Jump to content

planterke

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About planterke

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja ok kzal morgen nog eens proberen voor de foto's de plantjes doen het zeer goed en ruiken al lekker sweet
  2. Ja mensen, sorry ik probeer al enkele dagen een nieuwe update te posten de plantjes doen het goed zijn mooi aan het groeien. Ik wil wel foto's plaatsen maar het lukt simpel weg niet. Ik krijg de foto's niet toegevoegd in de galerij sry.
  3. Ja, zoals je kan zien hebben wij toch ook potgrond gebruikt? Morgen komen er foto's, sorry heb simpel weg nog geen tijd gehad om foto's te gaan trekken.
  4. Ja, weten we maar we zijn vanmorgen gaan kijken met de regen en onze plantjes doen het nogatlijd goed. Het zonnetje schijnt dus geen probleem.
  5. Sorry, geen foto's meer fototoestel was leeg, overmorgen dan maar foto's. Ik heb nog slakkenkorrels gestrooid en netjes rond de plantje gezet.
  6. Update: Zo als beloofd enkele foto's. Later op de avond komen er meer want de boer kwam er aan en we wilden geen enkel risico nemen om gezien te worden in zijn riet dus zijn we er maar vandoor gegaan. hier onze kleine shiva: overzichtje van al onze plantjes samen op de spot van de shiva: Nog een close-up van onze plantjes(EP=early special, PW=purple widow): close-up early special: Zo, straks komen er meer foto's van de spots als de boer weg is. Op de spots zijn putten gegraven van 70 liter, daarin organisch bemeste aarde gedaan. Tot de volgende update straks.
  7. Ok, bedankt ze moeten echt buiten want staan nu in maat zn kamer we gaan ze nu planten. Ze staan mooi uit de wind en we zetten er wel een stokje naast en natuurlijk een net. Ik zoek vlug m'n camera. Dan trek ik enkele fototjes
  8. Hoi, na al deze mooie verlagen te lezen in de guerilla corner dacht ik waarom maak ik ook geen verslag. We hebben nu dus al 4 early specials, 3 purple widows en 1 shiva binnen in voorgroei. Spots zijn al volledig klaargestoomd. Putten gegraven, aarde in gedaan... We hebben voor elke plant een put van 70 L gegraven. Hierin hebben we pot aarde van dcm in gedaan(organisch bemest voor 100 dagen). NPK waarde = 12-14-24 ph=5-6,5 Dit is onze eerste kweek dus ALLE HULP IS WELKOM! We zijn van plan morgen onze plantjes op de spots te planten, maar nu heb ik nog enkele vraagjes. Is die organisch bemeste aarde op de spot geschikt voor die kleine plantjes? De plantjes zijn nu 8 dagen oud, kunnen we die al definitief buiten zetten? Foto's komen morgen, dan neem ik tijd om alles mooi te fotograferen. bedankt en wish us luck want met die 70 liter zakken door de velden ploegen was zwaar werk.
  9. Hoi, Sisto veel su6 met je eerste oogst
  10. Normaal begin ik m'n kweek verslag vrijdag of zaterdag dan gaan we ze buiten planten planterke bedankt Lullo
  11. planterke

    Mieren

    Mooi zo, last van bladluizen heb ik niet dus is mn schatje veilig en weet ik dat ook voor de rest van mijn schatjes. bedankt
  12. Hoi, ik woon dus in belgie en zal eind augustus dus toppen hebben om te drogen... Ik heb een droog ruimte maar wil toch weten wat jullie er van vinden. Het is een kamertje in een onbewoonde huis van een boerderij, het heeft rolluiken dus is het wel donker. Ik laat de deur van dat kamertje openstaan maar is dat genoeg? ik bedoel zal het niet rotten genoeg luchtstroming? of luchtvochtigheid? het heeft een raam van 1 op 2 ofzo enkel glas. alvast bedankt planterke
  13. Hoi, zoals je ziet ben ik dus planterke. Ik woon in Belgie, west-vlaanderen. Ik doe dit jaar mijn eerste kweek samen met een maat. guerilla kweek. 4 early specials, 1 shiva en 3 purple widows. Ik zal snel mijn picjes wel eens tonen in de guerilla sectie zo. Zo weten jullie toch al iets meer.
  14. planterke

    Mieren

    Hoi, Ik heb net een mooi gatje in de grond gegraven, nu merk ik dat er een nest rode mieren zit net naast dat gat! Is dit een probleem? doen ze iets aan mn wortels of plant? of is dit net een voordeel tegen andere belagers? het gaat over een Shiva 2 weken oud
×
×
  • Create New...