Jump to content

Hardcore_Holland

Members
  • Content Count

    153
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Hardcore_Holland

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. volgend jaar maar wat eerder beginnen he ik heb al toppen aan mijn autoflowers
  2. Hardcore_Holland

    2010

    pics
  3. koop een zak perliet, (alleen korrels, zonder grond dus) en voor dat je je plantjes poot gooi je veel perliet, niet te zuinig, bij je gegraven kuiltjes en mix dat goed met de potgrond. als het een paar keer geregent heeft is het goed ze houden alle vocht vast, zelfs voeding. geen idiote dingen meer verzinnen dit is de perfecte oplossing.
  4. hoi mensen ik ben de big devils nog aant ontkiemen, de royal automatics staan al een tijdje in potjes, foto's komen z.s.m.
  5. heb ik ook al us meegemaakt. daarom nu autoflowers uitroberen. en als daar echt zekerheid in zit,dan is vlgnd jaar big party dan gaan er echt veel AF de grond in!!
  6. Dat zie je niet of het korrelmais is, of je moet al een echte maisexpert zijn, en dan mag je mij dat eens haarfijn uitleggen;-)
  7. ik hoop ook echt dat die eerder klaar zijn als normaal! ik zal binnekort foto's plaatsen van hoe de dames er nu uitzien, ze staan op mn kamer voor het raam in kleine potjes, te popelen tot ze in de mais worden geplant!!!
  8. kan dat geen kwaad dan nu met dit kut weer? het lijkt echt alsof ze niet groeien..? gr HH
  9. hallohallo, ik ben overnieuw moeten beginnen, heeft zijn redenen, maare ik heb alweer nieuwe zaadjes enzo gehaald tijdje terug, ik vraag me alleen af of ze nog wel groeien want 2 ervan zijn ong 2cm, 4 blaadjes hebben ze en ze zijn mooi groen, maar er komt geen beweging in? ze zien er gezond uit mjah..?? of duurt het even voordat ze sneller gaan groeien? verder heb ik nog een deel zaadjes ontkeimt en in potjes grond gedaan.. gr HH
  10. het is zowiezo eigelijk niet normaal dat je wietplante kweekt zo buiten ergens. dat is echt het laatste waar ik me druk om maak van wie het land is waar ik op kweek. zolang hij er maar niet komt vind ik het goed. pas als hij gaat maaien en mijn planten zijn al geoogst, dan ziet hij flinke ope plaatsen in de mais, lekker voor um mij een zorg
  11. denk dat de meeste boeren je wat anders zeggen hoor of je moet er al een kenne, ik doe het gewoon zonder dat ze het wete
  12. hoeveel ruimte ik ga kappen? gewoon genoeg zodat ze optimaal zonlicht krijgen logisch toch gr HH
  13. dat denk ik niet man, die vroegbloeiers kende ik helemaal niet. eerder haalde ik altijd stekjes bij de growshop wat pas in sebtember/oktober klaar zijn..
  14. ik hoef niet te vluchten voor de boer hoor gewoon gaan als het donker is
  15. nee man dat ga ik niet doen duurt me allemaal te lang en dat gekut met die mannelijke ertussen uit halen nee dankje.. er zijn ook al een paar zaadjes uitgekomen gr HH
×
×
  • Create New...