Jump to content

Tijmen

Members
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Tijmen

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Tijmen

    Houdbaar[wiet]

    Als het goed gedoogt is blijft het heel lang houdbaar volgens mij En mischien netzoals bij wijn hoe langer gedroogd hoe lekkerder de smaak
  2. Dat recherche is wel een goed idee, ik was van plan om misschien vandaag aangifte te doen, moet even kijken hoe ik het ga aanpakken. @hierboven, zoals ik had vertelt ging het me niet heel erg om te wiet maar natuurlijk wel een beetje.
  3. Ja, na ik bel morgen de baas van de glazen wassers op, zij zijn verdachten nummer 1 natuurlijk. vond dit artikel http://www.leidschdagblad.nl/nieuws/region...kers_van_hennep
  4. haha, natuurlijk wel een beetje voor de wiet, maar wiet is minder saai vind ik persoonlijk dan andere planten en het groeit snel en hebt een leuke oogst. Me vader denkt dat het gewoon op klaarlichte dag gestolen is, omdat de paar blaadjes die er liggen nog droog zijn, en het 's nachts volgens mij geregend had. Maar wat zegt de politie bijvoorbeeld als je aangifte doet? het zijn 7 planten maar dan zeg ik wel dat het er 5 waren.
  5. Dat ga ik nu ook allemaal langs, wie het allemaal weten. Ik woon nog bij me ouders, de schuur is ook van hun. maar zij waren er ook kapot van. Vanmiddag zijn de glazenwassers wel langs geweest. en had nog de botten met een klein stukje stam in de achtertuin staan dus misschien dat ze het daar aan zagen? lagen na wat bladeren omheen enzo. Maar iemand moet het geweten hebben, want zo erg stonk het ook weer niet en woon ook niet in een woonwijk. maar nu de grootste vraag, kan ik blijven kweken?
  6. waar gaat het heen met de samenleving. vannacht of gewoon overdag is alles gestolen. Had zaterdag ze allemaal omgehakt, en de hele plant in de schuur gehangen om te drogen. Kom ik vanmiddag van school om te kijken hoe het drogen staat is de hele schuur leeg. Gewoon alles meegenomen, waren 7 planten waarvan er 1 al geoost die lag ook te drogen in de schuur. alles meegenomen behalve 1 minder succesvolle plant. Ik word er gewoon misselijk van. Waar gaat het heen, ik kweekte helemaal niet om het geld zelf niet voor de wiet. gewoon voor het verzorgen van de planten. En nu hebben ze alle maanden werk gewoon zomaar gestolen. Ik ben nu zelf bang om ooit nog te kweken, want nu weten ze dat ik het heb en komen ze vast elk jaar terug. ( heb nog liever dat ze dan een briefje achterlaten oid) Weet iemand wat ik kan doen? naar de politie gaan is natuurlijk geen optie. De mensen die me kindjes hebben meegenomen, mogen van mij doodgaan (echt) ik ben helemaal naar. doei...
  7. ben meer een casual overklokker:P Heb wel half jaar watercooling in me systeem gehad, maar moest ik er uit hallen vo0r een 8800gt.
  8. Is hij gebroken of alleen geknakt? Had ik ook gehad, maar gewoon laten doorgroeien is helemaal goedgekomen. op de knak werd het wat dikker. Zijn nog best wel sterke planten hoor.
  9. Als ik jou was zou ik ze eerst onder tl laten ontkiemen, zoals je ziet zijn die van jou gaan strekken.
  10. Hoe oud zijn ze nou? ze groeien niet echt hard. vind de blaatjes ook beetje dun ik had altijd lekkere volle bladeren.
  11. hee luitjes, Wie kijkt er eigelijk ovide als ze aan het smoken zijn? Had het laats zitten kijken en vond het toen echt zwaar de bom Geweldig progamma, alle jeugd gedachte herleven weer succes
  12. Ik snap het niet, met 5 planten zit je toch gewoon save?
  13. He, vorig jaar was ik ook al te laat. toen had ik maar binnekweek gedaan. Ga volgende week maandag maar zaad bestellen dan. Wanneer is het seizoen dan afgelopen?
  14. Lol, dat ziet er niet echt lekker uit als ik eerlijk mag zijn:P
×
×
  • Create New...