Jump to content

Frenklin

Members
  • Content Count

    138
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Frenklin

  1. Ik vond BC2 ook erg nice, dus moet deze denk ook maar gaan spelen !!
  2. Hier een nieuwe tune voor jullie! Feedback is welkom http://soundcloud.com/frenk-dublin/frenk-d...cision-original
  3. Bedankt gasten voor jullie feedback enz Ieder zn eigen mening uiteraard maar definineer 'zwak' eens wat meer! Want hier kan ik weinig mee! Ik werk met FL Studio en Ohmicde ken ik idd wel maar ben ik niet zo fan van, het heeft teveel een eigen sound zeg maar! Heb binnenkort een nieuwe tune uit dan zal ik hem wel even posten hier! Gr. Frenklin (Frenk Dublin) ps als je mn muziek leuk vind, check mn http://www.facebook.com/FrenkDublin voor nieuws, previews, vids en andere zaken!
  4. Heb mn verslag niet echt bijgehouden maar wil jullie toch het resultaat laten zien..! Deze plant is van een maat van mij, net klaar met knippen! Aan de plant rook de wiet erg sterk jammer genoeg verdwijnt het meeste na 1 dag drogen en ruikt het naar hooi, maar dit schijnt normaal te zijn?! Ik kan het helaas niet in mijn huis ophangen om te drogen en heb het een aantal dagen in de schuur gehangen vervolgens de toppen eraf geknipt en in dozen gedaan en toen wel binnen in huis in de kast gelegd. Hoelang moet ik het zo laten drogen? 2 a 3 weken? Ik wil van een x hoeveelheid hasj maken, al die kleine toppies, moet het dan ook eerst 2 a 3 weken drogen?
  5. Frenklin

    Wietplantje

    Heb 1 plant van een maat gekregen! staat er nu nog mooi bij!
  6. Frenklin

    IMAG0277.jpg

    From the album: Wietplantje

  7. Frenklin

    IMAG0276.jpg

    From the album: Wietplantje

  8. Frenklin

    IMAG0275.jpg

    From the album: Wietplantje

  9. Frenklin

    IMAG0268.jpg

    From the album: Wietplantje

  10. Frenklin

    IMAG0272.jpg

    From the album: Wietplantje

  11. Frenklin

    IMAG0271.jpg

    From the album: Wietplantje

  12. Frenklin

    IMAG0265.jpg

    From the album: Wietplantje

  13. Frenklin

    IMAG0264.jpg

    From the album: Wietplantje

  14. Frenklin

    IMAG0263.jpg

    From the album: Wietplantje

  15. Frenklin

    IMAG0262.jpg

    From the album: Wietplantje

  16. Hey allemaal! Er zullen hier vast wel een aantal Dubstep liefhebbers aanwezig zijn?! Ik produceer het nu zon jaartje of 2 wel de wat hardere dubstep! Neem een kijkje op mijn soundcloud en laat me weten wat je ervan vind! http://www.soundcloud.com/Frenk-Dublin Greetingsss Frenklin
  17. Aan de onderkant begint hij goed te schimmelen.. bladeren zijn wit en voelen raar aan, beetje als papier een aantal zijn zelf zwart aan t worden(alleen zwarte spikkels, voornamelijk aan de onderkant van de bladeren) Moet ik deze beschimmelde bladeren en takken ervan af knippen? voordat het zich verder naar boven verspreid? of behandelen met meld ofzo? Het is gelukkig alleen de onderkant van de plant de rest is nog wel gezond.. tot nu toe in ieder geval.. HELP!
  18. Jaa echt kut zooi.. afgelopen weekend heeft het bizar hard geregend hier.. Ik hoop dat het zich niet snel verspreidt.. Beetje melk erop doen schijn toch te werken?
×
×
  • Create New...