Jump to content

oelewapper

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by oelewapper

  1. Wat zouden jullie zeggen van een pokertoernooitje???
  2. ja idd, deze 2 plantages werden ook idd gemald via meld misdaad anoniem Bij de eerste stonden er 1200!!!!
  3. yep En die ene in Heerlen noord waar er 700 stonden en een heleboel spullen in beslag werden genomen. Zoals oa motors, auto's, exclusieve meubels en (vuur)wapens enz enz....... geloof een dag of 4 geleden. Ik heb de gestreepte autoos van onze vrienden zien staan en dacht nog bij mezelf: ojee toch zeker geen plantage...?
  4. geen vacuum. dat betekent dat ze te weinig verse lucht krijgen en dat hebben ze net nodig
  5. geeft geen probleem met de verdere kweek hoor
  6. niet zo moeilijk denken en niet in paniek raken. Dit ligt puur aan de stekkenboer komt wel goed
  7. of je flikkert je oude aarde op een grote hoop en gooit er 2 of 3 zakken nieuwe aarde bij en mengt dit GOED. alles wat over is gooi je weg. Werkt net zo goed!!!!!!!
  8. Goede OPstelling, maar verkeerde INstelling...haha Je zei verwacht er niet te veel van (alles is meegenomen) Je kan ook bij jezelf denken: ik haal hier minimaal 50 gr per plantje vanaf. Succes.
  9. gewoon sproeien met masai. dat had je al gedaan maar niet goed dus. als ik spint heb spuit ik 1 keer met masai en heb er dan de hele kweek geen last meer van. 4e week kun je rustig nog sproeien hoor. ook (vooral) van onder sproeien he!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! want de beestjes zelf zitten ONDER het blad. oh, en trouwens BUGS AWAY werkt voor geen meter. maar das mijn ervaring.
  10. oke bedankt voor de reacties. Ken wel op slot nu dit topic.
  11. dat gaat helemaal goed komen. die blaadjes veranderen niet meer, maar je zult zien dat de nieuwe blaadjes steeds beter worden. geen zorgen maken. Volgende keer wel je potten helemaal tot de rand vullen!!!!! Half vullen, schudden en weer vullen tot de rand.
  12. ik flikker de zaadjes na ontkiemen altijd gelijk in de grote potten en gelijk op 12/12. nooit problemen gehad. af en toe denk ik dat mensen te moeilijk denken en te veel onnodig werk doen. maarja ieder zen eigen.
  13. je vrouw de camera mee naar het werk????????? geef je haar wel genoeg aandacht? hahaha Zou haar maar eve in de gaten houden als ik jou was
  14. is al goed jongen. laat maar eens wat fotoos komen, misschien kunnen we nog wat verder helpen. Hoe staan ze erbij?
  15. Ziet er goed uit. Mag ik vragen waar je de lowriders vandaan hebt, want overal waar ik ze wil bestellen zijn ze uitverkocht.
  16. Wilde de laatste tijd een aantal keer iets bestellen bij Alien, maar telkens als ik klik op:"plaats in winkelwagen" blijft het maar laden en laden en laden en laden........ Misschien nog meer mensen dit opgevallen?
  17. ja oke, maar waarom? heb je daar een speciale reden voor ofzo? Zaad kun je na ontkiemen toch direkt op 12/12 zetten?
  18. waarom ben je met die zaadjes eigenlijk in 1 liter potjes begonnen als ik vragen mag?
  19. Denk aan de stadionopstelling. Dwz: grote plantjes aan de buitenkant rondom en de kleintjes in het midden. En btw ik zei toch gewoon doorkweken ze kunnen wel wat hebben. Sorry dat ik misschien wat bot reageerde, maar mensen gaven je advies (waaronder ikzelf) en toch doe je heel wat anders en zeg je dat er geen of weinig advies wordt gegeven. Succes verder en ik zal je blijven volgen en evt helpen met je kweek.
  20. volgens mij was het advies: sproeien met MASAI van BAYER en niet met "bugs away van ecoplanet". En advies was ook:dubbele dosis! en niet de aanbevolen dosis. Maarja.... wie ben ik he
  21. ik heb je toch advies gegeven of niet dan? Probeer het gewoon wat ik je heb gezegd en als het niet werkt moet je verder zoeken. Verwacht niet dat het dan binnen 1 dag over is. zoiets duurt wel een paar dagen. En zoals ik al zei: ze kennen wel wat hebben. gewoon doorgaan, het komt allemaal wel goed. heb het al zovaak gehad. Probeer het nu gewoon maar eens wat ik zei. Baat het niet dan schaad het niet.
  22. Wiite puntjes is meestal spint. verbrande bladeren ken van de stekkenboer komen. Je plantjes besproeien met Masai van bayer (dubbele dosis) en verder kweken. Heb het al vaker gehad. niet zoveel zorgen maken. ze kunnen wat hebben. En zoals Riesje al zei: niet zo moeilijk zoeken.
×
×
  • Create New...