Jump to content

Jackie_H

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jackie_H

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 01/01/1976

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. 1 NLX Als ik lekker chillen wil 2 Bubbelgum Als ik superstoned wil zijn 3 K2 Waarbij ik me elke hijs afvraag hoe die aparte smaak eraan komt 4 Jack Herrer Ben benieuwd hoe die van mezelf zal gaan smaken
  2. Dankjullie! Hier mijn verslagje http://www.wietforum.nl/10x-Jack-Herrer-ja...eds-t45136.html
  3. Hey Romanov, Bedankt voor je reactie! Ik heb een kamer van ongeveer 2,5m breed, 3m lang en ong 2m hoog. Zit alleen wel met een schuin dak aan 1 kant... Ik was van plan om de aanbevolen 600watt lamp van Philips te gebruiken, of 2x 400 watt. Ik weet niet wat het beste is? Groet!
  4. Wat een leuk topic Hier onze vreetkickfavorieten: Boterham met pindakaas & vlokken/hagelslag/chocopasta of aardbeienjam Als je niet te stoned bent: Zelf kaasbroodjes maken... bladerdeeg uit de vriezer, kaas erop, eigeel erover, +- 20 minuutjes in voorverwarmde oven en smullen maar Zelf appelflappen maken.. bladerdeeg uit de vriezer, appel, kaneel en suiker erop.. wederom 20 minuten en smullen maar. Brood roosteren, insmeren met olijfolie en een teentje knoflook. Besmeren met mayo of slasaus, radijs, komkommer en sla erop heerlijk en gezond!!
  5. Hallo mensen, Hier een verslagje van onze eerste kweek. Ik heb hiervoor 10x Jack Herrer van JaJa (je weet wel, de vloei en tips). Waren best duur dus ik ben benieuwd! Let op de tekst! Doel van onze eerste kweek is om het plantje goed te leren kennen en daarna hopelijk kosten te besparen op onze uitgaven (+- 80€ p.w.) Behalve de lamp en voeding willen we niet veel poespas hebben. Ze hebben hun eigen logeerkamer waar ik ze in de bloeifase in wil zetten. Voor de groeifase wil ik zoveel mogelijk gebruik maken van het mooie weer nu. We hebben gewone potgrond gebruikt om ze uit te laten komen. Ik kreeg een tip om na het overpotten turfgrond (lage Ph-waarde) te gebruiken, iemand daar ervaring mee of ideeën over? Hier wat fotootjes: Dag 1: Zaadjes net gekocht Dag 3: 9 zaadjes uit, 1 nog geen barstje te bekennen. Toch alle 10 gepot. Dag 4: De eerste 3 zijn al te zien! Snelste zaadje was ook het snelste boven. Dag 6: Alle plantjes komen nu uit!
  6. Hallo mensen van het goede leven!! Ik lees al een paar weekjes mee op dit forum, echt super dat er zoveel overzichtelijke info te vinden is Wij roken zelf al zo'n 15 jaar elke dag ons wietje en willen nu kijken of we zelfvoorzienend kunnen worden Ik heb van JaJa seeds de Jack Herrer (10x) gehaald. Ik zal een topic openen met wat fotootjes, we zitten nu nog in de eerste week! Spannend dus! Jullie horen nog van ons PS: Meer vrouwelijke kwekers/rokers hier??
×
×
  • Create New...