Jump to content

Antiliaantje

Full member
 • Content Count

  510
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Antiliaantje

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ik denk niet dat Wietkiet refereert naar de trichomes, maar naar de witte haartjes. Ik zit zelf ook op 5-6 weken met Critical en die kunnen nog wel enkele weken. Gisteren pas de eerste bruine haartjes gespot.
 2. http://www.wietforum.nl/topic/105667-fotos-plaatsen-in-een-topic/ Zo plaats je foto's in een topic
 3. Ik ben ook benieuwd naar je bladprobleem Wietkiet. Zelf draai ik ook hetzelfde soortje met exact dezelfde opstelling en grond/voeding combinatie. Kom maar op met de foto Anti
 4. Zelf heb ik bij een afzuiging van 700 kuub twee passieve inlaten van elk 200mm. Je tent staat dan niet zo bol naar binnen en je luchtverdeling is naar mijn inziens beter. De inlaten bestaan uit buizen van 1,5 tot 2 meter, zodat er geen licht via de inlaten binnen kan komen.
 5. Die is tussen de 7,5 en de 8 volgens eerdere metingen met een andere meter. De huidige meter geeft rond de 9 aan Het lijkt alsof hij de waardes te hoog inschat, want in uitgeperste citroen of azijn zou hij rond de 2 moeten zitten en hij geeft dan 4 aan. Normaal gesproken bij een defecte meter blijft hij rond zijn 0 punt (ph 6-7) schommelen toch?
 6. Ik ben sinds kort in het bezit van een HM Digital PH-200 ph meter. Zelf krijg ik hem alleen op ph 7 gekalibreerd en daarna geeft hij geen juiste meting bij kraanwater of andere vloeistoffen. Kalibreren op ph 4 lukt niet, want hij geeft telkens aan dat het dan ph 6 is en springt dan automatisch over naar kalibratie op 7. (nadat de meter al op 7 is gekalibreerd). De meter was een tijdje droog. Nu staat hij enkele dagen in hiervoor bedoelde bewaarvloeistof. Al enkele keren een master reset gedaan i.c.m. nieuwe kalibratie, helaas zonder effect. Toch een defecte meter?
 7. Top idee! Zeer compleet ook. Ik denk zelf dat dit heel aantrekkelijk is voor velen van ons. Wat gaat zo'n setje ongeveer kosten als hij op de markt komt?
 8. Dus het is altijd aan te raden om deze strain 1 of 2 keer te toppen om toprot zoveel mogelijk uit te sluiten? Ik ga je in ieder geval volgen, benieuwd naar het einde
 9. Mooi veldje daar! Waar komen de Critical zaden vandaan?
 10. Mooi veldje Critical! Mijn Critical zaden zijn op dit moment aan het ontkiemen. Deze ga ik dus volgen!
 11. Critical van RQS? Die ben ik namelijk op dit moment ook aan het ontkiemen...
×
×
 • Create New...