Jump to content

blaapaap

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About blaapaap

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. In "uit je bol" is te lezen dat de vliegerzwam wel als tripmiddel gebruikt kan worden maar dat de goede trip vliegerzwam niet in NL groeit. Koop een kweeksetje bij bijvoorbeeld wapwinkel of een andere online shop. Daar vragen ze niet naar je leeftijd...
  2. Hallo Iedereen, Ik heb een heerlijke utra haze #2 gekweekt. Tijdens de bloei en het oogsten/knippen rook hij echt heerlijk zoet. een perfecte sterke haze lucht! Ik heb hem nu 3 dagen geleden geknipt en in het donker hangen. (takken hangen aan het scrogg net in m'n hok, hangt perfect) Afzuigertje staat 50% dus lekkere ventilatie maar geen harde wind. fannetje staat ook niet aan. Na 2 dagen begint het allemaal naar gras te ruiken. het is een vrij sterke vieze geur. De zoete haze geur lijkt compleet verdwenen. Nu na 3 dagen voelen de toppen al echt droog aan terwijl de takjes nog echt niet breken maar alleen buigen en knakken. Het is +- 15 graden in m'n hok met een lv van onder de 30% (lager gaat het metertje niet) Ik denk persoonlijk dat die lage LV er voor gezorgd heeft dat het drogen te snel gaat, aangezien de rest van de omstandigheden perfect zijn. LV naar boven opschroeven lukt echt bijna niet. (tijdens de groei ook al een probleem) Ik heb wel vaker wiet gedroogd maar kan me niet meer herrinneren dat ik ooit zo'n sterke gras geur heb gehad. Valt m'n wiet nog te redden? Zal de zoete sterke haze geur waar ik zo blij mee was nog terug kunnen komen? Is het bijvoorbeeld verstandig om de wiet nu al bewaar potten/zakken te doen en die dan af en toe open te zetten? Ik hoor graag van jullie, alvast bedankt voor het meedenken.
  3. Ik heb ook een kitje Psilocybe cubensis staan. Ik heb er constant licht op staan van een spaarlampje 24 uur per dag. Nu staan ze een week tussen 22 en 23 graden en zie ik dat het begint te schimmelen maar ik zie nog niet echt een paddestoel vorming... Misschien ben ik gewoon te ongelduldig maar begin me nu af te vragen of het kan komen doordat ze 24 uur per dag licht krijgen. Kan iemand me vertellen in hoeverre de duur van licht per dag invloed heeft op de groei van de paddestoelen? Alvast bedankt!
×
×
  • Create New...