Jump to content

Kweekgekko

Members
  • Content Count

    99
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kweekgekko

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @mrWeed Sorry ik vind alleen het kweken leuk, rook zelfs niet. Heb er de ballen verstand van, vandaar dat ik ook op het forum zit. @cannabusiness Nou ik heb in het begin dus de vrouwtjes geselecteerd, daarom vond ik het ook zo vreemd nu.
  2. Kweekgekko

    2012

    Kweek 2012
  3. Maar dat wil dus zeggen dat ze bevrucht zijn? Heb 2 foto's gemaakt van de verschillende planten die ik nog heb maar nog niet ver genoeg in bloei zijn. PLANT A PLANT B
  4. Hoi allemaal, Ik heb een plant die ik aan het knippen was en die bleek echt volledig vol zaad te zitten. Ik had in het begin toch echt het idee dat het een vrouwtje was. Nu blijkt die volledig vol zaad te zitten, hij ruikt wel echt naar wiet.... Nu begin ik over mijn andere planten te twijfelen, dadelijk zit daar toevallig een mannetje tussen en mislukt alles... Wie kan mij zeggen of de al geknipte plant dan een mannetje MOET zijn of een bevrucht vrouwtje? Hoor het graag.
  5. Ok dank je! Dan ga ik ze maar eens even verplaatsen !
  6. Ik denk dat het weinig kans van slagen heeft, de temperatuur ligt zo laag dat de groei stil zal staan. Gewoon in het voorjaar weer beginnen man!
  7. Mijn planten zijn ongeveer een week geleden begonnen met bloeien, ik had zaad besteld via die Frobanken en ik heb niet hoeven verduisteren, ideaal dus! Ik heb nu enkele vragen: 1. Is bloeivoeding erg gunstig voor de ontwikkeling van de toppen? 2. Ze staan nu nog in pot, misschien nog volle grond? 3. Ze staan maar een halve dag in de zon daarna in de schaduw, zal ik ze verplaatsen zodat ze in ieder geval mee uren zon hebben of maakt dat niet zoveel uit? Bedankt alvast voor de tips en antwoorden!
  8. Hoelang duurt dat ongeveer of is dat niet te bepalen? Zal ik ze trouwens overpoten want de potjes worden nu wel erg klein!
  9. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Even zomaar wat pics van mijn 5 plantjes en de 5 van de buurjongen, ik had zaad bij de Frobanken besteld. Ik heb eens even wat rondgekeken bij het vrouwtjes- en mannetjestopic, en heb zelf het idee dat het allemaal vrouwtjes zijn. Maar schijn kan bedriegen, wat is jullie mening? Bedankt alvast!
  10. Heeft er wel iets van weg inderdaad. Ik zou nog even wachten.
  11. Ik verbouw alleen, rook niet, blow niet
  12. Dank jullie voor de goede ideeën. Hij is zeker weten nog niet aan het bloeien daarom wil ik het nu ook op deze manier aan de gang brengen. @Buble, ik heb er ook al 4 in pot. Die zitten inmiddels al dik in de bloei .
  13. Ik wil even vragen of iemand een goede tip heeft om het bloeien te forceren. Kijk ik heb de plant zo in de volle grond staan en ik wil hem laten bloeien anders ben ik bang dat het gaat mislukken: Ik had zelf het idee om gewoon een grote paal in het midden te zetten en vervolgens een bouwzeil eroverheen te gooien, beetje lomp maar ik weet het anders ook niet. De plant is maar een meter hoog. Wat zijn jullie ideeën?
  14. Hallo allemaal, Vorig jaar had ik deze zaadjes besteld: http://www.nirvana-shop.com/early-special-p-69.html Het betreft hier de Early special, aangezien ik er niet exact kijk op heb, heb ik de link er maar even bijgeplaatst zodat jullie mogelijk nog meer informatie hierover kunnen inwinnen. Ik heb deze plant vorig jaar moeten verduisteren want hij ging het jaar ervoor ook veel te laat bloeien (half october pas!). Ik wil dit jaar graag een plant die eerder gaat bloeien, dus dat ik eind augustus begin september kan gaan oogsten.(Zonder te verduisteren) Daarom aan jullie die vraag welke soort jullie aanraden en wanneer ik moet beginnen met zaaien of stekken te gaan halen... Misschien dat jullie wat aanraders kunnen geven uit de Sannie's shop! Ik wil jullie op voorhand al hartelijk danken, en laten we er weer een mooi seizoen van maken! Groetjes, Bert
×
×
  • Create New...