Jump to content

19Sjeepee65

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About 19Sjeepee65

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Tsja nu je het zegt? Ik zie dit als een forum voor echte hobbiekwekers. vandaar die vraag. Er zijn idd meer fotos van geoogste toppen te zien. Wat mij betreft mag je dit topic dan ook sluiten. //edit door suf: Bedankt voor het begrip. Bij deze gesloten.
  2. Die fotos staan in mijn gallerij. Dat ik ze niet kan posten hier, ligt meer aan mijn computeronkunde. Ben al blij met een aangemaakte fotogallerij. momenteel hangt er hier nog veel te drogen maar fotos van het eindprodukt worden daar ook geplaatst. Hoezo rare binnenkomer. Lijkt me toch wel de juiste tijd nu. Ben benieuwd naar de kwaliteit dit jaar, want die is zo slecht nog niet.
  3. Hoi, Er zijn er gelukkig al veel onder ons die gescoord hebben en hun wiet al roken. Pfff ik gelukkig al een paar weken lekker aan mijn eigen wietje bezig. Het is net goede wijn hoe later geoogst hoe anders hij smaakt. Ik heb wegens toprot eerst een deel vroegtijdig geoogst. die rookt nu heerlijk high. De echte toppen hangen nu te drogen en beloven weer eens beter te roken als al die binnenwiet van het afgelopen jaar. Ik heb ondanks de moeilijke zomer, met wisselvallig weer toch over de ons droog van 1 plant geoogst. Lang leve het verduisteren!!!!! Ben vanaf 21 juni tot 28 september tuinkabouter geweest. vanaf 14 juli dagelijks verduisterd. Pffffff Wat een werk voor een onsje? haha. Weet wel nu dat je het best rond de eerste week juli al moet verduisteren voor de dikste toppen. Ze hebben buiten nu eenmaal meer weken bloei nodig om te kunnen afrijpen. heb je augustus in je laatste bloeifase met veel zon en warmte.
  4. Je kunt nu je plantjes wel lekker binnen bij de verwarming zetten? Maar ga je daar nog topvorming krijgen zonder zon? Denk dat je oogst heel magertjes wordt. Over drie weken begint de wintertijd!!!
  5. Is het eigenlijk de moeite waard om je planten in pot/kuip tijdens de dag door de tuin heen te slepen voor een max aantal zonnestralen, of levert dat meer stress voor de plant op dan dat het goed doet? Nog afgezien van die pijn in mn rug natuurlijk... Haha meer dan de moeite waard Ik heb er een steekwagen voor aangeschaft. Geen extra toevoegingingen aan de Allmix. Alleen twee weekje canna gebruikt, wat leidde tot overbemesting. Snel mee opgehouden en alleen water Staan fotos van dit jaar, Heb over de 100 gram droog, primo kwaliteit van dat plantje geoogst, en zeker 50 gram rot in de vriezer moeten gooien.
  6. Hee Nomar. dat knipafval, die trim van je hoofdtoppen is goud. Moet je zeker niet weggooien. papieren zak van de Mc donalds en dan invriezen. Ga je eerst wat lezen over de IceOlator? kun je nog altijd eens wat eigen hasj maken met kerstmis ofzo? Die toppen zien er idd nog erg groen uit!! Buitenwiet zo lang mogelijk laten bloeien, rijpt minder snel als binnen onder die 12 uur licht.
  7. Buitenwiet moet je zo lang mogelijk laten staan. Mijn plant staat al op dag 74 bloei en nog niet rijp. heb ook toprot gehad dus plant voor een deel geoogst. Deze wiet is heel licht high terwijl ie toch 9weken bloei heeft gehad. Sativas moeten nog veel langer. Die plant van Pelske was nog lang niet rijp. Jammer geen paniek rotte tak geheel oogsten, rest van de plant staan laten.
  8. Heb ik weer wat opgestoken van dit topic. bedankt jongens. Dus als ik het goed begrepen heb, hoe kleiner de pot, hoe dikker de stam? Dan denk ik door? Zou je steeds een klein maatje groter moeten nemen. Als het plantje wortelbeperkt raakt, ompotten? Steeds ompotten van 1 ltr naar 1.5 ltr enz enz Op het goede moment verpotten en je krijgt de dikste stammen? Tot een litertje of tien? En daarna los in een speciekuip of volle grond? Maar dat bewijst wel weer het grote verschil tussen binnen en buiten. Ben ooit begonnen met 60 stekken in 1ltr potten??? binnen en geen problemen. Meteen 12/12. Miniplantjes met 5-10 gram de plant. Kregen de tijd niet om uit hun huis te groeien? Buiten moet je dat niet proberen. Door de lange voorgroei. Ik weet niet hoe jullie het doen? Maar ik trek mijn stekken in zaaigrond en turfpotjes tot twee drie internodes zichtbaar zijn en de plant begint te tellen. Daarna meteen in de Allmix van Canna in een tien liter pot. Paar weekjes en dan in de 75 liter kuip. Maandje groei ongeveer tot ie zo breed is als het kuipje (50 cm rond) en dan verduisteren. werkt bij mij super. HJM Dat bonke grond is vet hahaha ken wel ene Bonke Princen haha.
