Jump to content

imtoostoned

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About imtoostoned

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. lol.. kan iemand mij uitleggen wat feminized is? Ik heb amnesia haze gekocht dat is toch female neem ik aan? en wat is van mannetjes te halen? Is dit een kruising? Leuk Topic, heb ef alles doorgenomen, ziet er goed uit tomas
  2. Deze ook nog ef doorgelezen en heb er iets minder van geleerd als de vorige Ik ga ze wel in gaten houden, maar doe je dat gewoon thuis (ouders?) of woon je al op jezelf?
  3. Heb even veel zitten lezen en weet nu dat ze bij de groei op 18 uur licht moeten, klopt dat? maar wat is de beste verhouding qua licht? Groei .. dagen 18 uur licht? Bloei .. dagen 12 uur licht? Of zitten er nog periodes tussen?
  4. Ik heb het nu nog doorgelezen en ga nu je nieuwe lezen ziet er goed uit, ik wil ook beginnen!
  5. Nee oke, ben al veel aant lezen moet wel lukken denk ik. Ben nog niet zo bekend met dit forum dus moet zelf ook effe kijken wat er al op te vinden is enso ''sorrie'' daarvoor, blijkbaar?
  6. Ik ben het ook niet van plan zolang ik nog thuis woon, wie kan me reactie geven waar ik iets aan heb??
  7. We laten ze gewoon zolang mogelijk buiten staan, en dan gaan ze het stalletje in. Morgenvroeg weer vroeg zon en dan gaan ze weer naar buiten. Het stalletje is niet koud want het is echt benauwd hier.
  8. Beste Henkiedepenkie, Ja ik heb dat eens gehoord, en ja ik ben stoned Mijn vraag was gewoon: Waar zou je eigelijk veel kunnen kweken (bv 200 planten of meer)?? Groetjes Stoned.
  9. Zie een topic lager en je ziet dat het gaat Mij is in ieder geval verteld dat het moet gaan, nu nog effe afwachten.
  10. Ej bedankt ik heb me even voorgesteld, en ik zal vervolg de fotos via gallerij uploaden Bedankt voor de snelle reactie Ellaw! We laten ze gewoon buiten staan van 9 tot 9 en daarna gaan ze gewoon naar binnen Ik ga kijken of ik iets in het stalletje kan maken van hout waar ik ze donker in kan zetten of is stalletje te koud? Wie weet misschien een andere oplossing om ze te laten slapen ?
  11. Ik zou het niet oproken Pasgeleden ging ik ook in stad smoken en vond ik ook een zakje wiet met 2 gram ofso, een vriend van me wou het opsmoken maar ik heb het hem afgeraden want het zag er ook niet echt fris uit bah dan ben je pas echt een junkie vind ik
  12. Hallo, ik vraag me af: Waar kun je eigelijk het beste en natuurlijk veel kweken zonder dat je last hebt van politie? Hoe regel je dat qua elektriciteit.. Ik hoor soms dingen over een loods huren, of kelder.. wat denken jullie? latrs.
×
×
  • Create New...