Jump to content

Scandic Grow

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Scandic Grow

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Thanks voor de info, het weer is hier inderdaad slechter, meer regen en de winter duurt net iets langer dan in Nederland. En de plantenkas voor volgend voorjaar is al uitgezocht. (kan ik ook eerder beginnen met de kweek).
  2. Nee, veel te laat begonnen en nu is het veel te koud s´nachts. De meisjes staan binnen, en overdag onder de hoogtezon. Alleen s'middags als de zon er doorkomt gaan ze weer naar buiten. (frisse neus halen). Ik woon in het midden van het land, aan de oostkust (Århus), ongeveer 800km boven Nederland dus moet geografisch niet zo'n probleem geven.
  3. Mijn vraag is nu, ben een beetje laat begonnen en mijn planten zijn nu net aan de groeifase begonnen. Haal ze s´avonds binnen en in de ochtend weer naar buiten, maar de temperatuur buiten gaat snel naar beneden hier in Denemarken. Heb het gevoel dat de plant hier onder te lijden heeft en begint een beetje geel te verkleuren aan de toppen. kan ik nu beter de planten binnen houden?
  4. Mijn naam is Tony en woon sinds 3 jaar in Denemarken. Ben afgelopen zomer begonnen met de buitenkweek van 5 plantjes. Inmiddels staan er nog 3 in de tuin en 2 heb ik er in het bos gezet waarvan een helaas is overleden. Ik moet zeggen heb erg geluk met mijn Bubblegum buitenplanten, 2 mooie dames. Die sinds vorige week met een beetje hulp aan de bloeifase begonnen zijn. Ik haal ze s avonds binnen. (zoals ik tegen mijn vriendin zeg, breng de kinderen naar bed ). Ik kan niet wachten tot ik de eerste oogst binnen kan halen, ben een beetje laat begonnen dit jaar... Plan is om volgend voorjaar een kleine kas in de tuin te plaatsen, zodat ik met dit geweldige klimaat(not) wat eerder kan beginnen.
×
×
  • Create New...