik dagelijks. Greetings, Maikel..
  11. Hey, Kan iemand mij uitleggen hoe je een hasjpijp gebruikt en wat de voordelen van een hasjpijp zijn? Greetings, Maikel..
×
×
  • Create New...