Jump to content

Frenklin

Members
  • Content Count

    138
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Frenklin

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik vond BC2 ook erg nice, dus moet deze denk ook maar gaan spelen !!
  2. Hier een nieuwe tune voor jullie! Feedback is welkom http://soundcloud.com/frenk-dublin/frenk-d...cision-original
  3. Bedankt gasten voor jullie feedback enz Ieder zn eigen mening uiteraard maar definineer 'zwak' eens wat meer! Want hier kan ik weinig mee! Ik werk met FL Studio en Ohmicde ken ik idd wel maar ben ik niet zo fan van, het heeft teveel een eigen sound zeg maar! Heb binnenkort een nieuwe tune uit dan zal ik hem wel even posten hier! Gr. Frenklin (Frenk Dublin) ps als je mn muziek leuk vind, check mn http://www.facebook.com/FrenkDublin voor nieuws, previews, vids en andere zaken!
  4. Heb mn verslag niet echt bijgehouden maar wil jullie toch het resultaat laten zien..! Deze plant is van een maat van mij, net klaar met knippen! Aan de plant rook de wiet erg sterk jammer genoeg verdwijnt het meeste na 1 dag drogen en ruikt het naar hooi, maar dit schijnt normaal te zijn?! Ik kan het helaas niet in mijn huis ophangen om te drogen en heb het een aantal dagen in de schuur gehangen vervolgens de toppen eraf geknipt en in dozen gedaan en toen wel binnen in huis in de kast gelegd. Hoelang moet ik het zo laten drogen? 2 a 3 weken? Ik wil van een x hoeveelheid hasj maken, al die kleine toppies, moet het dan ook eerst 2 a 3 weken drogen?
  5. Frenklin

    Wietplantje

    Heb 1 plant van een maat gekregen! staat er nu nog mooi bij!
  6. Hey allemaal! Er zullen hier vast wel een aantal Dubstep liefhebbers aanwezig zijn?! Ik produceer het nu zon jaartje of 2 wel de wat hardere dubstep! Neem een kijkje op mijn soundcloud en laat me weten wat je ervan vind! http://www.soundcloud.com/Frenk-Dublin Greetingsss Frenklin
  7. Aan de onderkant begint hij goed te schimmelen.. bladeren zijn wit en voelen raar aan, beetje als papier een aantal zijn zelf zwart aan t worden(alleen zwarte spikkels, voornamelijk aan de onderkant van de bladeren) Moet ik deze beschimmelde bladeren en takken ervan af knippen? voordat het zich verder naar boven verspreid? of behandelen met meld ofzo? Het is gelukkig alleen de onderkant van de plant de rest is nog wel gezond.. tot nu toe in ieder geval.. HELP!
  8. Jaa echt kut zooi.. afgelopen weekend heeft het bizar hard geregend hier.. Ik hoop dat het zich niet snel verspreidt.. Beetje melk erop doen schijn toch te werken?
  9. Frenklin

    Hasholiefoto's

    Ik ben van plan om ook BHO te maken van mijn plant, Early Skunk! Heb het vorig jaar al geprobeerd en er kwam 1 druppel olie uit Ik had oud knipafval wat al was uitgedroogd. Nu wil ik dus gewoon heel mn plant gebruiken, vers uit de grond met zo goed als alle toppen eraan. Ik zie in dit topic dat mensen het eerst invriezen en vervolgens klein malen en zeven om het daarna in de buizen te doen, is dit beter dan gewoon de bladeren en toppen erin te doen? Ik heb 1 plant die redelijk groot is, 1.80cm, hoeveel bussen gas heb ik daarvoor nodig? Als het lukt en ik vang de hasjolie op in een bakje, moet dit dus worden uitgekookt todat er geen bubbeltjes van verdampend gas meer vrijkomen?! Als deze olie hard word is het dan hetzelfde als een plakje zwarte hasj? zoals afghaan of nepal?
  10. Thanks! ga voortaan ook de voeding maar niet meer mengen in een emmer maar in een 1,5 liter fles ofzo en alle tegelijk geven! Ohh ongedierte ja was wel logisch ook haha ze vreten aardig aan mn plant.. Laatste paar dagen heeft het hier ook bizar hard geregend, het kwam met bakken uit de lucht.. plant stond redelijk droog maar is wel erg vochtig geworden resultaat..: Schimmel begint weer te komen.. Verder ziet hij er redelijk uit is een beetje en lompe plant haha maar goed!
  11. Er komen op sommige bladeren kleine gaatjes.. ? teveel voeding? Ik had 10 liter water gemengd met voeding en daarvan 2 liter ofzo gegeven, de rest bewaard in een emmer maar na een paar dagen zat er een soort van een vel op het water.. is dir normaal? kan ik het nu nog steeds geven?
  12. Heb sinds vandaag bloeivoeiding toegevoegd aan het water, bio bac http://www.sanniesshop.com/images/detailed...loeivoeding.jpg Ben benieuwd of deze plant een betere opbrengst gaat krijgen als voorgaande jaren zonder voeding!
×
×
  • Create New...