Jump to content

Lepson

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Lepson

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Rotterdam
  1. GTA 4 op de ps3 lekker rondjes rijden en knallen
  2. Ik heb hier buiten planten staan die ik binnen heb gezet ik geef ze nu meer donker als licht. Mijn vraag is is het voldoende dat de planten licht krijgen dat door het raam naar binnen komt of niet. Ik heb 2 ramen in de kamer en komt toch aardig wat licht door naar binnen, ook het kamer licht doe ik aan zodat er nog meer licht in de kamer is. Dit zijn halogeen spots. de plant is naar binnen omdat het buiten veel regend en binnen constant is. Ook laat ik de airco draaien voor frisse lucht. Maar de hoofdvraag hoe zit het nu met licht
  3. Soortje: PP Stek of Zaaiing: Stek Aantal weken oud: 5 maanden Meet je de pH: nee Zo ja wat is de pH: EC: Veel water gegeven of weinig: elke dag een gieter van 5L voor 3 planten met canna terra flores Andere bijzonderheden: staan met ze 3-en in een kuip van 90 L ( ja ik weet apart is beter) Het probleem wat ik heb zijn gele en dode bladeren word er een beetje zenuwachtig van want het worden er elke dag meer voor de voeding voeg ik canna terra flores toe maar toch blijven er gele bladeren bijkomen. Kan iemand me tips geven wat het zou kunnen zijn. Want ik wil niet dat me vrouwen dood gaan. Zelf denk ik een ijzer tekort zo van het voren af te lezen maar watrmoet ik hier dan aan doen en eventueel toevoegen aan de voeding gezien er ook al een hoop in canna terra flores zit.
  4. Dat probleem wat jij hebt heb ik ook en ik word er een beetje zenuwachtig van want het worden er elke dag meer voor de voeding voeg ik canna terra flores toe maar toch blijven er gele bladeren bijkomen. Kan iemand ons tips geven wat het zou kunnen zijn. Want ik wil niet dat me vrouwen dood gaan. Zelf denk ik een ijzer tekort zo van het voren af te lezen maar watr moet ik hier dan aan doen en eventueel toevoegen aan de voeding gezien er ook al een hoop in canna terra flores zit.
  5. Hey daar, ik ben hier om ervaring op te doen en tips te krijgen bij het verbouwen van een heerlijk goedje
×
×
  • Create New...