Jump to content

Beagle

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Beagle

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Wietboter maken duurt toch al weer gouw een hele dag aangezien je het moet laten weken en daarna nog laten afkoelen enzo, deze manier werkt goed en het duurt maar een minuutje of 10-15 . Kaas aan bijde kanten doe ik nooit ben niet de grootste kaas fan... Toch bedankt voor de aanvulling!
  2. How To Make Een Wiet Tosti! Ingrediƫnten: 0,5-1 gram wiet. 2 boterhammetjes. 1 plakje kaas. 1 plakje ham. Klein beetje boter/roomboter. Tosti apparaat/grill. Curry/Ketchup. Hoe maak ik een Tosti: Voor de mensen die nog nooit een tosti hebben gemaakt (jullie missen wat) hier wat foto's van hoe je het nou moet aanpakken. Wij nemen een boterham en leggen daar een stukje kaas op... Nadat dit gedaan is smeren we een kleine lagje boter over de kaas zodat de wiet iets vettigs heeft om mee te binden... Nu kan de wiet erop, grind dit met handen/grinder en strooi het zo gelijk mogelijk over de kaas/boter... Nu dit gefixt is gooi je de ham erop... Boterhammetje erop.... De hele meuk het tosti apparaat in.... Nu wacht je 5 Ɣ 10 minuten tot dat de tosti een mooi goud/bruin kleurtje heeft.... Het resultaat: Een heerlijke tosti word natuurlijk nog lekkerder door wat curry/kethcup erbij te doen, door dit proef je ook de wietsmaak niet zo goed meer (ik vind de wietsmaak namelijk niet zo super lekker ofzo). En nu lekker smullen!!!!!! Tips: Als je in je schuur en of tuin een stopcontact hebt raad ik het aan om je tosti buiten te ''bakken'' aangezien je een soort van wietgeur uit je tostiapparaat krijgt. Ketchup/Curry erbij om in te dippen is een goed idee, de naar mijn mening vieze wiet smaak word dan overgenomen door je curry/ketchup. Gooi er niet al teveel in aangezien je dan misschien out gaat. Ga dit niet maken als je ziek bent ofzo . Ik hoop dat jullie mijn recept mooi vinden, ik kon niet echt een uitgebreid recept vinden voor de wiettosti dus ik dacht laat ik er maar een maken . Veel succes!!!
  3. nu minimaal 50 per dag Ik zou het grinden en je zegt dat je 3 gram hebt, dus ik zou er 3-4 tostis meemaken. Eet 1 tosti rond de lunch en je spaced hem tot een uurtje of 8-9
  4. Ik ben eens nuchter geworden na het eten van zure matten, weg 10 euro
  5. White widdow met een lekkere haze en een beetje hasj is echt ultiem.
×
×
  • Create New...