Jump to content

londoncrazy

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About londoncrazy

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. op cocos moet je vaak de ph waarde zelf bij sturen meet je ph eens.
  2. ik sluit me aan bij djonko88 ik plant ze altijd naar de ijsheiligen.
  3. Als je zeker wilt zijn voor vrouwlijk zaad kun je ook femenist kopen deze zijn 99% zeker vrouwelijk.
  4. Bedankt iedereen voor deze hele erge goede informatie! Ik kan hier veel mee! Hoe zie je nou eigenlijk dat het vrouwlijk of mannelijk zaad is?
  5. Hey ik ben van plan om een vrouwtje te laten bevruchten door een mannetje. Ik zou graag willen weten hoeveel zaden je van een plant afhaalt. En graag had ik ook wat tips over het bevruchten van een vrouwtje alvast bedankt iedereeeen
  6. Hey wat heeft iedereen op dit forum met lowriders op het nomercy forum vind iedereen lowriders maar niks vanwege hun thc gehalt enzo. Dus wat heeft iedereen hier met lowriders?
  7. Ja ik was al van plan om meedere lampjes te nemen. En de hoogte in ga ik tog maar niet. In iedergeval ga ik nu beginnen met de bouw van mij kast fotos volgen.
  8. Heeeyo dit is me eerste topic op dit forum. Ik wil gaan kweken onder spaarlampen. Bij onza locale electro winkeltje kun je ze kopen van 25 watt en dan met een lichtopbrengst van een gloeilamp 175 watt. Hoeveel ik er op ga hangen weet ik nog niet ik denk dat ik een beetje gaat experimenteren. In ieder geval komen er 2 planten onder. Ik wil deze niet breed en laag houden maar dun en hoog. Vraag me niet waarom want ik wil even kijken of dit me bevalt:P Ik kweek ze vanaf het zaad en als uit eindelijke een beetje een grote hebben wil ik er wat mee gaan experimenteren. Ik heb vaak gehoort dat ze een scheut in een tomaten plant hebben weten te enten. Ik heb verschillende soorten tomaten zaden gekocht. Deze waren erg goedkoop 50 cent ofso:P Even kijken of het mij ook luk om een scheut te enten. Updates volgen so keep hanging on.
  9. Hey tip: Kijk in de growguide daar staan een aantal pagina's over de stoffen wie een plant nodig heeft. Je kunt onderaan zien of jou "kuren" ook de syptomen zijn van bijvoorbeeld te weinig magnesium.
  10. Het maakt niet uit of er paar kleine wortels breken dit is bijna te voorkomen.
  11. Hmm ligt eraan wat je er mee wilt bereiken maar veel wiet haal je er niet af.
  12. Goedendag, Ik ben londoncrazy in het heet ik tom. Ik ben toen ik 20 werd verhuist naar london waar ik nu nog steeds ben. Ik ben niet echt een kweker maar hou meer van experimenteren. Kweken vind ik zelf te saai. Dit was het wel zon beetje als jullie vragen hebben stel ze dan gerust. grtz TOM the londoncrazy!
×
×
  • Create New...