Jump to content

Marve

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Marve

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Een 600 watt natrium is zeker geen overbodige luxe. Ik ben blij dat ik overgestapt ben van 400 naar 600. Scheelt gewoon 30 - 40% opbrengst (bij mij dan)
  2. Ben ik de enige die na het lezen van deze site en het kijken naar de lekkere kweekfoto's meestal direct zin krijgt in een blow en er gelijk eentje opsteekt ook al moet je er de volgende dag om half 6 uit? Ik durf hier eigenlijk niet zo goed meer heen te gaan als ik moet werken de volgende dag 8) Meestal eindig ik zwaar stoned in mijn nest :oops:
  3. Marve

    White Widow

    Er kunnen wel een paar bruine haartjes zitten maar het overgrote gedeelte moet echt wit zijn anders is het niet echt goed. Ik kreeg hetzelfde probleem toen mijn lamp te laag hing. Gele bladeren van onderen krijg je bij iedere oogst en is helemaal niet erg / geen slecht teken! Ik zou me er dus niet druk om maken, je kunt er zelfs bijna niks aan doen. Ziet er voor de rest ok uit!
  4. Marve

    White Widow

    Ik zou me niet druk maken om die onderste bladeren. Die vallen er bij mij ook altijd vanaf, imo omdat ze idd te weinig licht krijgen.
  5. Ik sprak een neef van mij die in belgie kweekt. Je mag 5 planten hebben maar alleen voor eigen gebruik. (Dat moet je ook aan kunnen tonen.)
  6. Weet iemand een growshop in NL die Jack Herer stekken verkoopt? Ik kan ook wel zaden bestellen maar dat duurt weer zo lang om te kweken. Ik vind het echt een superplant! Ow ja, weet niet of dit onder handel verstaan wordt, zou wel zwak zijn, is puur een inlichting vragen over een legaal bedrijf (growshop)
  7. Ik zet de eerste week de afzuiger altijd uit en de deur op een kier. (Het is hier gelukkig nog steeds pikdonker dan als de lamp uit is). Als ik dan ga kijken hangen de vochtdruppels tegen het plafond Ze stinken toch niet de 1e week. En de 2e 3e en 4e ook waarschijnlijk niet.
  8. Niet aan een growshop verkopen, deze geven kutprijzen en verkopen het toch weer door aan de coffeeshop. Je kunt beter ge]jk naar de coffeeshop gaan, dat scheelt weer een tussenhandelaar. Ze kopen het toch wel als het goede is.
×
×
  • Create New...