  9. Hoi, Niet verkeerd opvatten? Ik geloof dat je die plant aan het verzuipen bent? Die bladeren rechts onder op je laatste foto, dat lijkt op wortelrot? Ik zie ook dat de groene bladeren bol staan. niet strak? Oppassen met teveel water, ze gaan ook steeds minder dorst krijgen namate de bloei vordert.
  10. Hoi Gewoon kompleet overpotten. Dit is een reddingssituatie dus zo min mogelijk beschadigen. Gewoon die pot met kluit in het midden van die kuip (eerst bodempje verse grond in die kuip) lostikken of snijden en aanvullen met goede Allmix van de GS Daarna lekker aangieten van buitenaf de rand van de kuip. kun je met gewoon kraantjeswater gewoon afbloeien. Mest is bij die grond in jou geval niet nodig. Vooral die linkse op je foto is de moeite waard van al dat werk! Je ziet dat die plant wil toppen is een potent meiske haha. Een andere methode is meer Hightech en kost je meer aan aanschaf Ec meter, PH meter en je meststoffen Als je het gewoon laat gaan alleen water geven? Is ze waarschijnlijk dood voor ze afgebloeit is. Is ook niet erg heb je ook wat te roken. Maar dat ompotten is een secuur werkje. levert veel stress op en je plant zal wel even moeten herstellen. Kost je zeker een week stilstand maar ach? Met goed herfstweer kan het weer helemaal goed komen.
  11. HJM braveau. Dat doe ik je niet na! Is dit nog wel kweken op grond? Je kunt hetzelfde bereiken op glas of steenwol. Je bent blijkbaar een meester in het toedienen van de juiste voedingsmiddelen. Je meet de PH van je grond. De Ec van je water etc. Mijn gevoel zegt me dat dit een heel andere kweekmethode is. Bij deze plant blijven de wortels immers droog. jij bent diegene die bepaalt wat hoeveel en wanneer. Zeker niet voor beginners. Met aquariums is het zowat hetzelfde. hoe kleiner de bak, hoe moeilijker je de balans in stand houd.
  12. Gewoon uitproberen. Ik kan binnen wel zien met de lamp aan of de wiet klaar is om te oogsten. Zie dan een soort blauwe gloed boven het veldje. Haha? Weet ook uit ervaring dat je het best aan het eind van je lichtcyclus moet oogsten. hoogste THC aanmaak? Dus 48 uur donker en daarna 12 uur licht en meteen oogsten. Alles meteen omhakken en knippen. Is veel werk haha maar feit is dat het werkt. hee even wat anders? bende gij die Brabander die ik op de USB gesproken heb? kanaaltje 20?
  13. Uitgeputte grond. Overschot aan afval-mestoffen in je emmers.Mooie planten trouwens. Volgende keer grotere emmers nemen. Kan zelfs nu nog. Met twee man gaat dat heel snel en makkelijk Goede Allmix en twee grote speciekuipen, en stoppen met bijmesten. en hopen op een goede nazomer? Ze staan pas een week of twee in bloei? Ik zou gewoon ompotten en wordt het niks met het weer ga je volgend jaar met die grond opnieuw beginnen. Wiet zul je dit jaar ook wel krijgen, zijn mooie planten. Doorgaan en niet omhakken. Laat me weten hoe het gaat?
  14. @Infiniti haha dat is gelijk het elastiekje om je vinger. Een wortel is gelijk een bloedvat. komt het een verstopping tegen, vertakt het zich. Dus stel, die wortel groeit dieper? Komt op een laag bouwpuin, of klei? Kan niet meer de diepte in zo gaat die de breedte in. Maakt in feite nieuwe aftakkingen. Wat doen wij wietboeren? We denken plantje krijgt te weinig water? De grootste fout die je in volle grond maken kunt. Een boom zoekt zijn water immers toch ook zelf? Blijven bemesten en watergeven,want mest moet ie hebben is de gedachte? Krijgt ie natte voetjes. Sterft die tak vanzelf af. Gelijk een hartinfarkt. Dat dit te maken heeft met wortelbeperking in de voorgroei? Onzin, hoe kleiner je begint, hoe bossiger je plant uiteindelijk wordt. het is zelfs goed om zaailingen en stekken eerst in veel te kleine turfbakjes voor te groeien. Ikzelf groei zo voor tot de tweede internode verschijnt. Daarna gaan ze los. Met los bedoel ik buiten in een 75 liter Allmix. Altijd goede oogsten gedraaid met kleine planten(<1mtr en > 1 ons per plant)
×
×
  • Create New...