Jump to content

seymourebutes

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About seymourebutes

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 09/30/1991

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ano
  1. De vliegende hollander is de beste coffeeshop. Daarna de upper10 maar grote kans dat je bij de upper10 afgezet wordt gebeurt me altijd
  2. Welke soort heeft het hoogste? soms kijk op azarius en dan zeg ik zo! 23%???? maar je mag geen hasj noemen of hasjolie ofzo of eten. dat telt niet
  3. Bedankt, Hoe heb ik de grootste kans dat de meeste zaadjes uitkomen, zal ik ze gewoon in grote potten doen waar wel bemeste grond in zit? of zal ik ze eerst in kleine potjes doen met praxis cocosgrond zonder mest ofzo?
  4. Hoi ik heb 16 zaadjes uit een wietzakje haze gevonden. is dit misschien allemaal vrouwelijk? Ik denk dat ik morgen maar wat mest-loos grond koop om ze in te zetten. Daarna zet ik ze denk ik in de achtertuin als het tijd is. Maar ik stop ze alvast wel in groote potten denk ik. Of ik moet die zelf maken mss is dat goedkoper. Maar zijn deze zaadjes binnen of buitenkweek? ik hoop toch wel dat ik ze buiten kan zetten?
  5. Dus iedereen is het ermee eens dat ik deze lampen moet kopen? Ik denk dat ze een lamp wel zeer op prijs stellen.(anders haal je er niet super veel vanaf) Een paar tl buizen Bv. 8 van 18 watt op een rij kleurcode; 33, 830,840.
  6. Bedankt Ik vind het ook erg moeilijk om erachter te komen hoe je meer zaadjes kan laten uitkomen. wat ik denk is 1. In mestloze grond doen 2. Eerst de grond water geven 3. Gaatjes in de grond prikken voor de lucht 4. Zaadjes erin 5. Folie eroverheen... Maar ik ben nog maar een beginner dus ik weet het niet zeker!
  7. Hoi ik heb double fun / early misty planten en ik vraag me af of ik voor mijn planten wat zuinige tl lampen zal kopen? Het is natuurlijk niet alleen voor deze plantjes maar ook voor de planten hierna. Die misschien wel wat betere verzorging krijgen dit is namelijk mijn eerste keer. Dit is hoe ik ze heb neergezet, voor het raam met veel zon. En op het advies van iemand anders heb ik er een ventilator bij gezet maar ik weet niet of dit slim is????? De grond is een mix van bemestte tuingrond, gewoon grond uit mijn tuin geschept met wat regenwormen, kalk Deze plant lijkt aan de onderkant van de stengel wat stress te hebben is dit erg? Mijn planten lijken last te hebben van stress (niet echt veel) zal ik hier wat aan kunnen doen?
  8. Ze komen mijn huis niet binnen, ik heb een piepah.... Die heb ik gekocht van mijn oogst jeweet
  9. Hoi ik weet dat als je de zaadjes in de grond stopt dat er dan geen mest in moet zitten, maar kan je dan niet net zo goed de grond uit je tuin halen (daar zit toch ook geen mest in)? Trouwens toen ik zaai en stek grond kocht bij de intratuin toen leek het wel alsof hij ontzettend vol met mest zat..... allemaal witte puntjes en hardstikke lichte gekleurde aarde... Trouwens ik heb gelezen dat je als je de zaadjes in de grond stopt dat je het beste voor dat je het zaad in de grond stopt eerst alvast de grond nat maakt en er een paar gaten in maakt zodat het wat luchtiger is, en daarna een plastic folietje eroverheen doet en dat dat goed werkt? Zou je trouwens lampen kunnen kopen om je zaadjes beter te laten ontkiemen?
  10. Tenminste dat dacht ik, totdat ik er achterkwam dat mijn moeder echt een poep fototoestel heeft maar goed... Wat je hier ziet zijn volgens mij double fun / early misty planten, in geïmproviseerde planten potten met tuinaarde gemixt met besmette aarde of potgrond en kalk. Ik denk wel dat er vrouwtjes tussen zitten maar of ik oogst krijg weet ik niet. Nadat ik ze heb overgepot met kalk hangen ze zo slap, al een week ongeveer. hoe kan dit? Ook blijven 2 van mijn plantjes maar heel klein het zijn net dwergen. En kan ik al zien of het mannetjes of vrouwtjes zijn?
  11. Ok ja maar daarom heb ik niet gelijk voor alle planten grote potten gekocht. maar ik dacht dat in de praxis kokos potgrond geen mest zat? mijn planten hebben wel wat voeding nodig hoor. Zeg maar hoe jij het zou doen????
  12. Hoi ik heb mijn grootste plant waarvan ik nog steeds niet kan zien of het een jongetje of mannetje is maar in een grotere pot gezet. ik had deze keer maar 1 pot en 1 keer 30l bemestte tuingrond en kalk gekocht omdat het best wel duur was (€10) dus ik wou eerst 1 plantje redden om te kijken of het lukte. Dit is de pot 15,5L met het gat dichtgeplakt Dit is mijn tuin Dit is de worm die onder mijn plant leeft in mijn kamer :s maar er zitten wel meer levende wormen in mijn pot Dit is de bemestte tuingrond die ik heb gekocht voor 1,50 bij de intratuin De kalk, ongeveer 100 gram denk ik aardig veel voor zo weinig grond. eigenlijk wou ik ook nog beendermeel kopen maar ik wist niet zeker of dit van koeien botten afkwam of zo want ik ben veganist en perliet dat hadden ze niet bij de intratuin. dus de ingrediënten zijn (kalk ongeveer 100 gram,tuingrond%50,bemestte grond%50). bij deze foto zit alleen nog maar volle grond dus grond uit mijn eigen tuin en nog geen bemestte grond ik heb niet meer dan dit volle grond gedaan. Hier kun je zien hoe gekneld hij zat in mijn 0,9 liter potjes Het resultaat De ongelukkigen Edit: Paffie Herkenbare foto verwijderd..
  13. Hoi ik kreeg dit advies Zal ik ook nog 40l potten halen voor deze plantjes? en wanneer kan ik zien of het een mannetje of een vrouwtje is?
×
×
  • Create New...